Škoda, že to nemá blog nebo něco takového, ten chlapec má potenciál. Tady to máte celý.
TO: WAMP_ELF --- --- unread --- 19:07:24 6.4.2015
Stay classy.
FROM: WAMP_ELF --- --- 18:25:27 6.4.2015
Já netrousím, ty samozřejmě ano, neb podle chování jsi spíš taková malá slepička, když nic tak se aspoň potvrdilo všechno co jsem o tom vašem chlívku napsal. Jdu přihodit seno kozám, posbírat vajíčka (samozřejmě mám úctu i k vašemu druhu, takže slepicím pokaždé poděkuji) a pracovat do kovárny, prostě všechno co my pozéři slovano/asatru/kelti poslouchající metal děláme.
TO: WAMP_ELF --- --- 18:15:21 6.4.2015
A ty stejné pindy netrousíš v diskusi? Náhodou, můžeš být rád, že se o tobě svět dozví.
FROM: WAMP_ELF --- --- 17:57:37 6.4.2015
Asi takoví lidi neznáš, což mě jen mrzí, ale jsem z těch co pořád i když se, jako teď, většinou zklamu, tak očekávám od lidí dodržování těch základních hodnot, nehledě na rozdíl v názorech na politiku náboženství a podobný sračky.
Klidně mi dej ban, již jsem zjistil jaký druh lidí tam chodí, a ten jejich admin co vyhrožuje banem?? No to bylo k popukání jako by mi zakazoval navždy vstup do sálu království.
Jo a když už jsi ta přebornice na kopírování soukromé pošty do diskuzí tak se zeptej ALDARION kde že se to pohybuje, že to je přesně moje skupina lidí a že bych je rád poznal. Mám okolo spoustu pohano křesťanů, co by si nejraději nastěhovali celou cikánskou rodinu na zahradu, oh, počkat, oni to vlastně udělali a teď si nemůžou ani položit mobil v kuchyni na stůl. Ale aspoň se mnou sdílejí homofobii a odpor k islámu, to se křesťanům musí nechat.
TO: WAMP_ELF --- --- 17:32:04 6.4.2015
On ti někdo sliboval fair play?
Doporučuju nastudovat si, o čem ta diskuse je a mezitím neprudit, nebo dostaneš tropické ovoce a bude.
FROM: WAMP_ELF --- --- 17:12:47 6.4.2015
jo takže o mě beze mě jo? To je přesně ta slavná fair play
TO: WAMP_ELF --- --- 17:04:46 6.4.2015
Vývody, že jsem křesťan, a to dokonce z tlupy, která má kardinály, jsou interesantní - jako pečlivý čtenář bys jistě brzy zjistil, jak se věci mají, já se svým světonázorem netajím, jenom nevím, proč bych se měla každému zpovídat. (A nejsem v tom jediná.)
No a s tím zavíráním, pálením knih, bořením a zakazováním je to asi tak, že dej blbci moc a začne bořit a pálit. Blbec u moci napáchá spoustu škod, ať je křesťan, pohan nebo agnostik. Naposled u nás pálili knihy soudruzi komunisti, kteří se oháněli tím opiem lidstva, vědou apod. (A přiznávám se, že jsem onehdy uklízela a hodila jsem do popelnice pár tupých detektivek, ano, jsem barbar.)
A píše se 10 z 10.
Nicméně, tohle je poslední projev mé nezměrné laskavosti a tolerance. Takže zaprvé, moc mi jaksi nikdo nedal, mám ji z titulu vlastníka diskuse. Můžeš si taky založit diskusi a budeš mít moc, no hay problema. A všude platí, že není radno štvát velitele světnice - čehož ses opakovaně a navzdory varováním dopustil. Takže si nestěžuj.