• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDLICKAO čem se vám naposledy zdálo?
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    letěl jsem do vesmíru, kde jsem vylezl z rakety a pokračoval jen ve skafandru dál. našel jsem nějakou planetu, na kterou jsem bezproblémově přistál (bez jakýhokoliv přistávacího modulu) a při dopadu si rozbil přední zuby o jakousi tvrdou vnitřní součást skafandru. následoval pocit beznaděje, protože jsem věděl, že na téhle planetě asi nenajdu zubaře.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Jsem se před půl hodinou vzbudil ze snu, ve kterém mi Vidlička posílala po nyxu video ze své narozeninové slavnosti, byla tam celá její rodina a odehrávalo se to v nějaké veliké rozkvetlé zahradě.. všude spousta lidí.. koukám na video.. a když se Vidlička rozhodne řezat dort, tak se vzbudím:)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Dnes se mi zdálo, že jsem byl na pohovoru v nějaké firmě ohledně překladu titulků. Dostal jsem dotazník, který jsem poctivě, i když trochu stroze, vyplnil, a pak mi ho vrátili zpátky. Když jsem si ho prohlédl, tak jsem si všiml, že k mým odpovědím dopsali nějaké poznámky. Např. k odpovědi na otázku Už jste někdy překládal titulky?, na kterou jsem odpověděl Ano., oni dopsali: Ale hned se zasekly.
    A takový trolling byl skoro u každé mé odpovědi. Pak se mě ještě taková drzá blondýna ptala, jestli bych ji dokázal opít. Nějak jsem nechápal, jak to souvisí s mou pracovní pozicí, ale sebevědomě jsem odvětil, že ano. Víc si z toho nepamatuju.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Uvědomil jsem si, že ve snech čas od času dělám jednu věc. Vyskočím a ve vzduchu dám chodidla do určitého úhlu, díky čemuž se mi pak daří klesat k zemi pomaleji – zhruba jako bych byl na Měsíci. Jelikož je to samozřejmě v reálu blbost a nejsem úspěšný v navozování lucidních snů, říkal jsem si, že začnu každý den dělat takové skoky a vědomě se na to zaměřovat. Až si pak poskočím ve snu a budu zase klesat rychlostí snášejícího se prachu, tak mi to možná docvakne, že jsem ve snu.

    Vtipné je, že jsem dnes ve snu zrovna myslel na to, že je tahle technika super (ukazoval jsem ji nějakým klukům v metru a zjistil, že oni to také umí), a říkal jsem si, že ten vězeň Novák, co loni na podzim uprchl skokem z druhého patra krčské nemocnice, určitě umí to samé. Pak mi o něm najel sen, jak znovu uprchl a v útěku mu pomáhala inteligentní ryba, které se ve vodě držel. Bezpečnostní složky měly příkaz ho zastřelit, ale nechaly se slyšet, že jim přijde škoda po něm střílet, protože v něm prý dřímá nesporný komediální talent, který by na svobodě ještě mohl uplatnit.
    SMETY
    SMETY --- ---
    Usnul jsem ve vane a zdalo se mi o tom, ze jsem usnul ve vane. Ale v hasicsky zbrojnici, kde zrovna probihaly venku nejaky zavody, takze tam furt nekdo smajdal. A ac jse mtam lezel v ty vane, tak me meli ty lidi jakoze fakt docela radi,
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    zdálo se mi, že jsme byli u "mého kluka" doma v rodinném domku ještě s jeho přáteli a chystali se na mejdan. kluci se něčím "vyndali" a vše složitě rozebírali. vydala jsem rozkaz "jdeme"! abychom se vůbec vypravili. když jsme vyšli před dům, stála tam parta mladých cikánů a něco řešili s přáteli "mého kluka". došlo mi, že jde o drogy. pak se cikáni přesunuli do domu "mého kluka" a začli se po něm procházet a prohlížet si, co tam všechno má. nechtěli opustit dům a dlouho trvalo, než se nám je podařilo z něj dostat. mladší z cikánů venku někam telefonoval a mne došlo, že volá "kamarádům" a dává jim tip. zamkla jsem dveře a vyšla dozadu na zahradu, abych zamkla zadní branku. zjistila jsem, že je rozbitá a že plot nastříhnutý. vrátila jsem se do domu a v něm zastihla mladou cikánku, jak tam krade. chtěla mi ukrást z kapsy telefon, ale nepodařilo se jí to, vypadl jí z ruky. vytlačila jsem jí ke dveřím před dům a než jsem se nadála byl barák plný cikánů, kteří zde kradli. odchytla jsem si venku "vyndaného" přítele, řekla mu co se děje a on zavolal policii. během chvíle stála v zadní části domu bílá dodávka a cikáni nakládali uloupené věci. policie stále nikde) sedla jsem si před dům a pak si vzpoměla, že jsem v něm nechala kabelku. řekla jsem to příteli, šel semnou zpátky do domu, kde už část věcí chyběla. našla jsem svou kabelku prázdnou. "můj kluk" se mi omlouval a řekl, že mi vše uhradí, odpověděla jsem mu, že mi na těch věcech nezáleží a že jediná věc, která pro mne měla hodnotu byl diář, kde byly fotky zesnulého kamaráda a Kyliána. vrátila jsem se před dům, sedla si na zápraží a přemýšlela k čemu jim ten diář může být. pak jsem se probudila.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    no probral jsem se a pak znovu usnul a ten sen si pamatuju... bylo mraky lidí na nějaký divný základně kdesi v přírodě a la Aljaška. Bylo to celý takový dívný. Hlavní profesor záporák vyhlašoval nějaký experiment... no z celého se vyklubal experiment s vetřelci, ovšem vymknul se kontrole. Já samozřejmě zabil profesora, ale vetřelec zabil všechny ostatní a v momentě, kdy na mě vytáhnul plasmovej kulomet jsem se raději probudil :D
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    já už si zas skoro nic nepamatuju :( Ale něco zvládnu... byl jsem členem nějaké tajné organizace... dostal jsem na starost hlídat mimino, který mi nakonec uteklo a umělo strašně rychle běhat, takže jsem ho nemohl dohonit (krádeže aut, přestřelky, honičky) a ještě ho cestou unesli... šli jsme s nějakou nádhernou dámou nahoru po schodech, kde byl ples a ve dveřích jsem se probudil.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Na dnešek jsem se opět ocitla ve škole, tato ovšem stála na jakémsi návrší, kam jezdil vlak. Zjistila jsem, že jeden můj spolužák zavraždil jiného, aby mohl školu pronajmout a posléz eprodat lobbistům. Ten sen byl taková svižná detektivka, sbírala jsem důkazy a zároveň jsem musela unikat vrahovi a dobře se učit, abych nebyla nápadná.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    dneska těsně před probuzením... nějaký Id z nyxu mi říkalo "nó počkej až se probudíš" :-D
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    Většinu snu ze včerejší noci jsem zapomněl, ale velmi živě si z toho pamatuji, že mě v něm někdo zezadu praštil kladivem do hlavy. Nevím, kde můj mozek přišel na zvuk, který člověk slyší, když ho někdo praští kladivem do hlavy, ale znělo to velmi přesvědčivě. Je to slyšet velmi dobře a zvuk nepřichází zvenčí. Jako když si zaklepete klouby třeba na spodní čelist. Samozřejmě je to mnohem hlasitější... a taky to nezní tak "tupě". Hodně strašidelný zvuk. Asi to jen tak nezapomenu. Nejhorší bylo, že mě to nezabilo... ale probudil jsem se a chvilku jsem se bál, že se to opravdu stalo.
    KBN
    KBN --- ---
    o fidelu kastrovi, kterého jsme s kamarády našli mrtvého na poli. jeden z nás ve snaze ho oživit u něj našel nějaký papír který si ponechal a zavolal záchranku. kubánci si ho odvezli na pitvu, aby zjistili proč jim utekl z večírku a skonal. po týdnu ho vrátili zpět na pole s tím, že byl plný kokainu a chystali velkolepé pohřební oslavy načež si kamarád přečetl onen odebraný papír, na kterém stálo, že v případě úmrtí si přeje jako poslední cestu se projet na sáňkách. navzdory mým námitkám mu to bylo splněno a pod kopcem se vysekal na tom samém místě kde ležel. uběhl nějaký čas a kubánci si ho odvezli na pohřeb, ale místo kde ležel obtáhli sprejem jako bývají mrtvoly ve filmech. aby se místo nepooralo tak na něj dali velkou tlusto skleněnou desku, na které stálo: "na věky věkův, dokud nám stroj času ornou půdu zpět nenavrátí"

    a to už jsem se se smíchem probudil...
    MERMAIDA
    MERMAIDA --- ---
    VIDLICKA: jeden z mých nejhorších snů byl ten, kdy jsem bratra tahala za nohy z krokodýlí tlamy...
    Pak ten, kdy v nějakém starém rozpadlém baráku jsem běhala se samopalem a střílela po tetě (teda po paní, která je mámy nejlepší kamarádka a já ji říkám od mala teto) a nějakých dalších cizích lidech
    JOPS
    JOPS --- ---
    kdyz jsem byl ve spitale, tak jsem po obede usnul (dostaval jsem po operaci jeste nejake oblbujici leky) a zdal se mi sen, jak jdu po ulici a predemnou dira. Ne moc velka, fakt maximalne 15cm hluboka a ani ne moc siroka.

    A jak jsem ji videl, rikam si, musim se ji vyhnout, abych si nezvrtnul kotnik. No a jak jsem se blizil bliz a bliz, tak uz mi nejak bylo jasny, ze se ji nevyhnu, tak si rikam, slapnu doprostred, tam to je rovne, hlavne ne na kraj, abych si ten kotnik nezvrtnul..... No samozrejme jsem slapnul na kraj, kotnik se natocil do praveho uhlu a ja zarval bolesti.

    Coz to nebylo to nejhorsi, normalne jak jsem lezel v posteli na zadech, tak se mi kotkniku v ramci toho snu 2x skubnulo az se mi malem zvrtnul :) V LEŽE :))) docela to zabolelo no :)
    KLX
    KLX --- ---
    mně se dnes zdálo o tom, že mam dřevěný (ne materiál) nohy a že to prostě za boha nemůžu rozchodit..a nakonec jsem to rozchodil..toť vše..celkem složitej sen :)) ale celou dobu se to nedařilo..
    KBN
    KBN --- ---
    právě mě probudil sen, kde jsem si před hospodou všiml už vybledlé kérky na levé noze ve tvaru kapky o velikosti cca 12x6cm tak jsem se ptal kamarádů, jestli neví kde jsem se nechal tetovat a kdy. ti pri bližším pohledu zjistili že v detailu je princ bajaja spolu s dlouhým bystrozrakým (široký chyběl) rumcajs cipísek (manka chyběla) večerníček a pár dalších pohádkových postav jak ukřižovávají okřídleného démona. hned na to si všimli, že mám v chodidle zavrtané dva čerstvé šruby které v kosti spojují kousek plechu. pod plechem ale kus kosti chybělo. dále jsem měl ještě v chodidle další dvě hluboké díry připominající otvory na další šruby.nikdo včetně mě ale nevěděl kde a kdy se mi to mohlo stát. ihnet jsem z hospody odcházel aniž bych dopil pivo..
    no celkem mazec, jsem se i krapet spotil a hned si chodidlo ošahal
    KLX
    KLX --- ---
    VIDLICKA: no právě..já se vzbudim, začnu myslet na právě skončený sen a ten mi jakoby odplouvá z mysli..i když na něj myslim..čím víc myslim, tím víc se vzdaluje až nevim vůbec nic..a pak později už si nevzpomenu vůbec na nic nikdy..ale takový ty noční můry, kdy se člověk vzbudí úplně zpocenej, ńa ty si pak většinou pamatuji..
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    KLX: já si nejlépe pamatuju, co se mi zdálo hned po probuzení. každopopádně, když po probuzení začnu hned řešit jiné věci a přemýšlet nad nima, tak ho zachvilku zapomenu. naopak když nad tím, co se mi zdálo přemýšlím hned po probuzení a snažím se si co nejrychleji vybavit, co nejvíce detailů, tak si ho pak pamatuju. taky ale záleží na intenzitě samotného snu.
    ale nevím, je možné, že to má každý člověk jinak.
    například dnes ráno jsem se probudila a věděla jsem, co se mi zdálo. ale hned jsem začala myslet na věci, které jsem potřebovala ještě udělat než půjdu do práce a teď z toho jen vím, že to byl příjemný sen a bylo v něm hodně lidí. to je celý.
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: asi jsem se tenkrát večer díval na Velké nesnáze v malé Číně a měl u toho zaplou Sepulturu, jinak nechápu, jak to dal mozek dohromady :)
    KLX
    KLX --- ---
    Jak to děláte, že si pamatujete, co se vám zdálo? Já se většinou vzbudim a ten sen pomalu odchází, až nevim během chvíle vůbec nic. Je ale fakt, že to jsou většinou strašný šílenosti, tak se ani nedivim, že nic z toho pak nedam dohromady.. :)

    Na jeden sen ale snad nikdy nezapomenu (zdál se mi někdy před pár lety). Jsem někde v holobytě na nějakým sídlišti (asi Praha) s bandou přátel a popíjíme a najednou, jako Lopan, projede zdí do vedlejšího pokoje Max Cavalera v maskáčový soupravě a otevře si tam úřad práce. Normálně se všim všudy je místnost vedle najednou zařízena, jsou tam křesla, časopisy na stolech pro čekající, taková ta tabulka, kde se ukazují jednotlivá čísla čekajících a ti normálně na vyzvání chodí do další místnosti. A my celou dobu vedle řešíme, jak se toho úřadu zbavit, že chceme pít a ne čumět na nějaký cizí lidi. Mno a pak jsem se probral..asi zazvonil budík :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam