• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné

Tak pojďte s kůží na trh! Šikovní tatéři nebo zvědavý nadšenci, tady Vás obsloužíme.

Máte možnost ukázat co děláte a co Vás baví dělat. Chci vidět návrhy, práce a inspiraci. Máte dobrý návrh ale nikoho, kdo by ho chtěl pod kůži? Tady možná najdete.
    K pracím a návrhům dávejte VŽDY kontakt, jméno - allias, popř. název studia + adresu a kontakt. Budu z toho průběžně dělat seznam a dobře se pak filtruje!

Kdo má svého oblíbeného tatéra za kterýho by ruku do ohně položil, nechť učiní stejně.

Kdo hledá / chce něco pod kůži, ale nevím kam / co / kde, tady snad najde.

Nemám v úmyslu nikoho omezovat nebo 'cojávim', ale všechno má svý meze.

Spřízněné auditka:
    [ ORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO ]
    [ Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý ]
    [ návrhy na tetování (a neb co by se vám líbilo mít vytetované) ]
    [ Tetování, která pochází z dílen malířů a ilustrátorů // Echt original ]
    [ Vězeňská tetování - Criminal Tattoos ]
    rozbalit záhlaví
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    FORTY: je to tak. respekt modelu, kterej vydržel 6 hodin a vystřídalo se na něm 6 tatérů
    LAIO
    LAIO --- ---
    FORTY: jojo...mam z toho pekne foto;-) ...kluk drzak, to je sen...;-)))
    FORTY
    FORTY --- ---
    LAIO: Na (tuším) loňské tattoo convention v Praze tetovalo na jednoho člověka snad 4-5 tatérů z inkoustu najednou, pokud se nepletu. Sheesh me kdyžtak opraví.
    Takže dva lidi jsou asi pohodička. :D
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...kdybych se nebal boziho soudu a ritopichu v bani tak ho klidne poslu k rohatejm na marias:-))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: mno tak to jedině že by nekdo zabil Babiše a já nemusel zaplatit tu strašlivou částku na daních a soc/zdrav:-) ale v tom případě bych si mohl nechat udelat tak pulku těla od obou:-))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...by chtelo nejak zlanarit oba najednou dedaku... Adinu i Pedra at si te pekne rozeberou...;-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: No tak to jsi další kandidát na nějakou část mého těla protože tetujes naprosto fantastický věci mám dojem že levy předloktí by si zasloužilo trochu tvojí péče
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    ale myslím, že na nyx moc nechodí :-/
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: jop. adina je kdyžtak ID BAUBAU ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: eště promin neznalost ID/jméno... ty seš Pedro??
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: jasný fer beru...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: nevím, jestli jsem už náhodou neprozradil moc. určitě ti to poví ona sama ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: no konečně nekdo... díky to je to co jsem potřeboval slyšet... jde jinam nebo na volnou nohu?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: Adina už za 1500/hod. nedělá. To zaprvé. A zadruhé, od nás ze studia odchází koncem června a volný temíny si nechává pouze na velký věci. Pokud od ní něco chceš, zajdi do Inku. (tento týden má ale dovolenou). Rukávy jsou v kurzu 20-25k, záleží na složitosti/ motivu/ stylu/ barvách/ atd. Polemizovat o tom můžete do tradá, ale pouze ona ti může říct svůj odhad.
    ergo. Zajdi k nám a optej se. Nebo si zavolej na recepci a objednej se na konzultaci. ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...nejsem si jistej ale ten papir si myslim rika ze kdyz se cokoliv posere zahy po vytetovani oni za to nemohou nest odpovednost...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...o nartu dlouho nechci nic slyset...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MIKLO: me jde o to že se mi moc líbí co Adina dělá a chtěl bych od ní návrh jak by mojí pravou ruku řešila. Aby to hrálo s masivní kerkou na levý ruce/rameni/zádech co mám... takže me jde čistě o ní a její štýlo...
    celej rukáv předloktí bych chtěl nechat na další léta, páč tělo je strašně malý:-)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    WOJTYLA: Já jsem před nějakým časem chtěl jednu věc složenou z rovných čar na nárt. Věděl jsem, že je to problematický místo a že tetovat rovně je taky dost těžký, tak jsem si řek, že vyrazím do jednoho nejmenovaného, ale velmi známého pražského studia, které jsem tenkrát vyhodnotil jako nejlepší, že tam to určitě v pohodě daj. Bylo mi řečeno, že to bude stát 4500 a budu muset podepsat papír, že když to poserou, je to na moji odpovědnost (?). Tak jsem si řek, že to asi ne. Věděl jsem o týpkovi ve svým rodným městě, kterej tetoval docela dlouho v Tribu a teď má vlastní studio. Napsal jsem mu a poslal ten návrh. Odepsal, že mám přijet, že mi to do dvojky udělá a podepisovat nic nemusím. Dopadlo to naprosto skvěle btw.
    Tím chci říct, že ceny se dost liší a Inkoust je jedno z těch studií, co je teď v kurzu. Upřímně si myslím, že za rukáv tam 20+ určitě necháš.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CERTICE: mno - http://www.inkoust.me/data/inkoust_cenik.pdf

zkusim počkat na další, třeba bude nekdo (nejakej tatár třeba) schopen odpovědět...
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    WOJTYLA: myslim ,ze každý tater si bere jiny peníze za hodinu :) a každý tetuje jinak rychle atd atd ...proto rikam, ze je vhodny se na to pak zeptat primo ji a ona ti aspoň rekne třeba priblizne ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CERTICE: opravdu se nedá odhadnout že horní ruka ornament muže travt cca XX hodin, což znamená že hodinová sazba v inkoustu je 1500kč/hodina a běžná sleva je YY% v rámci velký kerky a proto se dá očekávat, že taková kerka muže stát cca XY - YX kč?? alespon řádově?... to je mi nejaký divný tedy...
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    WOJTYLA: jo a konkretne k Adine jen pro info jsem cekala asi 2,5 mesice jen na tu konzultaci a na prvni mozny termin tetovani asi 3 mesice ...Takze to urcite není hned, takze budes mit dost casu si nasetrit pripadne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam