• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft

http://robocraftgame.com
    http://robocraft.wikia.com/wiki/Promotional_Codes

Máte pěkného bota? Pochlubte se!
    Zajeli jste super bitvu? Pochlubte se!
    Potřebujete poradit? Ptejte se! (Snad to bude někdo vědět.)
    Chcete se poznat s ostatními v bitvě? Dejte si do názvu bota NYX!
    rozbalit záhlaví
    IMUS
    IMUS --- ---
    CUCHULAIN: Muzes si porovnávat svoje virtualni curo s nekym koho mas v seznamu, taky skládat platoon a vidíš kdo je zrovna online.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    btw.. sociální funkce mají nějaký praktický význam?
    bude k něčemu, když se ve hře přidáme mezi přátele?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    VLAKODLAK: jo, když stavím něco od začátku na úrovni T3, tak chvíli trvá vymyslet stabilní stroj na plný cpu.
    zvlášť když to má lítat a udržet se hlavou nahoru :-)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: U tebe bych ten kříž čekal obráceně:-D
    IMUS
    IMUS --- ---
    ha moc peknej kriz :D, ja včera potkal mega co mel na prdeli z cervenejch kostek napis NO PARKING. S tema jinejma krizema bych byl opatrnej, sem slysel ze typek co mel litajici svastiku dostal ban. Taky sem potkal medica ve tvaru krize, co mel na sobe cedulku JESUS , mozna kdyby si ten kriz otocil tak by nekteri lidi prestali drzkovat :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    IMUS: Mi povídej, převracení a blokování si užívám taky dost. Ta moje Mrcha má přes 40t a každý drcnutí pár kilovýho vznášedla to katapultuje do vzduchu.
    Ta moje potvora se jmenuje Mega Crusader (vzniklo to u tohodle vozítka [ SOLNAKAR @ Robocraft ], které se přirozeně vyvinulo do tvaru kříže), tak jsem jí jako správnému křižákovi přidělal kříž na prdel. Kdybych si tam dal hakenkreuz tak bude menší hate než s tímhle ;)

IMUS
    IMUS --- ---
    SOLNAKAR: Jo tak ja to beru sportovne. Zase absence megabota nemusi znamenat vždycky nutne prohru. To me pak spis serou lidi co když videj, ze nas mega je lama tak se hned odpojej , ci nekteri co co zacnou z frustrace megabota prevracet a blokovat .
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    IMUS: Včera jsem měl tu smůlu, že jsem 2x za sebou dostal megaidiota - obrovskej obdelník s trollfacem: 4 kola, žádný zbraně, komplet z TX-1 kostek. Stane se.
    IMUS
    IMUS --- ---
    SOLNAKAR: To je moc pekny. Další motivace proc pohnout se stavbou. Me prijde ze to rozdelovani tech megabotu je trochu nebalancnuty. Třeba včera nas mega byl velkej asi jako muj p. hover. 4kola, asi 3lasery -takova minibugy. Proti nam byla oplatovana pevnost jezici se hromadou smg. Taky sem potkal zajimavyho megabota -staticka empire state building na spicce smg, z T0 kostek jak jinak...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SOLNAKAR: Nutno dodat, že většina megabotů, který jsou proti mě je odhadem spíš na spodku CPU limitu, nebo dost blbě postavená a do 15s je hotovo - oni se rozpadaj, já ne. Takže jako větší nebezpečí vnímám normální T10 SMG, který megabota odzbrojej hodně rychle a často bejvaj hodně vytuněný.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    IMUS: Úplnej základ bez všech bonusů je tak 100k za výhru. Když to pochytáš se všema možnejma bonusama, tak to vypadá takhle:

IMUS
    IMUS --- ---
    SOLNAKAR: No me by se ty tri mesice celkem hodily, ne vždycky mam cas zrovna když sou nejaky kody aktivni. Ted mi třeba nahodou vysel volnej vikend a diky promokodum sem vydelal asi 23 mega za sobotu a nedeli. Megabota zatím nemam , kolik dostavas prumerne za vyhru s tx ? Jinak CPU mam max a ta koptera nevipada taky jako něco co bych musel mit, ale zase bych diky tomu potreboval o polovinu min casu na stavbu mega :). Skoda jen, ze to nejde platit přes paysafe card nebo steam, to bych do toho taky sel
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ABSURD: občas taky.shodit a dát spustit jako správce,pak mi to normálně naběhne jak má
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    ABSURD: vyhodit třeba přes ccleaner a nainstalovat a natahat znova, naposledy se mi tohle stalo asi před štvrt rokem, ale prostě stává se :(
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Píše mi to- game file mismatch verify game installation. A nejde to spustit.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CUCHULAIN: koukám, že máš dost volného cpu :D :D těžce závidím, mě na hrách vždy nejvíce bavily začátky, ale vždy až po tom, co jsem jima prošel ;-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    Moje asi první vlastnoručně postavená potvůrka - Čmelák z NYXu :-)

CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    VLAKODLAK: jo, navýšení cpu je fajn :-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CUCHULAIN: a stim cpu co ti to dá budeš mít fakt výhodu do budoucna;-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    CUCHULAIN: jj jdi do toho, určitě, já si to teď koupil a to už mám max CPU, v podstatě jen kvůli prémku, na kterém jsem ušetřil 400Kč a ještě jsem dostal výškoměr a další hangár :) a jako to premko beru tak, že nemusim hrát tak hrozně moc, ale stejně rpčka budou (za měsíc státnice, takže fakt jedna dvě hry denně max) abych se udržel se změnama, třeba teď megaplazmy atp...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    CUCHULAIN: V tom případě je to přesně ta chvíle, kdy to má smysl ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam