• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    cca 13 cm, slečna je maličká.
    KBN
    KBN --- ---
    PETRA_INSOMNIAC: rozměry ?
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...vcerejsi rozpracovana zada... motiv pochazi z ruky skveleho vytvarnika Tomase Vavrika a ja jsem jen proveditel... tak sme si to vcera "natahli" a priste vy barvime a srovname nedostatky... pater opet krest s ohnem... prisel jsem na to, ze tahle cast tela je dobra na neco jednoducheho a nebo rovnou velkej motiv kde paterni oblast tvori sotva cca 15% - 20% plochy jinak se celkem zasadni deformaci nevyhnu...tady se s tim pocitalo a byl to i trochu ucel... Jinak, pri osobnim zkoumani lidi je evidentni ze protnout rovnou linku od krcniho obratle ke kostrci aby prochazela stredem "jamky" ktera vznika v prostred zad prave kolem patere je skoro nemozny a pri tisknuti to jednoho nebezpecne mate a me dokonale nasira. ...je jasny ze drtiva vetsina z nas trpi svalovou disharmonii, rovna zada jsou ojedinelej jev a je treba si to s klientem predem dobre prokonzultovat a zada si predem dobre probadat.

LAIO
    LAIO --- ---
    MM pro kamarda na objednavku...

PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    JAMMA: děkuju moc! :)
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    PETRA_INSOMNIAC: sikovna holka jsi :)
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    jedna z mých posledních věcí, ..můj vlastní návrh a odvážná kamarádka, co do toho šla se mnou.

STALK
    STALK --- ---

SHEESH
    SHEESH --- ---
    BRANDON_WALSH: vyfot to pak zahojeny a porovnej si jednotlive mista a linky. uvidis kde si zajel moc a kde malo. jinak motiv super.
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    LAIO: informace o korekci předcházela a je to začátek většího celku, kdy tam samostatná linka nezůstane sama, bude se rozšiřovat do ???, jsme v procesu návrhu předloktí. Dostala jsem prostor pro vyzkoušení linky, tak jsem ho využila.
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: :-DDD ...jojo...presne... nebo 11 big liner :-D
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: nebo vemeš nějaký 14 RS a neřešíš nic :-D
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: mám za sebou pátého klienta s pruhy kolem ruky a už to odmítám dělat. tak čistá věc na úplně prázdném místě je blbost. Jak říká Laio, po zahojení se vynoří nedostatky při hojení a z čisté věci je najednou hanba. Zvlášť když kolem neni nic jinýho, co by odvádělo pozornost. A to se člověk může snažit sebevíc.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...jeste jeden poznatek z vlastni kuchyne na tema tenoucke linky a tim je misto napojeni dalsi linky na predeslou dotazenou... ...mozna to jen neumim, ale delam co delam, proste tyhle mista jsou po vyhojeni znat mene ci vice... a hlavne si ten moment vzdycky dobre pamatuju... Ted mym vyhojeny dva lidi s vytrepanejma linkama a to sem si kurevsky daval zalezet. Oni to opravit nechteji, pac se jim to tak libi a neresi to, a ja jsem vzteky bez sebe... takze pokud trpite perfekcionalistickejma fobiema jako ja:-) ...tak doporucuju tvrdej zenovej trenink...
    LAIO
    LAIO --- ---
    PETRA_INSOMNIAC: ...potvrzuju co psal SHEESH... ...a zarekl jsem se ze tyhle trijko petkove linky uz delat nebudu bo rovnou budu predchazet informaci o korekcich... ...sebekrasnejsi linku po vytetovani ta kuze proste trochu "vydrbe"
    LAIO
    LAIO --- ---
    TAILA: ...netetuju sice dlouho ale co budu vedet ti poradim...
    TAILA
    TAILA --- ---
    Hledám někoho, kdo mi pomůže se začátky. Kamarádi se mi složili na tetovací strojek a já jsem, krom nějakého zkoušení do ovoce, trochu ztracená. Byl by někdo ochotný mě učit? Prosím
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    77WHITE: dik za koment, budu se ty kresbe vic venovat a myslet vic na to svetlo.
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    SHEESH: kapradí je trojka a pětka, linka sedmička.. jsme domluvení, že linka se může rozšiřovat, takže můžu pak vždy opravit. Focený je to včera bezprostředně po tom. Za kvalitu fotky se omlouvám. Nemám ještě dobrý fotky u sebe. Jinak linka byla dost rychlá samozřejmě a kapradí cca hodina a půl/dvě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam