• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné

Tak pojďte s kůží na trh! Šikovní tatéři nebo zvědavý nadšenci, tady Vás obsloužíme.

Máte možnost ukázat co děláte a co Vás baví dělat. Chci vidět návrhy, práce a inspiraci. Máte dobrý návrh ale nikoho, kdo by ho chtěl pod kůži? Tady možná najdete.
    K pracím a návrhům dávejte VŽDY kontakt, jméno - allias, popř. název studia + adresu a kontakt. Budu z toho průběžně dělat seznam a dobře se pak filtruje!

Kdo má svého oblíbeného tatéra za kterýho by ruku do ohně položil, nechť učiní stejně.

Kdo hledá / chce něco pod kůži, ale nevím kam / co / kde, tady snad najde.

Nemám v úmyslu nikoho omezovat nebo 'cojávim', ale všechno má svý meze.

Spřízněné auditka:
    [ ORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO ]
    [ Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý ]
    [ návrhy na tetování (a neb co by se vám líbilo mít vytetované) ]
    [ Tetování, která pochází z dílen malířů a ilustrátorů // Echt original ]
    [ Vězeňská tetování - Criminal Tattoos ]
    rozbalit záhlaví
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    WOJTYLA: jo a konkretne k Adine jen pro info jsem cekala asi 2,5 mesice jen na tu konzultaci a na prvni mozny termin tetovani asi 3 mesice ...Takze to urcite není hned, takze budes mit dost casu si nasetrit pripadne :)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    WOJTYLA: pokud chces k Adine tak se k ni musíš objednat přes recepci Inkoustu a domluvit si konzultaci a pak se dle toho tam s ni sejdes. Pribliznou cenu ti maximalne muze rict ona dle toho co ty ji reknes ,ze by jsi chtěl vytetovat. Přesne ti to ale asi na korunu stejne nerekne :) ze reknes pravou horni ruku z toho se cena asi tipnout ani neda .)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    přátelé... dost jsem se zamiloval do Adiny z Inkoustu... tedy do jejích prací... (zatim:-)

a přemejšlim že bych jí oslovil zda by mi vymyslela pravou horní ruku celou, je mi jasný že to neco bude stát.
    Chtěl bych jí kontaktovat až ve chvili kdy budu vedět že na to mám peníze. Co to tak muže stát? 10k? 20k? víc?

jak to pak chodí v salonech? přijdu tam, řeknu čau, videl sem tvý veci, a chtěl bych ruku?

díky sem v tomhle newfag, zatim me bzučel vždy jen LAIO.

díky, díky
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...kusy celkem podstatny historie...:-)
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    RUDRA77: prece to nevyhodi...
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    po dlouhé době .. jedno srdce.

LAIO
    LAIO --- ---
    vyhojena MM

LAIO
    LAIO --- ---
    dnesni kvitko

LAIO
    LAIO --- ---
    1sezeni

BOBS23
    BOBS23 --- ---
    Víkendové Malování.

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BASSTEKK: sen každýho tatéra!
    BASSTEKK
    BASSTEKK --- ---
    Ahoj, mám dotaz a prosbu, nevíte o někom, kdo se specializuje na cover-up (předělání) kérek? Sháním nějakého vyloženě kreativce, který se podívá na nějaký "vybledlý ornament" a začne chrlit nápady, co by se z toho dalo udělat. :) Případně které tetovací studio či tatéra byste doporučili oslovit? Měl by se víceméně specializovat na tribal, protože v tomto duchu si ten cover představuji. Předem moc díky! :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ....diky moc!! ...vyzkousim to a dam vedet;-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: zkus si jehlu vytáhnout pouze na minimum a opřít se až o hranu vyústění cartridge o kůži. tím si uhlídáš hloubku vpichu. sice na úkor kontroly vedení jehly, ale nestane se ti, že ti při vedení jehly kolísá ruka a tím hloubka vpichu. nezapomeň, že každé místo na těle má jinou kůži a tím i vyžaduje odlišnou hloubku vpichu. první linka ti ale ukáže, o kolik si jehlu za- / vysunout. platí hlavně u větších jehel. menší jehly totiž fungujou jako nůž (nemaj tolik odporu) a jediné co si u nich třeba ohlídat, je rychlost. ozkoušej a dej vědět. držím palce
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: zarámovat! :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    linoryt

LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...2 spis 2,5 mm a pohybuju se pulkou v kuzi, plus minus jak kde...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: jak moc máš ty jehly vytažený?
    LAIO
    LAIO --- ---
    Binary c. slunce... ...cerna se ovsem nevyhojila uplne podle mejch predstav. ...proste cokoliv pod 7rl mi nedrzi jak bych si pral....

LAIO
    LAIO --- ---
    ...like linocut...

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: nahod tu vybarvenou ne?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: amen! dodej časem zahojenou fotku ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam