• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné

Tak pojďte s kůží na trh! Šikovní tatéři nebo zvědavý nadšenci, tady Vás obsloužíme.

Máte možnost ukázat co děláte a co Vás baví dělat. Chci vidět návrhy, práce a inspiraci. Máte dobrý návrh ale nikoho, kdo by ho chtěl pod kůži? Tady možná najdete.
    K pracím a návrhům dávejte VŽDY kontakt, jméno - allias, popř. název studia + adresu a kontakt. Budu z toho průběžně dělat seznam a dobře se pak filtruje!

Kdo má svého oblíbeného tatéra za kterýho by ruku do ohně položil, nechť učiní stejně.

Kdo hledá / chce něco pod kůži, ale nevím kam / co / kde, tady snad najde.

Nemám v úmyslu nikoho omezovat nebo 'cojávim', ale všechno má svý meze.

Spřízněné auditka:
    [ ORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO ]
    [ Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý ]
    [ návrhy na tetování (a neb co by se vám líbilo mít vytetované) ]
    [ Tetování, která pochází z dílen malířů a ilustrátorů // Echt original ]
    [ Vězeňská tetování - Criminal Tattoos ]
    rozbalit záhlaví
    KBN
    KBN --- ---
    PETRA_INSOMNIAC: rozměry ?
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    PETRA_INSOMNIAC: sikovna holka jsi :)
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    jedna z mých posledních věcí, ..můj vlastní návrh a odvážná kamarádka, co do toho šla se mnou.

STALK
    STALK --- ---

SHEESH
    SHEESH --- ---
    BRANDON_WALSH: vyfot to pak zahojeny a porovnej si jednotlive mista a linky. uvidis kde si zajel moc a kde malo. jinak motiv super.
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    LAIO: informace o korekci předcházela a je to začátek většího celku, kdy tam samostatná linka nezůstane sama, bude se rozšiřovat do ???, jsme v procesu návrhu předloktí. Dostala jsem prostor pro vyzkoušení linky, tak jsem ho využila.
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: :-DDD ...jojo...presne... nebo 11 big liner :-D
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: nebo vemeš nějaký 14 RS a neřešíš nic :-D
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: mám za sebou pátého klienta s pruhy kolem ruky a už to odmítám dělat. tak čistá věc na úplně prázdném místě je blbost. Jak říká Laio, po zahojení se vynoří nedostatky při hojení a z čisté věci je najednou hanba. Zvlášť když kolem neni nic jinýho, co by odvádělo pozornost. A to se člověk může snažit sebevíc.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...jeste jeden poznatek z vlastni kuchyne na tema tenoucke linky a tim je misto napojeni dalsi linky na predeslou dotazenou... ...mozna to jen neumim, ale delam co delam, proste tyhle mista jsou po vyhojeni znat mene ci vice... a hlavne si ten moment vzdycky dobre pamatuju... Ted mym vyhojeny dva lidi s vytrepanejma linkama a to sem si kurevsky daval zalezet. Oni to opravit nechteji, pac se jim to tak libi a neresi to, a ja jsem vzteky bez sebe... takze pokud trpite perfekcionalistickejma fobiema jako ja:-) ...tak doporucuju tvrdej zenovej trenink...
    LAIO
    LAIO --- ---
    PETRA_INSOMNIAC: ...potvrzuju co psal SHEESH... ...a zarekl jsem se ze tyhle trijko petkove linky uz delat nebudu bo rovnou budu predchazet informaci o korekcich... ...sebekrasnejsi linku po vytetovani ta kuze proste trochu "vydrbe"
    LAIO
    LAIO --- ---
    TAILA: ...netetuju sice dlouho ale co budu vedet ti poradim...
    TAILA
    TAILA --- ---
    Hledám někoho, kdo mi pomůže se začátky. Kamarádi se mi složili na tetovací strojek a já jsem, krom nějakého zkoušení do ovoce, trochu ztracená. Byl by někdo ochotný mě učit? Prosím
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    77WHITE: dik za koment, budu se ty kresbe vic venovat a myslet vic na to svetlo.
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    SHEESH: kapradí je trojka a pětka, linka sedmička.. jsme domluvení, že linka se může rozšiřovat, takže můžu pak vždy opravit. Focený je to včera bezprostředně po tom. Za kvalitu fotky se omlouvám. Nemám ještě dobrý fotky u sebe. Jinak linka byla dost rychlá samozřejmě a kapradí cca hodina a půl/dvě.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PETRA_INSOMNIAC: takto tenká linka kolem ruky je dost o hubu. to si dělala nějakou 3-kou? schválně to vyfoť za měsíc.
    stejně tak to kapradí? číms to dělala? jak dlouho to trvalo. Zkus to taky vyfotit za měsíc, až to bude odhojený. Hlavně to vyfoť ve velkym detailu, ať vidíme, jak se ti jednotlivé místa odhojily. To ti řekne nejvíc o tom, co děláš dobře a co ne.
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    AHoj, přidávám moje v pořadí čtvrté a páté kreslení. Úplné začátky proběhly na vlastní noze a v černých plochách kamarádů:) Uvítám VŠECHNY komentáře. /Petra

77WHITE
    77WHITE --- ---
    JAMMA: já se omlouvám, technice tetování nerozumím, ale kresbě jo a přijde mi že bys měl odložit strojek a začít víc kreslit. To stínování je hodně mdlý, šedošedý. Rozdíl mezi nejtmavším a nejsvětlejŠím odstínem je bezpochyby malej. Navíc zatímco třeba u kontur lebky nebo stonků používáš obrah, z neznámýho důvodu se vyhýbáš vykonturování růží. Nepůsobí to dobře.
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    zatim asi nejvetsi, co jsem delal (lebka s rohy zahojena)
    a zase jedna vec delana bez strojku :)
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam