• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PANKI4: u nas se hodne tlusty linky delaj s 18 RS. JEdiny na co si u toho musis dat bacha je to, ze jehla musi byt vzdycky kolmo ke kuzi, coz je dost nezvyk. kdybys to jel jako normalni linku, tak to RS-ko tu kuzi akorat rozmrda.
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    LAIO: technika ani ne. prave na tu poradnou oldskoolovou lajnu to potrebuju.. to RS jsem zkousel, ale neprijde , ze ji to dela cistou a rovnou. nejlepsi, cehoz jsem docilil, bylo nahrat bagpin RL 14 nad zapalovacem, cimz se to trochu roztahlo, ale je mi to stale malo..
    LAIO
    LAIO --- ---
    PANKI4: ...nejaka zvlastni technika? ...pac to lze nahradit RSkem... ala, oldschoolova lajna...
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    Prosím Vás, máte někdo ponětí, kde sehnat jehly RL 18, nebo ještě silnější? CZ prodejce?
    Google mi občas hodí nějaký zahraniční eshop, ale aby to nebyl nějaký shit z Bagladeše..
    Díky
    DEI
    DEI --- ---
    LAIO: Díky!
    LAIO
    LAIO --- ---
    DEI: ...tomuhle se hlavne vyhni, nebo mate zkazeny vanoce oba dva...
    http://www.tattoo-store.cz
    DJSHPACK
    DJSHPACK --- ---
    Jedna z mojí dílny. Pokud máte chuť omrknout více, tak www.instagram.com/salonek.u.spacku

DEI
    DEI --- ---
    MIKLO: Právě že i tady na netu jich je přehršel a já vůbec nevím, co z toho je nejmenší shit... Jako nevadí mi do toho vrazit třeba dvojku, ale nemám ponětí, jestli v téhle kategorii je vůbec rozdíl "shit za litr" nebo "shit za dvojku" :) Kdyby nebyl, tak at do toho necpu prachy zbytečně. A to já právě vůbec nepoznám :D
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    DEI: Tak normálně bych ti doporučil aliexpress.com nebo podobný čínský obchod, kde to koupíš za pár korun, ale to už by asi do vánoc nestihlo přijít, takže pokud to má jen na pomeranče, zkus kouknout po těhle čínských sadách třeba na bazoši.
    DEI
    DEI --- ---
    Omlouvám se za spam, v případě zvednutí vlny nevole se samozřejmě smažu, ale jinak už mě moc nenapadá, kam s tím tady jít.

Můj drahý by si na vánoce přáltetovací strojek. Vynechme zděšené výkřiky o tom, co by z toho mohlo být nebu bude a že vy mu to překérovávat nebude. Je to hračička a prostě si chce namalovat návrh a vytetovat na pomeranč a za měsíc se na milou sadu zapomene a zůstane na dně skříně. Takže - i když hledám něco ryze základního, nerada bych, aby se mu to při prvním potetovaném pomeranči rozpadlo v ruce. Ale třeba až při sedmém. Nemáte někdo zkušenost s podobnou sadou pro nadšené amatéry? Za jakýkoliv tip díky.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak první je na světě:-)

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    u nás ve studiu Inkmatiq Tattoo se 100% připojujeme a podporujeme Standing Rock.
    Kerka za 750kč které celé věnujeme na podporu!
    Pište volejte bereme přednostně.
    kdo neví o co jde - https://nodaplsolidarity.org/

Studio:
    Inkmatiq Tattoo
    Vratislavova 5
    Praha 2
    Tel: ID LAIO (Hynek) 604 34 34 52
    Email: inkmatiq@gmail.com

BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    LAIO
    LAIO --- ---
    vsechny cervene obrazky...!
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    čůrání je super! :)
    STREETCAT
    STREETCAT --- ---
    Prsa sem, prsa tam. Hledam modely a kůže na oldschool za sníženou cenu na zaučení, moje prsaty pin-up, prasárničky a mnohem vic. :) odkaz na fb - https://www.facebook.com/1990ink/ kde je víc prací. budu se těšit :)

PANKI4
    PANKI4 --- ---
    WOJTYLA: paradni cista prace.. bavi me moc
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PANKI4: Moje ruka ntetivaka Bara z Inkoustu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam