• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    GREGI: Je to problém od patche 23.12. Kompletně jim potom padly servery a buď rád, že ti to jede aspoň občas :( Taky jsem si akorát pořídil prémko, měl volno na hraní a prd z toho.
    ROBOCRAFT | UPDATE ON ROBOCLOUD TROUBLES
    http://robocraftgame.com/update-on-robocloud-troubles/
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    GREGI: ty SMG v třetí řadě budou střílet do těch v druhé. Taky bych je buď šoupnul výš, nebo víc do středu.
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    takovej prvni pokus.. skoda ze ho nemuzu otestovat protoze pripojeni nereaguje

GREGI
    GREGI --- ---
    laguje to to tak furt? dneska sem to nainstaloval vypada to supr jen to teda nahodit... to je strasny... i kupovani je peklo;D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    MARWINLIN: Hodil jsem to do záhlaví
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Jop kody jsou super, ještě aby to šlo hrát...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak další kód:
    XMASPREM-892178
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Muj t7 plazmomet.

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    kdybyste to minuli, tak na T5 přibyly do tech tree saně.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Kód na dárek:
    XMAS-251214
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    ABSURD: je odstavka serveru
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Jde vám spustit hra? Píše mi to že nemam updatováno, ale luncher nic nestahuje...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Jen mi přijde že mám moc nízký level na 10 tier uvudáme jak moc to bude bolet.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Tak další verze mého vozítka tentokrát T9

MARWINLIN
    MARWINLIN --- ---
    zda se to jen me nebo upravili odmeny za vyhru atp. dostavam tak o 10-20 tisic mene ( mozna jen tak blbe hraju :D )
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    ABSURD: já plazmu vozil do t6, pak mi to přišlo naprd, maximálně do letadla, ale z tanku s tím můžu tak maximálně střílet na někoho přes kopec a ten je stejně většinou zase opravován, takže na draka a 1vs1 nemá plazma šanci, první salvou mu ani nevyhodíš štíty a on tě SMG rozebere na kostky.
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    jenze na tier 10 jsou casto lidi co to maj uz dlouho a to je takovej blok z kostek obusenej hromadou vseho a nez se tim prostrilis abys tomu neco udelal, to je peklo
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: Já mam teda nen t6, jezdim s 5ti t7 plazmama a většinou mam ostatní t6 na 2-3 rány. Výjmečně ik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam