je mi lito jak jste na fb formulovali prohlaseni s tim "otevreny prostor a pak netolerujeme" v 1 vete. ponevadz to bude strasne nahravat tem kdoz vas kritizuji uz za uprchliky a ted vas odsoudi spousta lidi kteri vas drive meli radi a podporovali. na druhou stranu to lidsky naprosto chapu jelikoz s nim mam osobni zkusenost z roku 2005 a on se opravdu vystat neda, to by clovek musel byt budhisticky mnich aby jeho chorobny projevy absorboval s klidem. je mi z toho moc smutno protoze zaroven chapu ze jste jinak nemohli a i to prohlaseni ze takto formulovano byt muselo. zajima mne co bude dal. preju at mate nadale dost podpory od rozumnych lidi. pracuju na tom abych si dokazala lip organizovat svuj cas abych stihala navstevovat vice zajimavych akci poradanych u vas. jsem strasne rada ze existujete a ze zastavate nazory, ktere zastavate. lide jako vy mi davaji uz po desetiletu viru v lidstvo a chut dal zit. chtela bych vam poradit aby jste o JXD uz nic moc nevykrikovali. nebo spis vas o to poprosit. zvazte to prosim.