• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: nevím, jestli jsem už náhodou neprozradil moc. určitě ti to poví ona sama ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: no konečně nekdo... díky to je to co jsem potřeboval slyšet... jde jinam nebo na volnou nohu?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: Adina už za 1500/hod. nedělá. To zaprvé. A zadruhé, od nás ze studia odchází koncem června a volný temíny si nechává pouze na velký věci. Pokud od ní něco chceš, zajdi do Inku. (tento týden má ale dovolenou). Rukávy jsou v kurzu 20-25k, záleží na složitosti/ motivu/ stylu/ barvách/ atd. Polemizovat o tom můžete do tradá, ale pouze ona ti může říct svůj odhad.
    ergo. Zajdi k nám a optej se. Nebo si zavolej na recepci a objednej se na konzultaci. ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...nejsem si jistej ale ten papir si myslim rika ze kdyz se cokoliv posere zahy po vytetovani oni za to nemohou nest odpovednost...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...o nartu dlouho nechci nic slyset...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MIKLO: me jde o to že se mi moc líbí co Adina dělá a chtěl bych od ní návrh jak by mojí pravou ruku řešila. Aby to hrálo s masivní kerkou na levý ruce/rameni/zádech co mám... takže me jde čistě o ní a její štýlo...
    celej rukáv předloktí bych chtěl nechat na další léta, páč tělo je strašně malý:-)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    WOJTYLA: Já jsem před nějakým časem chtěl jednu věc složenou z rovných čar na nárt. Věděl jsem, že je to problematický místo a že tetovat rovně je taky dost těžký, tak jsem si řek, že vyrazím do jednoho nejmenovaného, ale velmi známého pražského studia, které jsem tenkrát vyhodnotil jako nejlepší, že tam to určitě v pohodě daj. Bylo mi řečeno, že to bude stát 4500 a budu muset podepsat papír, že když to poserou, je to na moji odpovědnost (?). Tak jsem si řek, že to asi ne. Věděl jsem o týpkovi ve svým rodným městě, kterej tetoval docela dlouho v Tribu a teď má vlastní studio. Napsal jsem mu a poslal ten návrh. Odepsal, že mám přijet, že mi to do dvojky udělá a podepisovat nic nemusím. Dopadlo to naprosto skvěle btw.
    Tím chci říct, že ceny se dost liší a Inkoust je jedno z těch studií, co je teď v kurzu. Upřímně si myslím, že za rukáv tam 20+ určitě necháš.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CERTICE: mno - http://www.inkoust.me/data/inkoust_cenik.pdf

zkusim počkat na další, třeba bude nekdo (nejakej tatár třeba) schopen odpovědět...
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    WOJTYLA: myslim ,ze každý tater si bere jiny peníze za hodinu :) a každý tetuje jinak rychle atd atd ...proto rikam, ze je vhodny se na to pak zeptat primo ji a ona ti aspoň rekne třeba priblizne ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CERTICE: opravdu se nedá odhadnout že horní ruka ornament muže travt cca XX hodin, což znamená že hodinová sazba v inkoustu je 1500kč/hodina a běžná sleva je YY% v rámci velký kerky a proto se dá očekávat, že taková kerka muže stát cca XY - YX kč?? alespon řádově?... to je mi nejaký divný tedy...
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    WOJTYLA: jo a konkretne k Adine jen pro info jsem cekala asi 2,5 mesice jen na tu konzultaci a na prvni mozny termin tetovani asi 3 mesice ...Takze to urcite není hned, takze budes mit dost casu si nasetrit pripadne :)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    WOJTYLA: pokud chces k Adine tak se k ni musíš objednat přes recepci Inkoustu a domluvit si konzultaci a pak se dle toho tam s ni sejdes. Pribliznou cenu ti maximalne muze rict ona dle toho co ty ji reknes ,ze by jsi chtěl vytetovat. Přesne ti to ale asi na korunu stejne nerekne :) ze reknes pravou horni ruku z toho se cena asi tipnout ani neda .)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    přátelé... dost jsem se zamiloval do Adiny z Inkoustu... tedy do jejích prací... (zatim:-)

a přemejšlim že bych jí oslovil zda by mi vymyslela pravou horní ruku celou, je mi jasný že to neco bude stát.
    Chtěl bych jí kontaktovat až ve chvili kdy budu vedět že na to mám peníze. Co to tak muže stát? 10k? 20k? víc?

jak to pak chodí v salonech? přijdu tam, řeknu čau, videl sem tvý veci, a chtěl bych ruku?

díky sem v tomhle newfag, zatim me bzučel vždy jen LAIO.

díky, díky
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...kusy celkem podstatny historie...:-)
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    RUDRA77: prece to nevyhodi...
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    po dlouhé době .. jedno srdce.

LAIO
    LAIO --- ---