• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    WOJTYLA: paradni cista prace.. bavi me moc
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PANKI4: Moje ruka ntetivaka Bara z Inkoustu
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    WOJTYLA: tva prace?
    KABIS
    KABIS --- ---
    SALAMAN: Jestli bude volnej, tak bych ho brala, s kamaradkou taky planujeme neco rozjet, tak pro radost (aspon zatim) teda :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    COCOBANANA: Na podzim si budu kupovat novej strojek, tak ti ten svůj starej cívkáč klidně dám.
    DACELO
    DACELO --- ---
    Nekdo nejake reference na lidi z tattoo-club.cz?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    COCOBANANA: pošta
    COCOBANANA
    COCOBANANA --- ---
    WOJTYLA: z prahy
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    COCOBANANA: vodkad seš?
    COCOBANANA
    COCOBANANA --- ---
    Ahoj,
    mám takovej dotaz. Rozhodla sem se že si pořídim strojek a trochu rozjedu nějaký domácí kérky, bohužel sem trochu bezradná co se týká výberu strojku a nemám moc na koho se obrátit, takže to zkusím zde. Na spiralsuntattoo.cz sem našla kategorii přímo strojků pro začátečníky ( http://www.spiralsuntattoo.cz/spiralsuntattoo/eshop/2-1-STROJKY/48-2-STROJKY-PRO-ZACATECNIKY/3/ ) ale obávám se jestli to neni nějakej extrémní shit, co se mi za měsíc rozbije. Chtěla bych tetovat hlavně linky. Kdyby tu byla nějaká dobrá duše a poradila mi jestli mi na začátek stačí strojek dejme tomu za litr nebo bych si měla radši trochu připlatit třeba za něco podobnýho jako je toto http://tattoo-supply.cz/...strojky/cyber-tattoo-factory/1242-cyber-tattoo-factory--red-walker-liner/ tak bych byla vděčná. Klidně i pošta. Díky :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    DOKKTOR: ...tak to je pak holt proste jejich vilba jde a jak moc se chtej propagovat to uz pak ani internet neni vsemocnej.... kazdopadne ceska scena podle obsahuje mnohem vic nedohledatelnejch talentu...
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    vpohodě, já jsem to s tím instagramem pochopil hned. to co popisuješ ovšem neodpovídá na mou otázku ergo to neřeší českou scénu. co já znám osobně těch pár tatérů, tak ti zrovna instagram nepoužívají. prezentace max na fb, žádní neumětelové to nejsou, na rok dopředu plno, ale kdybych je hledal, tak to na netu nenajdu ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    a hned vedle v polsku je mraky salonu a skvelejch tateru... v dojclandu ...to taky neni daleko. Muzes mrknout co se deje UK....a udelat si vejlet...
    LAIO
    LAIO --- ---
    https://www.instagram.com/nissaco/ ...muzes vyrazit treba do japonska... a kdyby se tu nelibilo v osace tak tenhle clovek nekoho sleduje a jeho mnoho lidi sleduje a ty taky nekoho sledujou atd. ...vsak to znas.... a bylo by mi divny kdybys nenasel nekoho kdo ti natetuje co si budes prat... a prijde mi to celkem zabavny a snadny;-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    DOKKTOR: ...no...hledat a najit to co hledas a verit ze to si nasel je to co si doopravdy hledal, to je takova zivotni lapalie s kterou pokud budes mit v nejaky bazalni rovine potize tak toho vetsinou moc nenajdes.... a snadny to rozhodne mnohokrat neni. Nicmene me k tomu jeste potad staci instagram...z nej se to celkem bohate rozvetvuje tak daleko, ze kdybych mel potrebu a penize, odjedu se nechat pokerovat treba do kanady... ;-) ...zkratka chci rict, ze uspokojit svoje potreby, prostrednictvim nekoho jineho kdo vlastni tu schopnost je uslokojit je vzdycky trochu casove narocny...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    DOKKTOR: tak vydrž, třeba začne za pár let Pedro tetovat čtvercový kokotiny a ty ti třeba krkem nepolezou:-D
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    WOJTYLA: to byla jenom hypotetická otázka, jak hledat, protože laio naznačil, že v dnešní digitální době je to triviální. já tvrdím, že to zas takové lážo není, kromě velkých studií nevygooglíš skoro nic. já přesně vím, co chcu na druhou půlku zad a hrudníku, vím, kdo to u nás umí. ono stejně si ty motivy vymýšlím skoro sám (od tatéra pak očekávám vykreslený styl, abych to u druhého nemusel lámat přes koleno) ;) na druhý rukáv bych ovšem do budoucna uvítal nejakou věčí rešerši geometricky zaměřených autorů, ale zase, všude narážím jenom na ty dnes tolik moderní šestiúhelníkové tečkované kokotiny, co mně osobně lezou krkem (sorry pedro, nic ve zlém). čili asi to ani neberte jako nejaké seriozní sdělení nebo konkrétní momentální poptávku, byl to spíš jenom takový rejp, že najít na netu tatéra dle gusta je dnes simple.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    DOKKTOR: Jasny to je ok:-) mas ujasnino jaky stylo se ti libi? Tak ti to spis dokazeme poradit.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    WOJTYLA: tak zrovna toto mě vubec neoslovilo. dál? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam