tema ktere se taky opakuje - dcere bude za mesic 3 roky. furt se koji, nejak hrozne mi to nevadi ale zaroven jsem mela zrovna v poslednich dnech pocit, ze bych byla fakt rada, kdyby treba usnuti slo i jinak. jeden vecer celkem bez problem, bylo tehdy uz dost pozde, ja pak, ze uz mam dos,t zashla svetlo, ani ne 5 min rvani a usnula. dnes sem rikala odpo, ze prso nebude, ze zkusime usnout takto, ze se muzem mazlit apod. ona zacala rvat, na zacatku relativne ok. byla sem u ni, nechala ji rvat v naruci a moc to neresila. rekla, ze je velka, ze vecer muzem apod. jeji rvani se zhorsilo a zhrosilo. zcervenala, slzy tekly, z nosu tekla. pak mi zacala bit a skrabat. pa sem pohled na ni uz nevydrzela, a dala sem ji teda nakojit. usnula. kdyz se pak jednou kratce budila, ja se k ni lehla, tak visela pak asi pul hod na mym prsu - jakoze dost dlouho ... a ted resim - musim byt fakt tvrda, jak nekdo rika, ze ji to proste musim prestat dovolit, vydrzet jeji rvani apod nebo jit nejakou klidnejsi cestu. jake s tim mate zkusenosti? diky