• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: Budem s Hynkem v nedeli a samozrejme prijdem koukat na vase mistrovsky ruce.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    zitra konvence, bude někdo? přinde někdo pozdravit soudruhy z inkoustu?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: naprosto chapu toto. lidi si neuvedomi, jak narocna prace takovej zdanlive jednoduchej prouzek vlastne je. normalne si to uz nadcenuju, protoze jak rikas, clovek u toho stravi strasne moc casu. jinak respekt za ciste provedenou praci. trochu mi to pripomina oběd pro celou rodinu. mamka se s tím vari nekolik hodin, pak prinde rodina a sezere to za 5 minut.
    LAIO
    LAIO --- ---
    MARZER: ...ono vubec se sam tetovat je takova disciplina sama o sobe. ...s gumkou jsem to jednou zkousel a pak z toho chytil parolu:-))) ...i ruzny jiny figle ale nabodovat si to a pak natahnout ruco fixem se mi osvedcilo;-)
    MARZER
    MARZER --- ---
    LAIO: Dělal jsem si takhle orbitu na holeni, a na obkreslení jsem použil gumičku kterou jsem si natáhnul na nohu. Nejdřív jsem ji skusil nabarvit aby udělala obtisk, nakonec jsem ji jen obkreslil fixem na noze. Funguje to znamenitě. Alke tetovat si sám kružnici kolem končetiny je celkem sranda, často se člověk dostane do zvlášních pozic
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...totiz me se tim zelemydlem ta tombow fixa dost maze tak si ji pak trochu omeju a dotisknu a do ty linky se me pak dobre trefuje. I kdyz tim fixem jde delat tenoulinka linka stejne ji ta kuze nekdy lehce rozpije, pak do te tiskle linky jedu uz na jistotu a nic me nerozptyluje pri ty "mířence" :-))
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...dvakrat sme to natahli rukou to jsem dvakrat setrel a tu slabou stopu pouzil jako "zamerovac" pak jsem si udelal linku podle pravitka na otisk a podle ty stopy natisk tu predni nejpohledovejsi cast a dalsim otiskem spojil ze zadni strany. Ovsem pokud to nedam rukou nejdrive v zivote se to nespoji tak aby ti bylo rovny....jeden takovejhle prouzek co se koncentrace tyka vyda jak jedna vetsi seance...a po vyhojeni to stejne musim nekde doplnit a srovnat. ...ale vzdycky je to vyzva...zacne to tim ze delam ksichty a nechce se mi do toho....pak na toho cloveka koukam...pak kolem nej zacnu krouzit dokola...pak klabosit cosi jako, hele nejdriv to jen zkusime fixkou...pak vetsinou zacne uradovat moje takova vnitrni ctizadost a nakonec to nejak dame dokupy:-))))
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: růčo kreslený? to totiž neobtiskneš
    LAIO
    LAIO --- ---
    "oblibena" porce matiky

STALK
    STALK --- ---

skicy - Juliana Chomová, Martin vongrej
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    :-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MAGI: jj díky
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHEESH: Pedro prosimtě, já si zaboha nemužu vzpomenout na jméno toho kluka co mi delal tohle

[ WOJTYLA @ TETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné ]

nepamatuješ se prosimtě jak se jmenuje?

Díky moc
    MSTATTOO
    MSTATTOO --- ---
    Jen něco málo k tomu, že se tak dělaj malé věci a kvalitou se nedají srovnat. Vše růčo z mé dílny

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MAGI: Já tak udělám mnohem přesnější linku, než-li strojkem.
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    Když už se o tom bavíme..jedno vlastním. Jde o práci Martina Štulera z Inkdividual. Zatím jsem o nikom lepším u nás neslyšel, kdo by dělal handpoked tattoos tak kvalitně jako on. Jde o léta praxe. Ten chlapík jede rychle jak blesk s absolutní přesností a kam píchne, tam zůstane tečka, nevím jak to dělá :D

Sám se ručním tetováním nějakou dobu zabývám, ale doposud se mi nepodařilo zjistit pod jakým úhlem a jak hluboko píchnout, aby tam ta tečka zůstala, tudíž musím přejíždět místa nekolikrát a celej proces se tak neuvěřitelně protahuje. Touhle technikou je člověk schopnej udělat super rovnou tenkou linku, ale chce to zkušenosti, holt jako všechno..
    Ukázka několika mých prací (už jsem je sem asi dával):

LAIO
    LAIO --- ---
    Me ta technika prijde necim puvabna...nejspis je to tim ze v prubehu je ticho. Tenhle skoro meditativni moment v celem procesu me do toho tetovani vnasi vic "duse" ....ale....v momente kdy ve me propukla vasen v klasicke masiny se vsema jejich krasama i nesnazema, je pro me ta spravna nalada doprovazena bzukotem dobre serizeny masinky. ...ale to je jen muj osobni vhled do tehle techniky, osobne obdivuju ty co tim dokazou celkem peckovni zalezitosti.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    Pokud někdo děláte, respektive máte handpoked tetování, tak postujte obrázky. Myslím si, že by se to tu mohlo trochu víc rozebrat.
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    MAGI: zaujimava technika, tiez som absolvoval a aj sam vytetoval niekolko, mne sa na tom lubi ten proces ze sa to oproti kerovaniu strojkom vsetko chova inak, osobne mi pride ze sa to aj rychlejsie hojilo
    je to momentalne dost popularne vsimol som si, na roznych bazarkoch a marketoch sa casto objavuju ludia ktori takto tetuju no aj v studiach najdes taterov ktori keruju vylozene ruco a ak pocekujes instagram najdes velke pecky, myslim si ze kvalita handpoku od skuseneho cloveka bude aj z dlhodobeho hladiska fajn
    co tak nejake fotky?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam