• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    nenašel by se někdo, kdo by chtěl něco podobnýho na celý tělo? :-)
    STREETCAT
    STREETCAT --- ---
    jaaas :)) díky
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    STREETCAT: pecka! mě to baví dost :-)
    STREETCAT
    STREETCAT --- ---
    Tak taky přidam :) jeden volnej návrh a jeden vyvedenej ))

LAIO
    LAIO --- ---
    ...dobre napnout kuzi a nebat se to hezky plynule projet...trochu to bubnuje do prstu;-)
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    SHEESH: jasny, ja to pochopil. uz i ty 14tky jsou lepsi delat pomaleji na malo a jak rikas "kolmo"
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PANKI4: promin, myslel jsem kolmo k lince a ne kuzi. blbe se to vysvetluje, ale jde o to, ze strojkem musis vzdy sledovat linku. jakmile by se jehly vynorila blbe z kuze, tak ji rozjebes.
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    SHEESH: ok dikes :)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PANKI4: inkoust tattoo praha. a dej vedet jak dopadlo. nejlip posli fotky, at se o tom tady muzem pobavit. hodne zdaru!
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    SHEESH: kde je to u vas?
    ok vyzkousim RS 22.. dekuji
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PANKI4: u nas se hodne tlusty linky delaj s 18 RS. JEdiny na co si u toho musis dat bacha je to, ze jehla musi byt vzdycky kolmo ke kuzi, coz je dost nezvyk. kdybys to jel jako normalni linku, tak to RS-ko tu kuzi akorat rozmrda.
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    LAIO: technika ani ne. prave na tu poradnou oldskoolovou lajnu to potrebuju.. to RS jsem zkousel, ale neprijde , ze ji to dela cistou a rovnou. nejlepsi, cehoz jsem docilil, bylo nahrat bagpin RL 14 nad zapalovacem, cimz se to trochu roztahlo, ale je mi to stale malo..
    LAIO
    LAIO --- ---
    PANKI4: ...nejaka zvlastni technika? ...pac to lze nahradit RSkem... ala, oldschoolova lajna...
    PANKI4
    PANKI4 --- ---
    Prosím Vás, máte někdo ponětí, kde sehnat jehly RL 18, nebo ještě silnější? CZ prodejce?
    Google mi občas hodí nějaký zahraniční eshop, ale aby to nebyl nějaký shit z Bagladeše..
    Díky
    DEI
    DEI --- ---
    LAIO: Díky!
    LAIO
    LAIO --- ---
    DEI: ...tomuhle se hlavne vyhni, nebo mate zkazeny vanoce oba dva...
    http://www.tattoo-store.cz
    DJSHPACK
    DJSHPACK --- ---
    Jedna z mojí dílny. Pokud máte chuť omrknout více, tak www.instagram.com/salonek.u.spacku

DEI
    DEI --- ---
    MIKLO: Právě že i tady na netu jich je přehršel a já vůbec nevím, co z toho je nejmenší shit... Jako nevadí mi do toho vrazit třeba dvojku, ale nemám ponětí, jestli v téhle kategorii je vůbec rozdíl "shit za litr" nebo "shit za dvojku" :) Kdyby nebyl, tak at do toho necpu prachy zbytečně. A to já právě vůbec nepoznám :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam