• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    LAIO
    LAIO --- ---
    "oblibena" porce matiky

STALK
    STALK --- ---

skicy - Juliana Chomová, Martin vongrej
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    :-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MAGI: jj díky
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: Pedro prosimtě, já si zaboha nemužu vzpomenout na jméno toho kluka co mi delal tohle

[ WOJTYLA @ TETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné ]

nepamatuješ se prosimtě jak se jmenuje?

Díky moc
    MSTATTOO
    MSTATTOO --- ---
    Jen něco málo k tomu, že se tak dělaj malé věci a kvalitou se nedají srovnat. Vše růčo z mé dílny

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MAGI: Já tak udělám mnohem přesnější linku, než-li strojkem.
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    Když už se o tom bavíme..jedno vlastním. Jde o práci Martina Štulera z Inkdividual. Zatím jsem o nikom lepším u nás neslyšel, kdo by dělal handpoked tattoos tak kvalitně jako on. Jde o léta praxe. Ten chlapík jede rychle jak blesk s absolutní přesností a kam píchne, tam zůstane tečka, nevím jak to dělá :D

Sám se ručním tetováním nějakou dobu zabývám, ale doposud se mi nepodařilo zjistit pod jakým úhlem a jak hluboko píchnout, aby tam ta tečka zůstala, tudíž musím přejíždět místa nekolikrát a celej proces se tak neuvěřitelně protahuje. Touhle technikou je člověk schopnej udělat super rovnou tenkou linku, ale chce to zkušenosti, holt jako všechno..
    Ukázka několika mých prací (už jsem je sem asi dával):

LAIO
    LAIO --- ---
    Me ta technika prijde necim puvabna...nejspis je to tim ze v prubehu je ticho. Tenhle skoro meditativni moment v celem procesu me do toho tetovani vnasi vic "duse" ....ale....v momente kdy ve me propukla vasen v klasicke masiny se vsema jejich krasama i nesnazema, je pro me ta spravna nalada doprovazena bzukotem dobre serizeny masinky. ...ale to je jen muj osobni vhled do tehle techniky, osobne obdivuju ty co tim dokazou celkem peckovni zalezitosti.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    Pokud někdo děláte, respektive máte handpoked tetování, tak postujte obrázky. Myslím si, že by se to tu mohlo trochu víc rozebrat.
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    MAGI: zaujimava technika, tiez som absolvoval a aj sam vytetoval niekolko, mne sa na tom lubi ten proces ze sa to oproti kerovaniu strojkom vsetko chova inak, osobne mi pride ze sa to aj rychlejsie hojilo
    je to momentalne dost popularne vsimol som si, na roznych bazarkoch a marketoch sa casto objavuju ludia ktori takto tetuju no aj v studiach najdes taterov ktori keruju vylozene ruco a ak pocekujes instagram najdes velke pecky, myslim si ze kvalita handpoku od skuseneho cloveka bude aj z dlhodobeho hladiska fajn
    co tak nejake fotky?:)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    MAGI: nedávno jsem absolvovala, sice mám jen mini obrázek, ale byla to příjemná změna proti strojku a hodně jsem si to užívala :) takže ti to jen doporučím :)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    MAGI: Já si tímhle způsobem vyrobil svoje první tetování a asi je nás takových hodně. Bylo to na seanci s kámošema a do takového prostředí podle mě tenhle způsob tetování patří. Je to hlavně o tom samotném procesu, který je až meditativní. Nicméně si nemyslím, že je rozumný jít se takhle tetovat k někomu do studia. Podle mě tím úplně vyprchá právě to, co je na tom zajímavý. Nehledě na to, že je to fakt zdlouhavý, takže je rozumný tím dělat jen malý věci a kvalita se nedá s klasickým strojkem moc srovnávat. Resp. neznám nikoho, jehož handpoke kérka by po čase vypadala dobře.
    MAGI
    MAGI --- ---
    Ahooj, zajímal by mě váš názor na Hand poke - tetování bez strojku.
    Nezkoušela jsem, ale líbí se mi na tom ta absolutní kontrola nad každým vpichem.

Nějaké zkušenosti? :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SHEESH: To je nezpochybnitelny, je to skvela prace:) nejsem tater a o remeslu toho tolik nevim, jak je to s barvou na kuzi? Vim ze urcity typy kuze proste nedavaji nektery typy barev, ale tohle vypada na docela svetlyho chlapika. Vybral tater malo sytej odstin nebo je mozny ze uz sytejsi proste neslo a on si chtel kvuli prezentaci pomoct? Jinak ten photoedit, to se dela vsude mozne, sem zanorenej v architekture a tam se shopi vsechno mozny a kolikrat nejde jen o color balance:)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    77WHITE: jo, ale neznamena to, ze to neni umelec. to co je schopnej vymyslet a pak prenyst na papir/kuzi je neskutecny
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SHEESH: Nojono, i ta fotka je dost ocividna, s tou velmi vyrazne cervenou barvou kuze a modrym stinem kolem stehen, holt kontrast/colorbalance v PS udela hodne:)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...no ted jsem se v jednom nejmenovanem obchode dotvedel jak ty fotky tu a tam prolitnou filtrem, photoshopem atd....
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    videl jsem jeho prace na zivo v parizi. prislo mi, ze na fotkach to tak krasne sviti barvama, ale v realu to bylo dost bledy... jak cerstva vec, kterou prave tetoval, tak starsi prace. Dost jsem se na nej tesil a celkem mi to zkazilo konvenci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam