• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    LAIO
    LAIO --- ---
    me to bavi vsechno...protoze i kdyz to vychazi z trendu ktery si klienti momentalne zadaji, tak v zaplave stovek a tisicu ostatnich ted modernich motivu ty od SHEES jsou jine...a neni potreba to nejak podrobne zkoumat...
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SHEESH: mě víc vyhovuje ten jasnější, uzavřenejší tvar, boostí to tak ty prsa:)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    a když už jsem u toho vkládání obrázků na internet, pošlu sem pár věcí, kde byla moje ruka trochu volnější a bylo mi dovoleno trochu se projevit. plus teda pár skic

sorry za spam, zas na chvilku utichnu

SHEESH
    SHEESH --- ---
    77WHITE: většinou jsou to věci na papíře, takže pouze fyzicky. Hlavně to jsou starý věci. K vlastním návrhům a zhmotnění nových nápadů neni čas. :-/ Jinak děkuji.

PS: to tetování na solár jsem chtěl ještě rozšířit, ale slečna to nikdy neviděla. :-/

co myslíte. už moc?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SHEESH: to mě zajímá, nemáš někde nahraný portfolko návrhů/ prací ryze z tvojí ruky? Jinak moc pěkný práce, mandala pod prsama mi rozhodne nevadí :)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    SAJKEDELIK: děkuji. věc se má tak, že si u nás ve studiu určuje 90% klient. na nás je provedení, usměrnění a doladění nápadu/návrhu. Člověk aby dělal pouze svoji tvorbu, musí mít jméno a osobitý styl (originalitu). Jsem tatér pouze rok a bohužel se mi ještě ani jednou nestalo, že by přišel člověk a ukázal pouze na místo na těle a řekl, že se mu líbí moje práce a ať mu tam něco udělám. Jsem rád za každou příležitost, dělat zajímavý a originální věci, na druhou stranu vím, že si tak svůj styl nikdy nevyladím.
    SAJKEDELIK
    SAJKEDELIK --- ---
    SHEESH: oprátka je super - srdce s červenými linkami mě baví jak si hraje s lidskou anatomií - hory a tečky jsou super udělané, jen mám pocit že podobný nápad už jsem nikde viděl (al práce vypadá fakt dobře) - jen ta mandala a kus mandaly pod ňadry - tyhle druhy mandal mě trochu rozčilují - jeden jak druhý - ta první protože jsem ultraalergický na mandalý které si nehrají s geometrií ale jsou takhle víc "organické, kytkojzní" - a umístění části mandaly na solar je podle mě nový trampstamp nad zadkem - musí to mít teď všechny... stal se z toho trend a lidi si přestávaj zase vymýšlet originální návrhy i v krásnym poli dotworku. technicky vše super, chlávim jen tak dál :)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    Tak zas po delsi dobe.

STALK
    STALK --- ---
    BRANDON_WALSH: tak ta je super!! (skoro tak super jako chrti ;)
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    Dnešní selfie kočka...

STALK
    STALK --- ---
    WOJTYLA: super. já bych to nechal takhle. jen muj dojem
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Cerna hotova. Priste barvime. tatto by ID LAIO

ZELCA
    ZELCA --- ---
    SHEESH: ještě to šlo nějak pomocí jehličkové tiskárny,ne?
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    Cau, pouziva niekto z vas novy strojek Lace Nano? Uvazujem o kupi ale nepoznam nikoho kto by s nim uz realne tetoval.dik!!
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    MIKLO: termo papír + termotisklárna, nebo stencil přenášecí papír http://www.spiralsuntattoo.cz/spiralsuntattoo/eshop/6-1-STENCIL/26-2-KOPIROVACI-PAPIR
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Ahoj. Měl bych dotaz - jak řešíte přenos motivů na kůži? Doteď jsem to kreslil přímo fixou tak nějak zhruba a pak jel vpodstatě freehand, ale je to dost limitující. Chtěl bych mít možnost pracovat třeba s motivy, které bych si předpřipravil v počítači a pak je vytisknul. Tak se chci zeptat, zda jediná možnost jak tohle řešit je ta termo kopírka za 4+ litry z ebay nebo jestli je i nějaký jiný způsob? Případně díky za postřehy a rady.
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    cca 13 cm, slečna je maličká.
    KBN
    KBN --- ---
    PETRA_INSOMNIAC: rozměry ?
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...vcerejsi rozpracovana zada... motiv pochazi z ruky skveleho vytvarnika Tomase Vavrika a ja jsem jen proveditel... tak sme si to vcera "natahli" a priste vy barvime a srovname nedostatky... pater opet krest s ohnem... prisel jsem na to, ze tahle cast tela je dobra na neco jednoducheho a nebo rovnou velkej motiv kde paterni oblast tvori sotva cca 15% - 20% plochy jinak se celkem zasadni deformaci nevyhnu...tady se s tim pocitalo a byl to i trochu ucel... Jinak, pri osobnim zkoumani lidi je evidentni ze protnout rovnou linku od krcniho obratle ke kostrci aby prochazela stredem "jamky" ktera vznika v prostred zad prave kolem patere je skoro nemozny a pri tisknuti to jednoho nebezpecne mate a me dokonale nasira. ...je jasny ze drtiva vetsina z nas trpi svalovou disharmonii, rovna zada jsou ojedinelej jev a je treba si to s klientem predem dobre prokonzultovat a zada si predem dobre probadat.

LAIO
    LAIO --- ---
    MM pro kamarda na objednavku...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam