SALAM: hehe, to je přesně to na čem se shodujeme, a v čem se zároveň rozcházíme:) On je to podle mě problém u bojové techniky obecně - německej stroj z podzimu 1941 na východní frontě bude působit úplně stejně, i když tam se určitá pestrost dá nahnat třeba na uniformách nebo drobnostech v interiéru, příp. fanglí s hakenkreuzem, ale fakt, že to je šedý stroj v šedém blátě zaprasený šedým prachem to prostě nezmění. Jako divák tak ocením spíš třeba nějakou kamo ze západní fronty 44 s minimem zašpinění, pokud to provedení bude stejně kvalitní. Stejně tak je pravda, že na akcích je relativně často k vidění přístup typu "nechce se mi tmelit vyhazovače na pásech, tak to prostě zapráskám blátem", což fakt není případ diskutované viněty, ale chápu určitou rezervovanost třeba letadýlkářů vůči bojovce. Btw máš to pěkný, i když mě MK nijak neoslovuje - ty soustružený hlavně jsou součástí stavebnice? Nechci tady zbytečně OTčkařit, tak to asi klidně můžeme přesunout do pošty (nevím,je nevhodné rozebírat to tady?)