• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDLICKAO čem se vám naposledy zdálo?
    KLX
    KLX --- ---
    Jak to děláte, že si pamatujete, co se vám zdálo? Já se většinou vzbudim a ten sen pomalu odchází, až nevim během chvíle vůbec nic. Je ale fakt, že to jsou většinou strašný šílenosti, tak se ani nedivim, že nic z toho pak nedam dohromady.. :)

    Na jeden sen ale snad nikdy nezapomenu (zdál se mi někdy před pár lety). Jsem někde v holobytě na nějakým sídlišti (asi Praha) s bandou přátel a popíjíme a najednou, jako Lopan, projede zdí do vedlejšího pokoje Max Cavalera v maskáčový soupravě a otevře si tam úřad práce. Normálně se všim všudy je místnost vedle najednou zařízena, jsou tam křesla, časopisy na stolech pro čekající, taková ta tabulka, kde se ukazují jednotlivá čísla čekajících a ti normálně na vyzvání chodí do další místnosti. A my celou dobu vedle řešíme, jak se toho úřadu zbavit, že chceme pít a ne čumět na nějaký cizí lidi. Mno a pak jsem se probral..asi zazvonil budík :-)
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    dneska se mi zdalo, ze jsem se vloupala do laborky. ve vypnuty digestori jsem se svym klasickym "dyt co" pristupem pracovala s necim, o cem jsem vedela, ze me asi zabije. uplne mi to zralo plice.
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    OVECKA_MJ: no.. ale pár nedostatků má. :):)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    VIDLICKA: ten plán s bezdomovcema by vlastně mohl bejt docela dobrej...
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    mně se zdálo, že se otevřel projekt "Pomoz Praze", a když někdo přišel s nápadem, jak pomáhat lidem, tak dostal zdarma nabitou opencard na rok. tak jsem odeslala pomocí hlasového e-mailu (v tom snu hlasový e-mail existoval), aby ověření bezdomovci doprovázeli domů pozdě večer holky a následně od nich dostávali kupóny, za které si mohli koupit jídlo a postel v ubytovně. když jsem to odeslala měla jsem hrozný pocit z toho, že je to tak blbý nápad, že jsem pak celou dobu přemýšlela, jestli jsem do toho hlasového e-mailu řekla i své jméno a hodně jsem doufala, že ne.
    každopádně jsem díky tomu přišla na fakt, že už 12 dnů jezdím neumyslně načerno.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    naposled se mi zdalo, ze mam v mozku revizora. normalne me vydesil (a samozrejme vzbudil) pri cestovani po svejch vlastnich neuronovejch drahach
    pak mi taky lezli v zilach mravenci.
    asi pul roku v kuse se mi zdalo, ze mi umrel bratr
    jednou se mi taky zdalo, ze si muj kluk nasel novou holku:(
    casto se mi driv zdavalo, ze hraju znova basketbal. do ty doby nez jsem ho skutecne zacala znovu hrat, pak nic.
    jenom samy haluze
    KAERI
    KAERI --- ---
    Tak před půl rokem jsem měla sen, kde jsme se procházeli s mužem okolo rybníka v parku ve městě, kde bydlela moje babička. Muž to chtěl vzít zkratkou, ale v cestě stála mývalí nora a z ní vylezl příšerně naštvaný mýval a začal na nás prskat a cenit zuby. Zkusila jsem ho obejít, ale vystartoval po mně, tak ho muž chytil, roztočil nad hlavou a hodil do rybníka. Nad mývalem se zavřela voda a já propadla panice, protože v tom parku byli mývalové hrozně chránění a já se bála strážníků. Nicméně nás nikdo neviděl, tak jsme utíkali dál a tam stál na břehu jiný mýval. Muž v domnění, že mýval jako mýval, všechno jsou to agresivní hovada, na nic nečekal a hodil ho za rtím prvním. To už ovšem nezůstalo bez povšimnutí, takže jsme utíkali, seč nám nohy stačily, strážníci nás pronásledovali a všude samý mýval...
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    Já si bohužel nepamatuju, co se mi zdálo naposledy, ale zpětně hodnotím svůj nejhorší sen ten, ve kterém jsem velice precizně a pečlivě naporcovala svou mrtvou babičku (babička žije a mám ji moc ráda). Nejhorhorší na tom snu byl fakt, že jsem se v něm cítila dobře, pohodlně a šťastně. :) Měla jsem z toho hodně dlouho příšerný pocit a bála jsem se vůbec něco takovýho někomu říct, protože mi má reakce nepřišla normální i když se jednalo jen o sen.
    Jaký je váš nejhorší sen?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam