STENNY: Pravda. Pokud ovšem nepotřebuješ věšák na lebky, v tom případě je nejlepší obrátit se na odborníka.
Jako že mi přijde, že nějaký diskurs na téma umění šuku proběhl snad v každé kultuře i pakultuře, která to dotáhla dál než ten karikaturový neandrtálec, co táhne ženskou za vlasy do jeskyně. Takže.... tak. Akorát o trubadúrské poezii by mohl někdo něco vědět, nad plkama kolem Kámasútry by se mohl ofrňovat nějaký indický profesor etnologie, t. č. působící na evropské/americké univerzitě, kdežto mezoamerikanistů v okolí, kteří by napsali jedovatý úvodník, moc není a Mexičani jsou špinavci, které netřeba brát vážně a navíc tady nikdo neumíme španělsky. Cultural appropriation a casual racism at its finest.
Zde bych potřebovala poradit, jestli na tyhlecty kulturně válečné pojmy existuje nějaká příčetná česká terminologie, od doby genderového tuhle a genderového támhle a nápadů typu hostka té šílené újčavě, co se zabývá genderem v jazyce, nejen nevěřím, ale tu hostku a spol. bych tak zabalila do kaktusu a narvala jí ji... no, prostě s ní zásadně nesouhlasím, ale nikdo normálnější mě nenapadá. A anglicismy mě serou.