• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: jo je to neco velkýho, celej bok a kus nohy...
    LAIO
    LAIO --- ---
    Klarysa se toho neboji...asi ti mate v rodine:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hergot! ta mrcha segra si leží na stole a já zas prd... :-)

LAIO
    LAIO --- ---
    ...ja uvidim az do sebe budu kuchat dyl nez do ted:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FORTY: jinak první na vniřní straně bicepsu me tolik nebolelo...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FORTY: jojo tehdy jsem nebyl uplne v pohodě ani zdravotně... druhej nebo třetí den jsem chytil nákou sračku do krku dostal antibiotika a tak...
    FORTY
    FORTY --- ---
    WOJTYLA: moje první tetování mě taky zapotilo, ale dávám to za vinu spíš tomu, že jsem nesnídal a obecně nevěděl co mě čeká, za to u rukávu to je zatím celkem v pohodě a to už pomalu končíme . Ale opravdová výzva mě bude čekat asi až u krku, toho se trochu bojím, ale na druhou stranu si myslím, že budu hrdina :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: neni, ale já mám nákou citlivou kuži, bolí me to jak hovado a po tý době už sem toho mel fakt plný kecky...:-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: je to řezník, říkáš? :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: cive by mi jeblo asi... stačilo mi 8 hodil s LAIOvou jehnou na pulce ruky a domu jsem jel z horečkou..:-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    plus se zde opet ukazala sila cheyenne kdy axkolov tri az ctyri lidi pracujou objekt "muze" v klidu pochrupovat a tateri probrat co meli k snidani:-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...nechci aby to vypadalo ze jsem zaujatej, ale krom par civkaru, kterejm sem spis smiroval ruce, solo Zitka kterej tam byl tak sikovne vystrcenej, pokecu s tymem ETS a Lukou s spiral sun a par nejakejch drobnejch zajmavosti a novinek, tahle inkoustacka akce byla asi nejvic co me vylozene zaujala a rekl bych ze to na balkone vyrazne ozivilo celou tuhle party z meho pohledu.... ...plus sehranost tech lidi take o necem svedci...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: :-D
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    FORTY: je to tak. respekt modelu, kterej vydržel 6 hodin a vystřídalo se na něm 6 tatérů
    LAIO
    LAIO --- ---
    FORTY: jojo...mam z toho pekne foto;-) ...kluk drzak, to je sen...;-)))
    FORTY
    FORTY --- ---
    LAIO: Na (tuším) loňské tattoo convention v Praze tetovalo na jednoho člověka snad 4-5 tatérů z inkoustu najednou, pokud se nepletu. Sheesh me kdyžtak opraví.
    Takže dva lidi jsou asi pohodička. :D
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...kdybych se nebal boziho soudu a ritopichu v bani tak ho klidne poslu k rohatejm na marias:-))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: mno tak to jedině že by nekdo zabil Babiše a já nemusel zaplatit tu strašlivou částku na daních a soc/zdrav:-) ale v tom případě bych si mohl nechat udelat tak pulku těla od obou:-))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...by chtelo nejak zlanarit oba najednou dedaku... Adinu i Pedra at si te pekne rozeberou...;-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: No tak to jsi další kandidát na nějakou část mého těla protože tetujes naprosto fantastický věci mám dojem že levy předloktí by si zasloužilo trochu tvojí péče
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam