• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    MAGI: Já si tímhle způsobem vyrobil svoje první tetování a asi je nás takových hodně. Bylo to na seanci s kámošema a do takového prostředí podle mě tenhle způsob tetování patří. Je to hlavně o tom samotném procesu, který je až meditativní. Nicméně si nemyslím, že je rozumný jít se takhle tetovat k někomu do studia. Podle mě tím úplně vyprchá právě to, co je na tom zajímavý. Nehledě na to, že je to fakt zdlouhavý, takže je rozumný tím dělat jen malý věci a kvalita se nedá s klasickým strojkem moc srovnávat. Resp. neznám nikoho, jehož handpoke kérka by po čase vypadala dobře.
    MAGI
    MAGI --- ---
    Ahooj, zajímal by mě váš názor na Hand poke - tetování bez strojku.
    Nezkoušela jsem, ale líbí se mi na tom ta absolutní kontrola nad každým vpichem.

Nějaké zkušenosti? :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SHEESH: To je nezpochybnitelny, je to skvela prace:) nejsem tater a o remeslu toho tolik nevim, jak je to s barvou na kuzi? Vim ze urcity typy kuze proste nedavaji nektery typy barev, ale tohle vypada na docela svetlyho chlapika. Vybral tater malo sytej odstin nebo je mozny ze uz sytejsi proste neslo a on si chtel kvuli prezentaci pomoct? Jinak ten photoedit, to se dela vsude mozne, sem zanorenej v architekture a tam se shopi vsechno mozny a kolikrat nejde jen o color balance:)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    77WHITE: jo, ale neznamena to, ze to neni umelec. to co je schopnej vymyslet a pak prenyst na papir/kuzi je neskutecny
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SHEESH: Nojono, i ta fotka je dost ocividna, s tou velmi vyrazne cervenou barvou kuze a modrym stinem kolem stehen, holt kontrast/colorbalance v PS udela hodne:)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...no ted jsem se v jednom nejmenovanem obchode dotvedel jak ty fotky tu a tam prolitnou filtrem, photoshopem atd....
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    videl jsem jeho prace na zivo v parizi. prislo mi, ze na fotkach to tak krasne sviti barvama, ale v realu to bylo dost bledy... jak cerstva vec, kterou prave tetoval, tak starsi prace. Dost jsem se na nej tesil a celkem mi to zkazilo konvenci.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...super...mam rad "jiny" kerky...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: mikael de poissy
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    cive to je nádhera...

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: ja myslim ze v pohode s timdle vysvetlenim. Krome to ja jsem stale zacatecnik v tehle vecech a navic nejsem tater, jsem jen fanousek vas vsech vytvarniku a umelcu.
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...a to je vzdycky velky dilema... :-);-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    máš ale pravdu, že jsem měl počkat až bude kérka hotová a pak to až zveřejnit
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: jasný jasný díky za vysvětlený, prostě linky tam jsou ted jen scratchlý a ne finále... já právě myslel že s timdle už přišel odněkud že jako hotová kerka:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: cive tudle apokalypsu mi nepřipomínej ani:-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WOJTYLA: jojo, tech mist je tam vic. bylo to nahozeny fixou a vsechny ty mista se nakonec zarovnaji. proste kdyz vim, ze se budu vracet a cely to zarovnavat a stinovat, tak to proste jen nahodim. ten proces ty kerky neni u konce. ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...zive se me ted pred ocima objevujou ty deti z tetovaciho dychanku, co se prodirajic lidma s ukoristenou jehlou v puse zacali skoro hromadne bodat do prstu, zapesti a dalsich tehle vylozene dobrejch casti tela:-))))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...no zrovna tohle misto u zapesti je takove trochu s "pribehem":-)) ...nic pro perfeknysty...a zrovna to je lidma oblibene pro ruzne drobne a jine finesy, ze je z toho jeden pak na mrtvici... ...to si clovek rekne mala kerka a je z toho hlavolam na par hodin a cert jeste hada, jak to skonci vyhojeny. ...plus si nikdo kolikrat ani neuvedomi jak zrovna tenhle kus lidskeho tela exponovanej.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: já myslel třeba tadle část, ale hele možná je to zkreslený jen tou fotkou - )))

SHEESH
    SHEESH --- ---
    BTW: bude květen a tím se nám do Prahy vrací konvence a rád bych tam prezentoval dotwork 1/2 - celo rukáv. budu potřebovat modela a cena by tím padla na půlku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam