• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    Moje asi první vlastnoručně postavená potvůrka - Čmelák z NYXu :-)

CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    VLAKODLAK: jo, navýšení cpu je fajn :-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CUCHULAIN: a stim cpu co ti to dá budeš mít fakt výhodu do budoucna;-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CUCHULAIN: jj jdi do toho, určitě, já si to teď koupil a to už mám max CPU, v podstatě jen kvůli prémku, na kterém jsem ušetřil 400Kč a ještě jsem dostal výškoměr a další hangár :) a jako to premko beru tak, že nemusim hrát tak hrozně moc, ale stejně rpčka budou (za měsíc státnice, takže fakt jedna dvě hry denně max) abych se udržel se změnama, třeba teď megaplazmy atp...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    CUCHULAIN: V tom případě je to přesně ta chvíle, kdy to má smysl ;)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    SOLNAKAR: jasně. já jsem teď podpořil poprvé.
    jsem na 6. levelu, takže začátek :-)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    CUCHULAIN: Jako je to pěkný, ale dobrý jedině do začátku.
    - T7 nijak zázračně nevydělává. Wolf maska se mi nelíbí. A ta plasmakoptéra není kdoví jak zázračně postavená. (Navíc na T7 už mám plasmový letadlo.)
    - 3 měsíce prémka. Co s tím? Když mám čas robotit, tak je obvykle venku nějakej kód na prémko. Krom toho TP je neustále přebytek a RP není problém vydělat s megabotem.

Ne, že bych je nechtěl podpořit, už jsem 2x kupoval GC na hangáry a tak a ta hra je fakt dobrá, ale je to oddechovka a ne něco, co by se dalo hrát 3 měsíce tak, aby mi přišlo, že jsem to prémko využil.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CUCHULAIN: no.. mě se to líbí, jdu do toho :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    Co vy na tohle? Šli byste do toho?

70% OFF :: Robocraft Wolfcopter + 3 Months Premium
    https://www.madorc.com/deals/robocraft-wolfcopter
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SOLNAKAR: kolem lvl 40 jsem si koupil toho červenýho walkera (bo k tomu bylo 90dní prémoka za 2 kila, normálně je to kolik, 6? premko si sice nekupuju ale kdyz jednou za pul roku udelaj takovou akci, tak co je nepodpořit) a to mi CPU přidalo nad muj lvl abych v nem mohl chodit a pak při lvlovani přibejvalo cpu normalně takže jsem ho měl na max už asi na 79.
    Ad křehcí medici, většinou vídám ty, co jsou v kysně z TXkovejch plátů, pak jak sebou furt melou je těžký trefit weakspot :) a zbraně samozřejmě ustřeluju, ale ty flayeři co ani nemaj křídla, jen hromadu plátů a trysek, takový ty netrefitelný prasata mě dycky obletěj a trefěj ze zadu ať už jim dám pár zásahů, nebo ne :(
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    SOLNAKAR: co jsem koukal, tak když si někdo koupí bota s vyšším CPU, tak mu to zvedne limit. což sice nejspíš nebude tenhle případ, ale nějaký možnosti tam jsou :-)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    VLAKODLAK: Vidíš, jsem s tím megabotem zapomněl na radar & spol. :) Ty raily nejsou na střílení do štítů, stejně jako sniper nebude střílet celou brigádu pěchoty. Je potřeba si vybírat, kam střílíš a i když nezabiješ, tak aspoň zneškodníš. Flyer, kterýmu ustřelíš na jedný straně křídla už nedoletí ani k medikovi. Když při souboji megabotů ustřelíš tomu druhýmu pár SMG, tak to může rozhodnout o výsledku. A hlavně, můžeš zlikvidovat ty obvykle dost křehké mediky.

Jen mi není jasný, kde si vzal na levelu 86 1511 CPU. Tomu levelu odpovídá 1357, ne? http://robocraft.gamepedia.com/CPU
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    a abych jen nekecal :) zatim muj vozovej park, toho rozestavěného mega radši ani ukazovat nebudu, to bude chtít ještě hodně chechtáků :D

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    VLAKODLAK: Hotovo, akorát tam mam 3x TX-1 štít, ale ty railguny se mi zdaj hrozně slabý, když má každej na 10ce ty TX-1čkove štíty :D
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SOLNAKAR: pěkněj, s dovolením si ho taky zkusím okopčit či jeho obměnu :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak jsem konečně dostavěl megabota a vrhnul se na obnovu vozového parku desítek. Poprvé se mi povedlo postavit railbota, se kterým bych byl spokojenej:

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    2 stovky za wolfcopteru(co má altimetr) a 90 dní prémka, rozhodně se vyplatí.
    IMUS
    IMUS --- ---
    ELDOUGO: EASTER-276051 by mel byt na 1d premium
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    kody?kde kody,já chtít taky kody prosim
    IMUS
    IMUS --- ---
    VLAKODLAK: to mi povídej ja si ty kody shovavam na sobotu a nedeli, mam zase po mesici volnej vikend a rad bych toho vyuzil, jen stara mi to bude sabotovat svym spankem mezi nocnima :(
    Btw co rikate na velikonocni pilot skin, ja se včera docela nasmal když na me ze sedacky vykoukl tlustej zajic.
    Ještě bych mel otázku zda li někdo nevite jestli ma smysl stavet triforce armor, ja sem nekde cetl ze mezitím co to mělo smysl stavet zavedli nejakej patch kdy zmenili prenos energie poskozeni , ze prej uz to nemá vliv, nebylo to nic oficiálního jen koment u videa na utube. Zkousel sem to trochu progooglit, ale mam tady omezenej internet a téměř na nic co se tyka her se nedostanu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam