• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    *LOTOSY pro O.*
    -hotovo-

..A něco málo jsem k tomu zase sepsala na web, lOtOsy pro O.
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    SHEESH: mrda... a teda mrdačka. :)
    GEY_KO
    GEY_KO --- ---
    SHEESH: teda ... )))
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    WOJTYLA: Děkuju! Já si toho všeho moc vážím:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    _JULIE_: sem pyšnej že tě máme v širším týmu a doufám, že se nám podaří domluvit se časem na rezidentuře:-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    Projekt, na kterym dělám už asi 3/4 roku a furt to neni hotový.

_JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    Trochu to tady spamuju!
    *Moje dnešní liška* .. a velké poděkování ID LAIO, který mi dnes dal spoustu cenných rad a namotivoval mě tak, že jsem získala neodolatelnou chuť trénovat :)
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    ..Pokračujem.. ještě, až se vše dohojí, uděláme jedno sezení na detaily a případné retuše..

_JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    ..na části...další dvě vložím zas někdy.. a finální potom nakonec, časem ještě budem dodělávat detaily

SHEESH
    SHEESH --- ---
    GIOMIKY: :-D dejme tomu 20 let a možná z toho něco bude. zatim bych se tou věcí popíchat nenechal :-D
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    An Amazing 3D Printer Turned Tattoo Machine | Outrageous Acts of Science | Discovery Science
    http://www.sciencechannel.com/...acts-of-science-videos/an-amazing-3d-printer-turned-tattoo-machine/

:?
    LAIO
    LAIO --- ---
    VENIKA: ...vsichni budou vyrozumeni, dohoda kterou s Wojtylou mame plati. ...vyber neni snadny a pokud jsem se jeste nerozhodl je "NE" ponekud predcasnej zaver, ale hned to napravim a odepisu;-)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    WOJTYLA: Jsem to chtela napsat do soukrome zpravy a nejak se uklikla, pardon. Diky!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VENIKA: Jojo odpovidame. ID LAIO mel vsem odpovedet. Proverim kde se stala chyba a napisem.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    WOJTYLA: Ahoj, viz ten post ohledne talentu, muzu se zeptat - odpovidate pripadnym zajemcum aspon "ne"? ;) Ja jen, ze muzi nic neprislo, a to to pro jistotu poslal dvakrat.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...bohuzel se ta pani da poslouchat asi tak tri minuty...
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    _JULIE_: AMOPRA ma..
    FLOE
    FLOE --- ---
    Nojo, videa od Monami s jejima dlanema od nej jsem zapomnela prilozit, tak kdyby to nekoho zajimalo a byl linej hledat :]
    Prvni video a aftercare a update po 2 letech
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    :-D tos vystihl :-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...pak ma nejaky kouzlo, nechapu. ...ja ty dlane nejak souhrne po ocku studoval na netu a povsechne to vypadalo vselijak, spis blbe. ...o dlan me jeste nikdo nerekl, ale nejspis bych odmitl. ...ovsem o prsty a vsechny komplikovane casti od zapesti dolu neni nouze, cim blbejsi misto, tim spis si o to lidi zadaj. @:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam