SANCHA: Tak jako respektuju, snažím se, ale vždycky mě to zamrzí. Na druhou stranu ona si zas chodí pro pomazlení a pofoukání, když se třeba uhodí, spadne, má z něčeho špatnou náladu... Dlouho jsme měli "chceš pochovat?" jako spolehlivý zastavovač vzteklých záchvatů. Nebo přijde, že mi chce dát pusu (ale když jí to chci oplatit, tak to nesmím).
A po dnešním odpoledni mi došlo, že i ten fyzický kontakt vyhledává, ale v jiné formě, možná spíš takové "klukovské" nebo jak to říct - strašně ráda se se mnou různě pere, pošťuchuje, leze po mně, válí se po mně, tahá se se mnou, nechá se lechtat (fakt, přijde a diriguje mě, kde ji mám lechtat a kterou rukou)... Já s tím dost bojuju, protože tohle je zase absolutně cizí mně, ani jako dítě jsem to neměla ráda. Doteď jsem se ji s tím snažila odkazovat na tatínka nebo to co nejdřív utnout, ale dneska, když s tím zase začala, tak se mi to poskládalo a pochopila jsem, že je to její způsob fyzické blízkosti a že to chce zažívat SE MNOU, takže se budu snažit ji v tom neodmítat.