• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft

http://robocraftgame.com
    http://robocraft.wikia.com/wiki/Promotional_Codes

Máte pěkného bota? Pochlubte se!
    Zajeli jste super bitvu? Pochlubte se!
    Potřebujete poradit? Ptejte se! (Snad to bude někdo vědět.)
    Chcete se poznat s ostatními v bitvě? Dejte si do názvu bota NYX!
    rozbalit záhlaví
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SOLNAKAR: pěkněj, s dovolením si ho taky zkusím okopčit či jeho obměnu :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak jsem konečně dostavěl megabota a vrhnul se na obnovu vozového parku desítek. Poprvé se mi povedlo postavit railbota, se kterým bych byl spokojenej:

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    2 stovky za wolfcopteru(co má altimetr) a 90 dní prémka, rozhodně se vyplatí.
    IMUS
    IMUS --- ---
    ELDOUGO: EASTER-276051 by mel byt na 1d premium
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    kody?kde kody,já chtít taky kody prosim
    IMUS
    IMUS --- ---
    VLAKODLAK: to mi povídej ja si ty kody shovavam na sobotu a nedeli, mam zase po mesici volnej vikend a rad bych toho vyuzil, jen stara mi to bude sabotovat svym spankem mezi nocnima :(
    Btw co rikate na velikonocni pilot skin, ja se včera docela nasmal když na me ze sedacky vykoukl tlustej zajic.
    Ještě bych mel otázku zda li někdo nevite jestli ma smysl stavet triforce armor, ja sem nekde cetl ze mezitím co to mělo smysl stavet zavedli nejakej patch kdy zmenili prenos energie poskozeni , ze prej uz to nemá vliv, nebylo to nic oficiálního jen koment u videa na utube. Zkousel sem to trochu progooglit, ale mam tady omezenej internet a téměř na nic co se tyka her se nedostanu...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    2 dny premka, jupí, takže 3x příjmy, to zase bude migréna :D
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    videl jsem megabota co vypadal jako piratska galeona i s plachtou :)
    IMUS
    IMUS --- ---
    HAGAN_SIRIUS: jo ty drony nebo co to je, to je hrozna zhovadilost. Hlavne to nejde sestřelit ani smg, bejvaj oplatovany a většinou se schovaj nez jim clovek stihne sestrelit stit. Stim megabotem bych z toho zas takovou vedu nedelal .Občas potkavam celkem vtipny megaboty, včera se mi povedlo jednomu dat IK ze 100%, chudak se nejak nahnul na moste a ukazal podvozek. Sem cumel jak se mi vyparil před očima, jednou ranou dat přes 5,5k cpu se mi ještě nepodarilo(to nedavam ani za celej match). Na naší strane byl uber megabot co mel 3x smg a jen dve kola a lepsi armor nez t5 sem u nej nevidel , dva lidi se hned odpojili potom co ho uvideli. Taky bych mel mit nekde peknej screen duhového mega ve tvaru kone, zkusim nait a podelit se :))
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    dost mi vadi takove ty divnotvary co naproste eraticky poletuji na bojistem, strilej plazmu vpravo a vlevo a neda se svine trefit, zatimco napachaj skody straslivy. jinak postupne odemykam megabota, mam zatim giny, zataceci kola a prvni platy, takze spousta bodu prede mnou. dokud to nepujde vystrcit beze studu pred lidi, tak s tim jezdit nebudu.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    IMUS: jn, ja mam pocit jakoby nějak oslabili megasmg, resp že zničehonic nejsem schopnej se trefit a určitě to nebylo rumem :) a plazmahooveři jsou ty, co mi dycky vlezou do palebne linie kdyz si letej vystrelit :D
    IMUS
    IMUS --- ---
    VLAKODLAK: No ja včera udelal level 100, ještě nemam ani odemkly všechny zakladni techy na t10ce takze do tx 1 cesta dlouha, ale co sem tak koukal, tak na mne ty plasmy udelaly docela dojem, si rikam jestli taky pridaji rail na megabota, ale to mi prijde jako kravina. Celkove mi raily na t10 prijdou docela slaby. Jinak sem si včera chtěl postavit t10 plasma hovera ,nejakyho mensiho, zmizelo mi přes 5 mega rp z uctu a cpu nevystacily podle predstav´, asi delam něco spatne nebo neumim stavet maly věci. Na druhou stranu na tlacenice na 10 je to lepsi nez posr. auto neblokujou me tolik lamy.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Co říkáte na plazmy?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    VLAKODLAK: polopás:
    halftrack - Hledat Googlem
    https://www.google.cz/...ms&tbm=isch&sa=X&ei=x3gKVe6tPOvjywOAioGYDQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=899

Problém pásů je, že jsou pomalý. Na kolech je vozítko podstatně schopnější rakce, ale o to míň stabilní.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Co myslíte halftrackem?

Btw jsem zjistil, že nejsou potřeba zadní kola v případě 4kolovýho vozidla, při zatáčecích zadních i předních to zatáčí dosti brutálně :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    HAGAN_SIRIUS: mega jsou zatím jen kola takže halftrack neudělám :(
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    problem se stabilitou jsem vyresil "halftrackem". Z mych botu je zatim nejuspesnejsi rail halftrack. Jede to, zataci to a je to stabilni. je to zatim takovy nedodelany, ale funkcni koncept. Az bude dost kostek, tak to nejak postnu.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    VLAKODLAK: Jop, to mají pěkně domrdaný. Ten můj megabot už teď váží přes 30 tun a běžně mě nějaké vznášedýlko z 50 kostiček nárazem do těch zadních SMG otočí na střechu.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Teda pásy a nohy mě děsně štvou, kdykoliv jedu na kolech a o jednoho z nich jen o chlup zavadim, tak ta pardon rozjebaná fyzika mě vystřelí do vzduchhu nebo aspoň otočí... a kola maj taky blbou fyziku, když jsem jezdil s railgunama, tak jsem musel zastavit na absolutni rovince, protože na sebemensim svahu proste nebylo "zabrzdeno" a muška byla v háji :(
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Ted jsem trosku hral a teda moje platforma na pasech s railgunama slusne kraji, mam jich tam jenom 5 protože proste místo ale je to maser. Ještě musim casem odlatit ten vrtulnik, nemam primarne dost slusnejch kostek a elektroplatu.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Já chtěl udělat čistě Tx megáka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam