• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ARGANNAH: a zádoveň se vnímání času mění s věkem.
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    ARGANNAH: hypetrofovaná eschatologie :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tohle je třeba ale strašně zajímavá věc, to, jak náboženství reagujou na "velké zrychlení". Hrozně dobře je na tom vidět, jak ty zdánlivě abstraktní, někdy zdánlivě absurdní věci stojí ve skutečnosti nohama totálně na zemi. Aneb jak symbolicky popsat, že tu všichni chcípáme přepracováním.
    DOGTORRR
    DOGTORRR --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KESHA:
    Hitchensova břitva:
    To, co lze bez důkazu tvrdit, lze také bez důkazu zavrhnout.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Konspirace (25. května 2023)
    https://www.youtube.com/watch?v=ntZlGv_Nkd8
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Ale tady jako bude klid.
    EKG
    EKG --- ---
    KESHA: Vysirat krestany muze byt nekdy marne, ale je to vzdycky zasluzne.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    KESHA: nemuzes byt dal od pravdy. Posledni 2 dny jsem prochazel veci, co psal o "sekte"/hnuti, se kterou mam velmi osobnia dlouhodobou zkusenost a radim to k tomu nejprinosnejsimu, co jsem na takovy tema cetl. Cenit zlatem takovy lidi.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Co se týče Vojtíška, narazil jsem na jeho článek Yoga, tantrism, and persecution: MISA, a new religious movement in social conflict

    a je to fakt dobrý. Hodně dobrý - vlastně se divím, že se tak rychle zorientoval a dovedl i dobře vytáhnout esenci učení a z čeho je poskládáno. Je vidět, že nešel jen po povrchu a musel načíst dost materiálů a rozhodně to neodfláknul. A dal mi do souvislostí pár věcí, který jsem nevěděl, takže kdyby udělal něco rozsáhlejšího, tak bych si to přečetl hned.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Věřila jsem, že mi čte myšlenky. Zubařka popsala, jak ji samozvaný léčitel týral a donutil ji zabít ho - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mrtvy-muz-mel-zubarku-tyrat-a-ke-sve-vrazde-ji-donutit-40429805#dop_ab_variant=0&;dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=ITbQyou8DKx-202304261903&dop_id=40429805

    Jako finální move tyrana co je moc slaboch na sebevraždu, donutit k vraždě svoje oběti a poslat je za to do kriminálu.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    R_U_SIRIOUS: aTo děkujeme.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    R_U_SIRIOUS: vápník není na loupání v kostech. Z nedostatku vápníku v kostech neloupe a na osteoporózu se používá něco úplně jiného.
    Jestli máš ve farmakologii takový přehled jako v tomhle, tak teda bůch ví, co ti bylo a co ti na to dali.

    No, a jestli ti bylo ublíženo, tak si stěžuj příslušnými kanály, viz SHEALA, nic lepšího ti tu nikdo neporadí. Kňů na to, že psychiatři jsou zlí a mučí pacoše, bude trestáno banánem, takže si to dobře rozmysli. A na duševní choroby jsou tu jiné diskuse.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    R_U_SIRIOUS: pokud to bylo nedávno, navrhuju podat stížnost no... s tím že kdyby něco, jsem členka poradního orgánu pro monitorování práv lidí s postižením, a tyhle věci mají bohužel nějaké kolečko / konkrétní člověk - zřizovatel - jeste neco dalšího - veřejný ochránce práv.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: pradon za omezený pohled. Další možnosti jsou třeba právě antipsychiatričtí, svobodní bezdomovci v USA co prostě nemají na lékařskou péči a léky, nebo třeba šikanovaní obecní blázni z tradičních vesnic, když byl svět ještě v pořádku
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    R_U_SIRIOUS: to že si se v atace dostal na blbý pavilon a to že v takovém případě zdravotníci dělají svou práci a neřeší to že rozjetý psychotik nechce léky je dost odlišný příběh než " Což také znamená, že pokud nějaký psychiatr usoudí, že odmítá léčbu rakoviny kvůli "nedostatečném psychickém náhledu", tak vás zmlátí do krve a přikurtuje na lůžko také."

    Sorry jako - kdybste antipsychotika neměli, tak jste buď mrtví a nebo zavření v ústavu jak z hororu. Ale jasně - zlí psychiatři se vás snaží zabít ,farma fimry vás drží pod prášky kvůli zisku a nejlepší na to je astrální cestování a posilován své paranoii na internetu.

    A rozhodna za to může nenávist k pohanům.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Nekompenzovana porucha laskave vypadne nebo ztichne., nebo bude tropicke ovoce.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KESHA: kecáš, násilím tě můžou zmedikovat pouze pokud jsi nebezpečný sobě nebo svému okolí. Rozhodně ne jen po té, co prohlásíš, že umíš telepatii nebo, že jsi pohan.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAMAHL: nekrm to.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KESHA: Ano, násilím tě zmedikují, právě proto, že personál usoudí, že jsi agresivní/nezvladatelný. Ne proto, že tvrdíš, že jsi telepat. Na to ti, ano, možná někdo řekne, "dej si prášek, debile", ale nebude ti ho cpát násilím. 🙄
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam