• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ....diky moc!! ...vyzkousim to a dam vedet;-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: zkus si jehlu vytáhnout pouze na minimum a opřít se až o hranu vyústění cartridge o kůži. tím si uhlídáš hloubku vpichu. sice na úkor kontroly vedení jehly, ale nestane se ti, že ti při vedení jehly kolísá ruka a tím hloubka vpichu. nezapomeň, že každé místo na těle má jinou kůži a tím i vyžaduje odlišnou hloubku vpichu. první linka ti ale ukáže, o kolik si jehlu za- / vysunout. platí hlavně u větších jehel. menší jehly totiž fungujou jako nůž (nemaj tolik odporu) a jediné co si u nich třeba ohlídat, je rychlost. ozkoušej a dej vědět. držím palce
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: zarámovat! :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    linoryt

LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...2 spis 2,5 mm a pohybuju se pulkou v kuzi, plus minus jak kde...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: jak moc máš ty jehly vytažený?
    LAIO
    LAIO --- ---
    Binary c. slunce... ...cerna se ovsem nevyhojila uplne podle mejch predstav. ...proste cokoliv pod 7rl mi nedrzi jak bych si pral....

LAIO
    LAIO --- ---
    ...like linocut...

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: nahod tu vybarvenou ne?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: amen! dodej časem zahojenou fotku ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...ano... nart 5rl ...akorat sem se bal hloubky ale krom jednoho maleho mista (u tech strevicu) to slo hezky a hlavne na ten nart sem se dostal ze vsech smeru paradne rukou coz bylo moc pohodlny a dobre se mi pracovalo. ...kdyby takhle sli malovat vsechny lidi na vsech mistech;-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: super ty linky máš. to je nárt?
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    něco většího ode mne :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...vcerejsi trochu erotictejsi facelift MM :-)))

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO uz me zase muci a tentokrat si na to vzal pluh... Au
    Big Daddy Shader
    http://www.youtube.com/watch?v=Pyx-qjuHuns
    LAIO
    LAIO --- ---
    me to bavi vsechno...protoze i kdyz to vychazi z trendu ktery si klienti momentalne zadaji, tak v zaplave stovek a tisicu ostatnich ted modernich motivu ty od SHEES jsou jine...a neni potreba to nejak podrobne zkoumat...
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SHEESH: mě víc vyhovuje ten jasnější, uzavřenejší tvar, boostí to tak ty prsa:)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    a když už jsem u toho vkládání obrázků na internet, pošlu sem pár věcí, kde byla moje ruka trochu volnější a bylo mi dovoleno trochu se projevit. plus teda pár skic

sorry za spam, zas na chvilku utichnu

SHEESH
    SHEESH --- ---
    77WHITE: většinou jsou to věci na papíře, takže pouze fyzicky. Hlavně to jsou starý věci. K vlastním návrhům a zhmotnění nových nápadů neni čas. :-/ Jinak děkuji.

PS: to tetování na solár jsem chtěl ještě rozšířit, ale slečna to nikdy neviděla. :-/

co myslíte. už moc?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SHEESH: to mě zajímá, nemáš někde nahraný portfolko návrhů/ prací ryze z tvojí ruky? Jinak moc pěkný práce, mandala pod prsama mi rozhodne nevadí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam