• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    GENTIANA:

    Když na Vojíka jedna z žen podala trestní oznámení za znásilnění, policisté případ uzavřeli s tím, že k pohlavnímu styku došlo ze strany oznamovatelky „dobrovolně“. „Ta prověřovaného sama aktivně a opakovaně vyhledávala a dobrovolně s ním měla pohlavní styk před dalšími lidmi,“ uvedl Právu mluvčí pražské policie Jan Daněk.

    No tak já nevím...jestli s nim šukala na těch tantra dýcháncích, což je něco jak swingers party, a pak podá trestní oznámení. Nepřijde vám to trochu divný?
    NATAKA
    NATAKA --- ---
    CROME: čucháš málo - ani nepřihořívá...
    NATAKA
    NATAKA --- ---
    Tady máte nějakou potravu - užijte se žvýkání bez tantrické příchuti .-)
    Léčitelka nutila chlapce, aby se přiznal, že zneužil mladší sestru - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...ec-soud-lecitelka-hnuti-avenna-pte-/krimi.aspx?c=A181031_174320_krimi_iri
    CROME
    CROME --- ---
    NATAKA: Predpokladam, ze pribeh rapisty Richarda te oslovoju hlavne z toho duvodu, ze je to tvoje bezna praxe v pristupu k zenam? Cucham chucham zvlastni urgenci, ze jses stejny sovinisticky prase...
    CROME
    CROME --- ---
    VYHULENY_UFO: jeste bych ji naparil nenahlaseni trestnyho cinu..pinde
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENTIANA: //sem zvedavej, kdy lilie prijde s tim, ze by bylo potreba janecka oskubat. :D


    E-mail s omluvou přeposlal Vojík zároveň své přítelkyni a terapeutce zaměřující se na takzvané „ženské kruhy“, Lilii Khousnoutdinové. Jde o neoficiální manželku a matku dítěte českého miliardáře Karla Janečka.

    O Vojíkově počínání, jak vyplývá z e-mailu, žena věděla. Policii nekontaktovala. „Snažila jsem se ho velmi podpořit v tom, aby šel s nimi (s oběťmi – pozn. red.), pokud se tam opravdu něco stalo, a aby se přiznal a našel způsob, jak se napravit. Chtěla jsem, aby našel způsob, jak se omluvit a pokusit se napravit cokoliv, co udělal. Více lidí se ho v tom snažilo podpořit,“ řekla Právu Janečkova manželka.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NATAKA: pleteš si diskuze.
    NATAKA
    NATAKA --- ---
    #MeToo jako zbraň? Vyšetřovatel ruského vměšování do voleb v USA čeká obvinění – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...ako-zbran-vysetrovatel-ruskeho-vmesovani-do-voleb-v-usa-ceka-obvineni.html
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    A ezopíčusové žijou v radostné symbióze:
    „Krále tantry“ obvinila ze znásilnění další žena. Policie v pohodě – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...87614-krale-tantry-obvinila-ze-znasilneni-dalsi-zena-policie-v-pohode.html

    Khnousnoutdinové tu tantru a jiné ezo věřím zhruba... no, nemůžu říct, že je to kurva a kráva, protože tím urazím jak poctivě makající horizontální pracovnice, tak hovězí dobytek. Prostě si našla způsob obživy, který je jednoduchý, ještě předtím, než si našla ten ještě jednodušší (sbalit bohatého slavomana a nechat si udělat dítě), ale ještě je legální. Kdyby bylo takhle snadné vydělávat účetním poradenstvím, tak zítra otvírá účetní kancelář a nevěřím jí ani slovo.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUZKAOU: je lhar a tem zenskejm lze.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VYHULENY_UFO: ano, Vojík vážně není chudák obviněný zneuznanými ctitelkami, ale kretén, který nezvládá zákaldní mezilidskou komunikaci - o které školí další lidi.

    Namísto toho aby téměř libovolné frekventance svých kurzů řekl: "tvá božská energie vzrušuje mého vnitřního šivu, pojďme, proveďme dnes večer posvátný rituál spojení" nebo nějaké podobné hlody, tak se natolik bojí odmítnutí, že místo toho oprcává bez souhlasu a ze zálohy. A pak píše věty jako "Já jsem vás takto hnusně oprcal. Jste můj typ, po kterém jdu. Příště to už bude opravdová masáž.“

    Přitom kdyby zvládal základní strategie jak se domluvit na tom, jestli něco bude a nebo ne, tak jaksi významná část jeho posluchaček s ním bude souložit velmi ochotně.


    Ale samozřejmě že se vyrojí lidi s potřebou sekudnární viktimizace schované do sluníčkového oparu pasivní agrese.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    NATAKA: no, jenomze, a ja si bohuzel neukladam linky na kazdou blbost, takze nejsem s to zdrojovat, ale FBI se v tom kdysi hrabala a prokazatelne falesnych obvineni odhadli male jednotky procent - s tim, zek soudu se leccos nedostanu kvuli dukazni nouzi nebo nejakym procesnim zadrhelum, pripadne to z tychz duvodu soud smete; proc je u nekterych typu trestne cinnost dukazni nouze, je snad jasny.
    A nepredpokladam, ze policajti budou ty pocty falesnych obvineni snizovat. Taky nepredpokladam, ze jinde ve stejnem kulturn okruhu, tedy I u nas, to bude zasadne jine.


    No a zeny falesne obvinujou na kazdem kroku... prestoze jim kdejaky pisalek a pablb okamzite zacne predhazovat, ze si vymyslejo, delaji to kvuli pozornosti, penezum... a asi je jako bavi, ze jim kdejaky trotl nadava do cehokoli mezi devkama a prospecharkama, komentatori na Novinkach nabizeji nejake dalsi nasili, nebude to tim, ze se treba opravdu neco stalo? Protoze to, ze jsou lidi takhle hnusni, je obecne znamo, takze kdo je ochotny schytam tenhle hnuj, musi byt dost presvedceny o sve pravde.
    A ono je taky obecne znamo, ze panove, kteri maji moc a penize, si casto mysli, ze si muzou delat, co chcou a ze jim to projde. A taky projde, s pricinenim lidi jako ty - protoze Ronaldo je prece idol ditek, pan farar je slusny clovek, guru Jara prece spouste lidi pomohl, kdezto ta coura nebyla panna, takze je urcite pekna devka, nikdo ji nerozmlatil oblicej na kasi, takze se nebranila, takze to nemohlo but znasilneni a navic se chce prizivovat na neci slave. Coz zaroven vysvetluje, proc nikdo nejde po knezich, ani po samozvanejch guruech, jak by mel.
    NATAKA
    NATAKA --- ---
    GENTIANA: já to nesoudím - počkám si na soud civilní... spíš se směju, když jde o někoho jako Ronaldo (a čuchám jen ty prachy a slávu věčnou) nebo se mračím, když jde o někoho jako Assange (a čuchám touhu někoho zavřít za katr za jakoukoliv cenu). Jistě si uvědomuješ, že obvinění ze znásilnění je snad nejednoduší cesta, jak sejmout jakéhokoliv chlapa a často stačí jen to obvinění... Tebe vůbec nevzrušuje kolik takových lživých obvinění ženy podávají? Že se třeba nestydí dokonce vytáhnout zneužívání dětí? Jen pro pomstu, prachy a slávu.

    A v rámci vlákna - jak je možné, že nesedí za katrem desítky až stovky křeťanských kněží co zneužívali malé kluky? Snad v každém státě by měl sedět nějaký a je kolem ticho podivné...

    Kdežto kolem tantry to hned vře i když je obvinění pochybné - jak je to možné? Čím to je?

    A jaký, že máš ty nechty? Preferuji krvavě rudou :-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    NATAKA: no a ze me sere, ze se osklive ublizuje spouste lidi a spolecnost krci rameny, ze vona si o to koledovala, mela se branit atd..., to muze nevzrusovat jenom sociopata.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    NATAKA: kazda reakce typu anoooo, na tom urcite bude hrozne pravdy je ovsem PRESNE ten duvod, proc spoustu (nejen) znasilneni nikdo nehlasi na polici.
    Kdyz v jedne vete reknes tohle a chces po nekom ve stejne vete, aby se tobe, neznamena cloveku, sveroval s necim osobnim, tak se nediv, ze dotycny bude jevit nulovou ochotu bavit se s tebou o cemkoli duvernejsim, nez je barva laku na nehty.
    No, a Ronaldo je urcite svatej, protoze je to bohaty a znamy kopalista, kdezto sluzka je jenom sluzka, takze urcite lze? Nebo proc to podle tebe nemuze byt pravda?
    NATAKA
    NATAKA --- ---
    GENTIANA: jen je mi zvláštní ta urgence, se kterou vystupuješ... a čuchám v tom nějakou dávnou negativní zkušenost... nechceš se podělit o co tehdy šlo? A jo, věci se dějí i bez potvrzení soudu - věci se dokonce dějí i když o nich nikdo nemluví - a přece se točí! a pořád se mrdá! Jen to hnusné slovo znásilnění začíná nabírat čím dál více pochybnou konotaci s každou další co si stěžuje v podobném duchu... tuhle prý nějakou znásilnil Ronaldo - určitě na tom bude hooodně pravdy.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ARGANNAH: hele ale v tom dopise od toho zakladatele sexuologického bodyworku, co mu nechtěl platit licenční poplatky, tak si to pojmenoval jinak je výslovně opakováno, že bodyterapeut nesmí s klientkou souložit.

    Voni to neprodávali jako východní mystiku, ale jako terapii traumatu a rádi by byli medicínou...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    NATAKA: Dostat poděkování za lidskost oproti přehnané racionalitě ostatních - to se nám univerzitním akademikům teda často nestává. :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    NATAKA: Tož když takhle reaguješ na to, na co reaguješ - tak co je podle tebe odpudivě rozumné na názoru, že věci se dějou bez ohledu na to, zda je potvrdí soud? Tedy, my v Církvi Obžalovaných Posledního soudu preferujeme to soudní rozhodnutí, nebo aspoň třeba účtenku nebo čestné prohlášení pro případ, že by to s tou vševědoucností Boží bylo nějaké složitější, to zase jo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam