• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLINIKAKLIniKA
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    SN0008102070570: treba ja mel na klinice zkusebnu. nechapu proc bych mel, kdyz ziju v praze, dojizdet nekolikrat tejdne po praci 4h vlakem z hlavaku nekam do horniho potuzniku v mekkym jeseniku zkouset s kapelou a pak zase zpatky. to bych po 3 zkouskach vyhorel a rezignoval. nevidim na snaze mit autonomni kulturni centrum v praze nic elitarskyho, ale pro obyvatele prahy vec naopak kvuli dochazkove vzdalenosti ryze praktickou.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    fakt "trisktni" debaticka
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SN0008102070570: na me par navstev Kliniky udelalo dojem. jsem everyday normal guy - zadny zapaleny aktivista. porovnavam me osobni zkusenosti s Ladronkou nasledne Miladou. a v sirsim kontextu osobne beru i za squat Crossn nebo Pokojicek :) a pak jsou tady ruzni Jardeshove, PiDaci a jina mlada svoloc, ktera by te imho nasrala jeste vic :D takze to nevidim tak fatalisticky. fakt to tu neni JENOM o Klinice .)
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    presne.nejlepsi je ta grupa,co se snazi zachranit les pornem.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SN0008102070570: ok, dik :) je nutno rici, ze s Klinikou osobne nemam nic spolecnyho, mluvim jenom za sebe a jeste v obecny rovine :)

    jak na tebe neco pusobi ti tezko vemu nebo vyvratim. tvoje dojmy z toho jak to konkretne na Klinice vypadalo ti take necham. a jestli video z vimea je pro tebe zasadni pro delani zaveru je zrejme ciste tve pravo.
    ... konat dobro pro spolecnost muzes delat klidne odkudkoliv, kdykoliv a v jakekoliv mire. je super, s tim souhlasim! :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SN0008102070570: a jestli pak taky samozrejme jde o penize :) cinnost a zazemi generuji penize na zazemi a cinnost. coz lze logicky delat bez dotovani v osidlene oblasti.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SN0008102070570: tak si mozna sam odpovis. asi ti kazdy rekne neco jineho - ale v Praze je treba nejvetsi sance byt napomocen pac je nejvetsi mozna cilova skupina potrebnych. napr.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    SN0008102070570: Hele a v ktery pohranicni vesnici v cizine to bylo?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SN0008102070570: tak urcite.... :))
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SN0008102070570: ne - ty jsi troll. protoze otazku : a proc si ten squat neobsadite napr. nekde v severnich cechach v obci kde je spousty opustenych nemovitosti a nikomu by jste nevadili? zcela jiste prokazuje, ze nemas paru a bavit se s tebou lze jenom v sarkasticke rovine :)

    je to doopravdy 38 let?
    BELZEBUB1936
    BELZEBUB1936 --- ---
    SN0008102070570: Bizár. Už budeme opevňovat nejen hranice ČESKÉHO státu před migranty, ale i jednotlivé městské části? Opevňeme Prahu 3 před přílivem migrantů z ostatních městských částí. Vetřelci co tam nemají, co dělat. Každopádně na Jiřího z Poděbrad bych doporučil zřídit u metra cenlici a pohraniční stráž. Nechcete tomu šéfovat?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SN0008102070570: to je rodne cislo? proc?
    KAPITAN_STIKA
    KAPITAN_STIKA --- ---
    "Mimochodem, Kliniku považuji za neskonale důležitější než Evropské volby."
    Klaus: Na BIS mám stejný názor jako Zeman. Její zprávy jsou bezcenné - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...aci_skr?fbclid=IwAR3qrZ3FGgtPzmRDCdA1_lLeyHTJJrUEI3ABEkzhipeN1oDIJiDnfO6W-cc
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    PREVRACENY: To je tvoje jediná zkušenost a podle toho soudíš? Přečíst si můžeš cokoli, ale není nad osobní zkušenost face to face...
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    Jakým jazykem mluví Klinika? Útočí proti demokratickému státu, říká odborník | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...na-zaklady-demokratickeho-statu-rika-odbornik.A190116_140711_ln_domov_mber

    I přes radikalitu činů a prohlášení činitelů Kliniky nebudí jejich počínání v celospolečenském měřítku přílišné pohoršení. Proč tomu tak je? „Viděl bych dva hlavní důvody,“ řekl serveru Lidovky.cz Mareš. „Jednak nevzešlo z tohoto prostředí, na rozdíl od krajní pravice, v polistopadovém období v Česku tolik násilných trestných činů, které by si vyžádaly oběti na zdraví či životech.“

    Další důvod pak podle něj leží přímo u řady lidí, kteří se pohybují v politice či médiích. „Tento druh radikalismu má sympatie u řady lidí z mediálního a politického estabilishmentu, mimo jiné i díky osobním zkušenostem řady z nich z mládí,“ podotýká Mareš s tím, že akceptování tohoto radikálního proudu není nic výjimečného ani na západ od nás, kde ho běžně přijímá pamětníci osmašedesátého roku. Díky tomu jsou tyto, i když často radikální, proudy tolerované.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    DZON_SON: A už ses někdy prošel po Andělu, nebo po Sherwoodu? I to jsou bohužel squateři.
    Ale jak říkám, něco si o tom přečtu a pak budu psát.
    DZON_SON
    DZON_SON --- ---
    PREVRACENY: a kdo to teda je? zatim kazdej squater se kterym jsem v zivote mluvil me nesned, nepropich injekcni strikackou, neprobod srpem ani nebouchnul kladivem. vetsinou to byl citlivej clovek kterej ma starosti o svobodnejsi a spravedlivejsi spolecnost. to ze obcas nevypadaj jako by vylezli z trendy kramu s hadrama je zapricineny tim ze se taky nechtej podilet na konzumeristickym zavodu ke dnu kterej lidstvo nakou tu stovku let predvadi. jasny, hodnotit cloveka podle fasady je snadny. stejne jak ta baba vcera na tv prima co srdceryvne rikala na kameru jak jsou na klinice samy fetaci aniz by kdykoliv prisla dovnitr a s nekym si popovidala. o plastic people of the universe se za totace taky rikaly podobny veci (alkaci, manicky...).
    JUNIORGOTHAJ
    JUNIORGOTHAJ --- ---
    PREVRACENY: Naštěstí
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    Ale nebojte, něco si o tom počtu. Není to tak černobílé, jak to asi vidím.
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    PREVRACENY: S Tebou je těžký mít trpělivost:).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam