• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Tu vypadlou pulku jsi pochopila (:
    SCHWEPZ: taky darecci.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Žalobci se odhodlali k činu a začali řešit případ „krále tantry“ – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...487970-zalobci-se-odhodlali-k-cinu-a-zacali-resit-pripad-krale-tantry.html
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Léčitelka nutila chlapce, aby se přiznal, že zneužil mladší sestru - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...ec-soud-lecitelka-hnuti-avenna-pte-/krimi.aspx?c=A181031_174320_krimi_iri

    Katarína Kuňová, která pochází z Bratislavy, pracovala v minulosti jako zdravotní sestra v pražském IKEMu. V devadesátých letech se začala věnovat alternativní medicíně a spolu se svou kamarádkou – webovou designérkou – Hanou Přádovou založila spirituální školu „zdraví těla a duše“ Avenna (latinsky Stéblo).

    Ženy si říkaly Kačenka a Hanička. Nazývaly se gnostičkami, tedy těmi, kdo znají odpovědi na otázky o původu světa. Na svém webu slibovaly návody „jak se uzdravit, jak vyřešit problémy ve vztahu k sobě i k ostatním, jak správně pochopit hlubší souvislosti svého života a jak s nimi pracovat“.

    NATAKA
    NATAKA --- ---
    Za mě spokojenost s vyjádřením: "tantru a podobné nauky na svých seminářích nevyučuji". Tečka, puntík.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: Ano a pravomocně odsouzené znásilnění. Tudíž pokud by Vojíkovy aktivity došly k soudu, tak jsou snáze prokazatelnější.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: no, tusily netusily, nakonec je znasilneni znasilnenim, kdyz Pepa Novak manzelku po dvaceti letech stastneho souziti I sexu
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HONZAL: to jde docela dobře uhrát na tu bezbrannost. Zejména pokud je jeho prohlášení že se to stalo, a že to tak nechtěl a že za to může alkohol a přivtělené duše....

    Je tu precedent guru Járy. A tam teda o tom, co to jako je to odháčkování fakt nejspíš tušily.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    HELLENKA: ono asi nejde o to, ze by si neco vymysleli, ale jestli se jedna o znasilneni

    Podle § 185 trestního zákoníku se znásilnění dopustí ten, kdo násilím nebo pohrůžkou násilí nebo jiné těžké újmy donutí jiného k pohlavnímu styku nebo kdo k takovému činu zneužije bezbrannosti jiného
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HELLENKA: prošetřovalo se to před dvěma roky, kdy nikdo o metoo neslyšel a další oznámení zatím není podanné.

    Slovíčkaří velmi zmrdsky.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    HELLENKA: Tak tohle začíná být zajímavé.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENTIANA: to pisu ne?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    HELLENKA: nevinnejch jsou plné kriminály. A za to meetoo bych dávala nějaký krutý a neobvyklý trest navíc, faktžejo.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    VYHULENY_UFO: to, že jde někdo na swingers party, furt neznamená, že si má nechat líbit cokoli, kdykoli, od kohokoli.
    Nebo, jako, tobě by přišlo cajk, kdyby tě tvoje soupelešnic přivázala ke klandru, seřezala a cpala ti do zadku úhoře prostě jenom proto, že se jí chce a na sexu není nic nepřirozeného a když ses s ní už jednou vyspal, tak proč by se tě na cokoli ptala? (například)
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    KALIPH: souhlasim s Kramerem... od zacatku jsem soucitila, a tusila, ze ony nekecaji... navic co by z toho asi tak mely (?), ze....
    aspon, ze se o tom mluvi.... snad budou lidi diky tomu pro priste obezretnejsi :/

    nicmene on ma stovky stoupencu, kteri za nim slepe stoji bez ohledu na jakykoli info
    tak nezbejva doufat, ze ted uz lidem snad opravdu i v necem pomaha ....a ty hnusy z minulosti tim nejak vyvazi / odcini.... i kdyz zaplatit si za to samozrejme necha v kazdem pripade radne no :D
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    HELLENKA: Jasně a těch osm žen, co si stěžovaly Kramerovi, ty si to celé vymyslely. Jsem zvědav, jak tohle dopadne, protože je to důležitý precedens.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    Vojik uz vydal prohlaseni na FB, tak jsem zvedava, jestli se z toho realne vykrouti...

    Vyjádření k článkům, které se vyskytly v poslední době nejen v bulvárních médiích.

    Já, Richard Vojík, prohlašuji, že jsem nevinný a trestně bezúhonný. Nikdy jsem nikoho neznásilnil a nikdy jsem nebyl ani trestně stíhán. Nedělám žádné soukromé terapie ani masáže. Sexological Bodywork, tantru a podobné nauky na svých seminářích nevyučuji.

    Celá kauza je od začátku médii překroucena a postavena na fabulacích, které jí dodávají důvěryhodnost. V mém případě, bohužel pro bulvár, je realita mnohem jednodušší, než by si novináři přáli.

    Tato kauza však otevírá důležité téma, a to je opravdové násilí na ženách. Pokud se o těchto tématech bude psát veřejně, jistě to pomůže ženám, které byly skutečně zneužity a možná najdou sílu o tom otevřeně mluvit. Paradoxně já jsem mnohým takovým ženám pomohl a jejich příběhy budu s jejich svolením postupně publikovat na této stránce. Určitě v nich nenajdete nic z toho, co je o mně lživě prezentováno v médiích.

    Minulost není možné změnit, je možné se z ní pouze poučit, a proto je důležité se dívat, jak vypadají moje semináře dnes. Vedu především semináře osobního rozvoje pro muže a Retreaty pro páry ve Škole šťastného partnerství. Ve své práci dodržuji jasný profesionální odstup od klientů, nedochází k žádnému nevyžádanému intimnímu, natož sexuálnímu kontaktu. Toto mohou potvrdit účastníci seminářů.

    Je tedy jasné, že titulek „Ing. Richard Vojík vede Školu šťastného partnerství, která pomohla stovkám párům znovu obnovit lásku a vášeň ve vztahu“, by nebyl pro určitý okruh médií dostatečně bulvární a tím u čtenářů poutající pozornost.

    Na závěr mám na vás jednu otázku. Myslíte si, že by si policie v době #meetoo dovolila neprověřit byť jen jediný email nebo oznámení a že by orgány v trestním řízení nechaly na svobodě někoho, kdo údajně znásilnil několik žen? Myslím, že si každý odpoví sám.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    VYHULENY_UFO: myslím, že na těch jejich veselkách se s tim taky počítá. Ale kde na veřejnosti se tam nepíše.

    Byl bych opatrnej na zdroje, jako jsou Novinky. Policie evidentně došla k jinýmu závěru, než vy tady, a myslim, že měla k věci mnohem víc informací.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HONZAL: devcata ti urcite reknou, ze i na swingers party je mrd predem domluven.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    GENTIANA:

    Když na Vojíka jedna z žen podala trestní oznámení za znásilnění, policisté případ uzavřeli s tím, že k pohlavnímu styku došlo ze strany oznamovatelky „dobrovolně“. „Ta prověřovaného sama aktivně a opakovaně vyhledávala a dobrovolně s ním měla pohlavní styk před dalšími lidmi,“ uvedl Právu mluvčí pražské policie Jan Daněk.

    No tak já nevím...jestli s nim šukala na těch tantra dýcháncích, což je něco jak swingers party, a pak podá trestní oznámení. Nepřijde vám to trochu divný?
    NATAKA
    NATAKA --- ---
    CROME: čucháš málo - ani nepřihořívá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam