• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLINIKAKLIniKA
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) naprosto selhává v plnění svých základních funkcí. Svévolně nevyšetřuje a kryje závažné případy policejního násilí a naopak svými nezákonnými postupy šikanuje policisty i své vlastní příslušníky. Předseda vlády Bohuslav Sobotka by jako nadřízený ředitele GIBS Ivana Bílka měl z tohoto stavu vyvodit důsledky a odvolat ho z postu ředitele GIBS.

    Petice za odvolání ředitele GIBS Ivana Bílka | e-petice.cz
    http://e-petice.cz/petitions/petice-za-odvolani-reditele-gibs-ivana-bilka.html
    SPIRA
    SPIRA --- ---
    To rozhodnuti je spatny, nicmene realny zacatek stavebni obnovy je nejdriv jaro 2017 (pokud se bude v postupu dodrzovat zakon a vnitrni smernice a nema uz nekdo projekt rekonstrukce v supliku), takze uprimne doufam, ze tam do te doby bude Klinika žít! Jse skveli, diky moc za taboraky a tak vubec, uprostred zizkova, splneny sen mnoha
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . .. příští čtvrtek bude cyklojízda skrz Blanku. . .tak bych ji rovnou obsadil, ne?. .každopádně příznivcům Kliniky poskytnu kola s bannery Kliniky(ten koloblesk) ..
    V3S
    V3S --- ---
    MASOO: tyjo, mama zion byla vostra ;)
    KLINIKA
    KLINIKA --- ---
    Nepropadáme panice, program pokračuje! Nějakou dobu jim převod budovy zabere, do té doby všechno běží. Díky za vaši podporu do teď i nadále. Dnes od 18:00 debata o umění na Klinice s Pavlem Karousem a Pavlem Sterecem, v sobotu mobilizační večer k TTIP a koncert Clay Lames a Irvis.
    DATELON
    DATELON --- ---
    DATELON: Předpokládám že takhle jednoduchý to mít nebudou?!
    Stát zastavil privatizaci žižkovské polikliniky – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/366487-stat-zastavil-privatizaci-zizkovske-polikliniky.html
    DATELON
    DATELON --- ---
    Něco nového?
    SHM8
    SHM8 --- ---
    V3S
    V3S --- ---
    KLINIKA: LŽU mela streetartovou reklamu na jizaku uz pred 10 lety ;)

    v3s | * Graffiti & Streetart * – rajce.net
    http://v3s.rajce.idnes.cz/Graffiti_Streetart/#F050915_001.jpg
    MASOO
    MASOO --- ---
    Otevřený dopis vládě | Autonomní sociální centrum KLINIKA
    http://451.cz/klinika/2015/04/07/otevreny-dopis-vlade-2/
    KLINIKA
    KLINIKA --- ---
    UMĚNÍ NA KLINICE - DEBATA
    Čtvrtek 9.4. od 18hod.

    Klinika se řadí k tradici autonomních sociálně-kulturních center. Oproti relativně jasné představě o tom, co se skrývá pod pojmem sociální, představa o tom, jaká by měla být kulturní politika squatu, vůbec jasná není.
    Kdo je na squatu arbitrem vkusu? Mohou se squatterské kolektivní a konsensuální rozhodovací mechanismy uplatňovat i v oblasti umění? A pokud ne, proč to běžně squateři dělají v jiných oblastech fungování squatů, třeba v případě technických úprav?

    Debatovat o tom budou Pavel Karous a Pavel Sterec.
    MASOO
    MASOO --- ---
    Tuto středu večer bude vláda jako poslední bod projednávat ukončení privatizace budovy Jeseniova 60. Pokud to projde, znamenalo by to rychlé převedení domu na Generální inspekci bezpečnostních složek - pro nás je to okamžité ukončení nájemní smlouvy a zánik prostoru Kliniky, a to i navzdory tomu, že GIBS na zahájení rekonstrukce nemá peníze a budova by další rok/y zůstala prázdná.

    Přijďte ve středu v 19:00 před úřad vlády (Strakova akademie) vyjádřit Klinice podporu! Více info tady: https://www.facebook.com/events/1597463587206902/

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam