• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft

http://robocraftgame.com
    http://robocraft.wikia.com/wiki/Promotional_Codes

Máte pěkného bota? Pochlubte se!
    Zajeli jste super bitvu? Pochlubte se!
    Potřebujete poradit? Ptejte se! (Snad to bude někdo vědět.)
    Chcete se poznat s ostatními v bitvě? Dejte si do názvu bota NYX!
    rozbalit záhlaví
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    RAB1T: s plasmou střílet pod vůz a ne na vůz, přesně z důvodu lepšího kriplení pilota
    pošli obrázky tanků a pokud máš odvahu tak i z postupu stavby, pokud se k tomu dostanu tak pošlu obrázky toho polopásu a jeho stavby
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    ted muj samozvany vyblitek na tema jak to dela RAb1T

Ruzne poznatky do zacatku:
    -nejdulezitejsi kostka cele kostrukce je ta pod pilotem po jejim zniceni je znicen cely stroj
    -pilot nejde znicit
    -pokud nějaké část vozítka ztratí kontakt se zbytkem vozitka je zničena
    -zbraně a jiné moduly mají řádově větší armor než kostky stejného tieru (tier 2: armor kostka - 88, smg - 534, kola - 214)

Z toho vyplývá:
    - nejdulezitejsi kostka je pod pilotem (ta pod zadni spodni casti jeho sedatka) měla by být krytá a co nejpevnější
    - kola , zbraně a jiné moduly by měly být připojeny k slušným kostkám a kryté
    - kostky pod moduly a pod pilotem je dobré spojit silnou kostrou. a tu zakrýt tak aby nedostávala zásahy
    - u nepřátel mířit ne na zbraně ale pod ně pokud je odkritý pilot tak pod něj

RAB1T
    RAB1T --- ---
    NAOYA: imho
    - gunny na jedne strane veze nebudou moct strilet na druhou srtanu
    - vez pujde snadno ustrelit
    - pod nekteejma klicovejma prvkama mas slabe kostky
    - pouzivas hodne tezkych kostek otazka jestli se to vyplati armor maji stejny jako sklo nebo lehke kostky jen hodne vazi (nerikam ze je to chyba ale to auto je diky tomu tezke a nejsem si jist co to dela se stabillitou)
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    tak zde je moje cerstve tier2 zrudicka :) uvitam konstruktivni kritiku...

RAB1T
    RAB1T --- ---
    Az budu u domácího kompu vyfotím vozítko. Jsem čím dál tím víc nadšený z použití trysek na pozemní vozítka. Krásně to akceleruje a na zlobivé malé autíčko je to hrozně fajn.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    mne se ted akorat s poslednim upgradlym gunne modari skocit do 5 tieru.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SOLNAKAR: jak rikam chce to 6 nebo 7
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    tak novej rekord 16 hvezd bez premia a nasobeni za 1 vyhranou bitvu
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ELDOUGO: defaul je "L" v garáži.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    jak se tam hledaj kamarádi?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RAB1T: Problém je, že nemám vyzkonámy zbraně tak velké kvality, aby mě bez velké kvantity udržely na tieru, který expím (tj. 5). Takže holt musím rozšiřovat. Moh bych sice postavit kompaktní, dobře zaštítěné vozítko se třema mýma T6 SMG, ale bude to na tieru 3.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SOLNAKAR: Jasne na velikosti ale pak ti na to nevyjdou prachy a hlavne CPU.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    taky jsem jezdil s vysokym stupnem redundance ale ted jsem zrovna ve fazi vysoke kvality na ukor kvantity. Mam relativne male vozitko va jezdim s nim taky jako s tankem.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RAB1T: spíš přidat, aby se vešly :D
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SOLNAKAR: jasne ale zase musis nekde ubrat abys jich mohl tolik mit
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RAB1T: se SMG jezdím jako tank, tj. málokdy končím bitvu s přední půlkou bota, ale pořád mám čím střílet.
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    SOLNAKAR: na wiki psali, že nejefektivnější je mít 6 zbraní, tak tam vozim 7 aby byla jedna v záloze
    mě to krytí pásů zepředu elektroplátama nějak nepřijde efektivní, ale to je možné tim, že jsem na tieru 4
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SOLNAKAR: to nema moc cenu nestrili jich nikdyvic jak 6
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    CHUCPE: Já teď jedu na 2 páry pásů a ze předu to kreju elektroplátama. SMG mám sice víc než 7, ale zas jen 3 jsou zatím T6. Dneska to možná dotáhnu.
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    SOLNAKAR: pásy jsou supr ale je to líné, velká výhoda je otáčení na místě, ale konstrukčně mám problém je dobře chránit zepředu, což je problém, který je u kol vyřešen a představa 1 pár pásů, velká otočná kola vpředu a nahoře pak dva prouďáky mi dají potřebnou rychlost (zevnitř to odlehčim jednim hooverem) a hlavně se mi tim povede udělat dostatečně nízkou konstrukci, která unese hromadu zbraní (7 SMG) (
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    už to frčí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam