• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NGANASANPlastikové modelářství - slintací obrázky z internetu
    NJAL
    NJAL --- ---
    Vzhledem k tomu, ze na nich neni kapka krve... Vypada to spis jako reakce rudoarmejcu v dobytem Berline na zpravu, kterou jim prinesl docasny okupacni vojensky policista: "Zadny oddech, zitra odjizdite na Dalny Vychod proti Japonsku." ;-)

Ale jinak super, ja bych takhle vybarvene postavy nedal ani za 100 let.
    KEB
    KEB --- ---
    SALAM: nahodou je to super, má to takový ten ruský filmový patos :D
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    GANDHI: Hitler je za kočárkem
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    evidentne to ma age rating 3+ :p ale malej plusik za vtipnou kompozici s hitlerem v kocarku:)
    SALAM
    SALAM --- ---
    NGANASAN: ..logika pohybu tych postav, no :D ale jako akcna omalovanka ooook
    SALAM
    SALAM --- ---
    Jose Maria Illa

NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    NJAL: tohle vypadá, že se mu utrhlo napínací kolo a tah pásu ho tam takhle zapasoval...
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

NJAL
    NJAL --- ---
    Ok. Asi jsem mel smulu. Videl jsem jen 2-3 fotky tohoto typu (s napinacim kolem i bez):
    SALAM
    SALAM --- ---
    NJAL: prave naopak, pri odtahu to chces "na neutral" mimo prevod.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    NJAL: já viděl fotky. Pokud potřebuješ odtáhnout stroj, který má kouslou převodovku je samozřejmě logické vynechat hnací kolo. Napínací kolo naopak potřebuješ...
    NJAL
    NJAL --- ---
    NGANASAN: OK. Ne ze bych to na fotografiich nevidel, ale vzdy bylo hnaci kolo v poradku a chybelo naopak napinaci.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    NJAL: to se dělalo kvůli odtahu do zázemí
    NJAL
    NJAL --- ---
    NGANASAN: Tohle prece nemohlo jet :-)
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    GANDHI: já myslím, že je to takový líbivý. Čím je menší měřítko, tím je to potřeba víc "přehnat" aby to bylo vidět. Když na to koukám, docela se mi ty modely líbí, ale je fakt, že to realitě úplně neodpovídá.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NGANASAN: naprosto souhlasim:) kde jsou doby kdy plesniviny mely po pravu jen japonsky letadla?:) imho za to muzou prekontrasteny HDR fotky, na kterejch vsechny ty nepravidelnosti v lesku nateru a spina strasne vyleze
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    GANDHI: myslím, že to přehánění je v modelařině docela trendem. Ty "plesniviny" co se teď dělají na každém letadle třeba...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NGANASAN: zas jedna hnidopisska - jak mi to prijde jinak precizni tak ty dreveny otrpy mi prijdou strasne prehnany a hruby. Chapu, ze se autor snazi zvyraznit drevenou strukturu, ale tohle mi na prvni pohled evokuje rozzvejkany drivko od nanuku:p
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SALAM: A mně se to líbí. Kill me now.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SALAM: Já dal plus za názor. Obrázkově jsem mínil mínusko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam