• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NGANASANPlastikové modelářství - slintací obrázky z internetu
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NGANASAN: ...já ty Tvoje obrázky nevidím...
    MUSHROOMX
    MUSHROOMX --- ---
    NGANASAN: https://youtu.be/YTpH8bo6Udk sic je tam toho plastu min
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NGANASAN: tu posledni bych sezral jako realnou i s navijakem a jako desert bych si dal casopis Udice.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    Dávám obrázky odkazem, takže časem zmizí. Pokud vás něco zaujme, tak si to uložte. Já to tady vždy jednou za čas čistím...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    NGANASAN: Nope.
    CABA
    CABA --- ---
    NGANASAN: Už ne
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    vidíte moje poslední příspěvky? Já je už nevidím, ale chodí lajky...
    SALAM
    SALAM --- ---
    DRABICZ: 1:24, parada
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    DRABICZ: Bohužel nevím, ale tipnul bych si na to větší měřítko.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NGANASAN: to je 1:16 nebo 1:35? Páč ten kanďák je reálně zrezslej jak ten můj doma!
    IKARI
    IKARI --- ---
    OMNIHASH: je ale rozdil mezi tim, ze te nekdo peskuje za historickou nepresnost, nez za nerealisticnost patiny :D to je podle me dulezity rozlisovat - kdyz porusis tu historii, tak vzdycky muzes rict, ze to byl zamer a takove "co by kdyby" scenare muzou byt dost cool - ale kdyz spatne vyobrazis to jak fyzika a chemie pusobi casem na fyzicky objekt s ohledem na to, k cemu se dana vec asi pouzivala, tak to muze zrujnovat "imerzi" i kdyz je to warhammer a kouka se na to laik
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ARAON: nasel jsem video, kde je k videni patrne original (hromada ztvarnenejch detailu pekne sedi), kterej inspiroval - bohuzel je to ale ten druhej brouk, kterej je tak trochu mimo deni - nicmene v37:38 je tam videt i ten problematickej zadek (kterej i tak ale vypada ponekud jinak)

HUGE Abandoned Volkswagen Collection Found after 40 YEARS!! | 1960 VW Beetle | Turnin Rust
    https://youtu.be/tV99hrD9k7U?t=2258
    SALAM
    SALAM --- ---
    NGANASAN: Repostnem sem este moju variaciu, ked uz sme v teme (SALAM)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    OMNIHASH: nez do tebe zacnou vandrovat Warhammer nerdi,ze orci z podhuri maji hraskove zelenou plet, vic cerveny oci a min zluty tesaky, protoze si je cisti v potoce s piskem :]
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GANDHI: heh, tohle je přesně důvod, proč jsem přešel z WW2 na Warhammer. Vybarvíš si Fockewulfa, a hned přijde deset expertů, co ti začnou vysvětlovat, že tohle je nátěr z 38 na letadle z 41, bahno na letišti mělo o tři odstíny červenější hnědou, a okouření od motorů je o deset čísel jinde než v realitě...
    ARAON
    ARAON --- ---
    GANDHI: V tomhle videu je par podobnych.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    NGANASAN: zas budu stoura - ale jsou k tomuhle nejaky reference? protoze zpracovani je vyborny (ten interier je skvelej) ale at jsem googlil jak jssem googlil, tak jsem fakt nenarazil na jedinou fotku brouka, kterej by byl orezlej podobne - krom umele opiskovanejch a orezlejch ratbrouku. Popravde ani by me nenapadlo po tom patrat nebejt toho podivne zrezlyho krytu motoru, kterej narusuje jinak relativne konzistentni schema patiny, ktera ma nejakou svoji logiku (dokud teda nezacne clovek patrat po skutecnejch referencich:p )
    SALAM
    SALAM --- ---
    NGANASAN: hehe, ten mi nieco pripomina :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    CABA: dafuq? to mi v plastic planet nebo obdobném článku kde jsem to četl, lhali! Ď za upřesnění
    CABA
    CABA --- ---
    DRABICZ: Vzhledem k tomu že prví magnetická roznětka pro torpédo byla vyvinuta v roce 1915, kdy už se sítě nepoužívali , takže doměnky s magnetickým polem vs torpéda je lichá. Proti magnetiké mině to nějaký efekt mohlo mít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam