• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SHEALA: Myslím, že i tu zbraň, ale že se to dalo obejít zlatem a stříbrem. Jestli i bronzem nevím - už dávno jsem někam založil pravidla. Spíš asi ne.
    KACZA
    KACZA --- ---
    GUYVER: Ty jejich přechodové a další rituály bych chtěla vidět .. :D
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALDARION: Zkoušel jsem přeseknout železným nožem siločáru. Co myslíte že se stalo? Normálně tím nožem prošla! Panika!!!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    SHEALA: A to nevíš ještě to nejhorš!: je to příslušnice temného bydlenkovského kultu pizzetek!
    Pizzetky-sukýnky ženskosti
    http://www.pizzetky.cz/
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ALDARION: nemusel mít druid všechno dřevěný nebo kožený, teda kromě zbraně?
    YGA
    YGA --- ---
    ALDARION, GAISAKA: Dobré je to shrnutí českých dějin pod tím: Původním náboženstvím tohoto národa byl bráhmanismus... :-))
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    ALDARION: V kontaktu maj dva pány. Jeden, jakýsi "léčitel z Bílých Karpat", bydlí v Brně asi 100m od nás, a druhým je, ano přátelé, sám Slávek Popelka!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    "... Dlouhodobý pobyt v přírodě člověka učí větší vnímavosti, otvírá intuici a vnímání širších souvislostí. Začal jsem si uvědomovat i to, že pociťuji sílící nechuť k obdělávání půdy na své zahradě. Nejdřív jsem nechápal proč, když práce na zahradě vždy patřila k mým nejoblíbenějším činnostem. Postupně mi došlo, že Zemi vadí železné nářadí, že jí z nějakého důvodu škodí. Zřejmě to souvisí se zvyšujícími se vibracemi a změnami v magnetickém poli Země. Proto doporučuji odstranit ze zahrádek všechny železné přeměty a případně i prohledat půdu pomocí detektoru a odstranit z ní všechny nalezené kovové předměty. ..."
    Bronzové nářadí
    http://bronzovenaradi.albums.cz/
    Bronzové nože na vaření, bronzové nářadí na obdělávání zahrádky, protože "půda obdělávaná výhradně bronzovým nářadím dává o třetinu vyšší výnosy a půda se začíná uzdravovat"
    Ale vlastně proč ne, z nějakých rituálních, magických či náboženských důvodů to asi má smysl... Jen mi to poněkud připomělo pravidla pro druida v Dračím Doupěti. ;)
    KACZA
    KACZA --- ---
    LEON_KOWALSKI: :D ... velmi zábavné.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    SHEALA: Poselství menstruačních náušnic .... WOW! To je teda notřelé jméno pro náušnice.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    nějaký ty ženský bohyně:
    Šperky Terezy Dvořákové | Cyklická žena
    http://www.cyklickazena.cz/sperky-terezy-dvorakove/
    Ano, chápu že hafo žen má potíže ze sebepojetím, akorát nosit náušnice kterým říkám "mám krámy" si asi nějakej problém vypěstuju.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    tohle je taky zajímavý - vymítání démonů v podání tele evangelisty Benny Hinna

    https://www.youtube.com/watch?v=V9ujUx0L5Uk
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    tak nevím jestli to tady patří ale zzpívejme si mou oblíbenou koledu:

    carol of the old ones
    https://www.youtube.com/watch?v=1ftld7Ohojg
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    A když máme ty vánoce, jistě potěší strašlivá a zdrcující pravda o vánočním stromku:
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALDARION: Slinovrt ě přce vodva aštři dˇni dříf!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Když poezie, tak jedině ze stanice Šáre! Vesmírná poezie plejáďanů z lodí ve tvaru tatranky (sic!) nápadně připomíná vogony a je to další dobrý důvod proč být spokojenější mezi ještírky.
    2313. Vánoce (682). (Přijal Ivo A. Benda.) 24.12.2004.
    Místo: Česká Lípa.

    VÁNOCE PŘEDSTAVUJÍ DEN
    ZIMNÍHO SLUNOVRATU,
    KDY SE TEMNÁ POLOVINA ROKU
    (ZKRACOVÁNÍ DNE)
    OBRACÍ V POLOVINU SVĚTLOU
    (PRODLUŽOVÁNÍ DNE).

    Představují tedy významný den příležitosti
    pozitivního obratu
    z Temnoty do Světla
    poskytnutý nám Stvořitelem.

    (Season's greetings et c....)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALDARION: Já v tom vidím jistý odkaz na Mistrův průser v minulém životě, který se nejspíš odehrál ve starém Egyptě (sokol = Horus). Ostatně, odkazuje tam i Mistrovo jméno: Ra-dan ("dar Slunce) Chrobok = skarabeus, posvátný hovnivál, Cheprer, symbol vycházejícího Slunce. Takový Hujer v chrámové škole v Jonevu to byl... Proto se radši vrhl na Indii.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    GUYVER: Ani ne. :) Tatrawadarsi mi přijde zajímavý až fascinující v interakci s lidmi - jak si tak dlouho drží své představy i v konfrontaci s realitou, jak se dokáže někam vetřít a pak mlžit tak, že vlastně nešlo poznat kdo mu to žral a kdo byl jen příliš slušný, než aby s ním vyrazil dveře. Jeho "duchovní texty" jsou sice skutečně obludné a možná by se daly předčítat místo vogonské poezie, ale nějak si to nemusím dělat moc často. :)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALDARION: Věřím, že se bude líbit tento text, převzatý z Okouna (Text, před kterým jsem se právě vyhonil/a):


    Psycho Ťa zajebem v noci pazúrom!!! dA Coopy 20.leden 2011 16:54:03
    Jak krahujec vyhrál Vesmírný závod a získal vedení vojska (aneb přímočarý postup)

    Sepsal: duchovní Mistr “Pán Osvobození” (alias Mistr Krahujec !)


    Před dávnými a dávným časy, končila doba kdy zvířata byla jako lidé - nebo lidé byli jako zvířata… Jednoduše TEHDY[1] žil jeden dobrý dravec jenž uměl ukořistit i poletující ptáky!
    Proto poletoval přímočaře prostorem a pomíjel pozemní potravu. Byl i zvířatům znám jako krahujec, krahulík a jinak jestřábrabec (sparrowhawk).

    Kamarádem krahujce byl soutěživý sokol, takže Ti dva mnohokrát měřili své síly. Hedvábně hladký a vznosně větší sokol snadno vítězil v rychlosti a díky ní nahromadil značné zisky z doručování, dostihů či činností ve kterých hraje hladkost hlavní roli. Avšak krahulík křížil složitější snahy sokola přínosnější přímočarostí, silnějším soustředěním a dravější důsledností. Také toužil vyhrát velkou soutěž stanovenou od okamžiku samotného Stvoření. Zjistil zákonitosti soutěže spočívající ve vlétnutí až na hranici všehomíra a návratu nazpátek. Úžasný úkol zněl zanést z pohraničí prostoru střípek svítivě horoucí hvězdy!

    Krahujec každodenně cíleně cvičil, nicméně nenapadalo ho, jak by byl schopný sokola poctivě porazit. Drobný dravec měl přínosného přítele, a to pestrého papouška. Příslušného ptáčka proslulého pamětí poctila Mocná Mistria zaměstnáním zapisovatele! Dokonalá duchovní Důvěrnice dohlížela na nastavení všehomíra včetně zmíněného Závodu.

    Klepaje křídly přímočarý pták prosil pestrého přítele o opakování nejlépe nápomocného návodu - i z Božského bohatství Milostivé Mistrii... Přátelský papoušek proto opatrně opakoval postup použití tajemství trvání včetně vyjmutí umožňujícího určení prostorového přemístění! Získal záruku od ochotného krahulíka, že žádný pestrobarevný pták nadále nebude krahujčí kořistí...

    Vzdušný válečník konal kterak znělo zadání přičemž přesáhl i omezení okolím.
    Hlavní hrdina hned po průletu přes první planetu opustil oblast ohromujícím okamžitým objevením se u hledané hvězdy. Podobně přímočaře postupoval při přeletu zase zpátky. Vítězně vnesl odklovnutý odštěpek svítící stálice do dlaní duchovní Mistrii sledující Soutěž!

    Sokol si sice stěžoval, že krahujec krutě překonal prostor bez běžně probíhajícího pohybu, nicméně nastavení nezamezovala ani tak troufale přímočarému postupu. Ptačí páni přispěli cílovou cenou jíž bylo vyvolení vítěze ve vedení vojska. Příslušnou poctu tedy dostal drobný dravec, který tak stal přijatým pánem Krahujcem! Milostivá Mistria radostně rozkázala oslavující opěvování i potomků pana Krahujce krášleného paprsky hraniční hvězdy. Krahujčí křídla od oné doby jsou poněkud pruhovaná...

    Velitel vzdušného vojska (vojvoda) Krahujec každopádně vnímal výskyt nebezpečí nad svou schopností možná moc přímočaře přeskakující prostor. Odůvodněné obavy o narušení nějaké zásadní záležitosti pronásledovaly poučeného ptačího pána. Odvážně odletěl pro pomoc za známou Duchovní důvěrnicí...

    Spravedlivá správkyně Soutěže dle dohody se slibem náležité náhrady odebrala ohrožující schopnost. Vesmírné Váhy Spravedlnosti svěřila krahujci ke klovnutí cíleně cejchujícímu! Od oné dávné doby všechny váhy hmotného hodnocení poměřují pomocí známého zobáčku.




    Sepsal Satguru Tatrawadarsi (duchovní Mistr “Pán Osvobození” ) - alias Mistr Krahujec
    z duchovní univerzity Domov mysli - www.duchovni.kvalitne.cz.


    GUYVER: ...abych to nějak ilustroval: připadají mi podobní např. Luděk Munzar a Petr Haničinec, takže si je pletu.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    ALDARION: neboli mistr sebeklamu. to mistrovství mu prostě musíme přiznat!
    :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam