zdálo se mi, že jsme byli u "mého kluka" doma v rodinném domku ještě s jeho přáteli a chystali se na mejdan. kluci se něčím "vyndali" a vše složitě rozebírali. vydala jsem rozkaz "jdeme"! abychom se vůbec vypravili. když jsme vyšli před dům, stála tam parta mladých cikánů a něco řešili s přáteli "mého kluka". došlo mi, že jde o drogy. pak se cikáni přesunuli do domu "mého kluka" a začli se po něm procházet a prohlížet si, co tam všechno má. nechtěli opustit dům a dlouho trvalo, než se nám je podařilo z něj dostat. mladší z cikánů venku někam telefonoval a mne došlo, že volá "kamarádům" a dává jim tip. zamkla jsem dveře a vyšla dozadu na zahradu, abych zamkla zadní branku. zjistila jsem, že je rozbitá a že plot nastříhnutý. vrátila jsem se do domu a v něm zastihla mladou cikánku, jak tam krade. chtěla mi ukrást z kapsy telefon, ale nepodařilo se jí to, vypadl jí z ruky. vytlačila jsem jí ke dveřím před dům a než jsem se nadála byl barák plný cikánů, kteří zde kradli. odchytla jsem si venku "vyndaného" přítele, řekla mu co se děje a on zavolal policii. během chvíle stála v zadní části domu bílá dodávka a cikáni nakládali uloupené věci. policie stále nikde) sedla jsem si před dům a pak si vzpoměla, že jsem v něm nechala kabelku. řekla jsem to příteli, šel semnou zpátky do domu, kde už část věcí chyběla. našla jsem svou kabelku prázdnou. "můj kluk" se mi omlouval a řekl, že mi vše uhradí, odpověděla jsem mu, že mi na těch věcech nezáleží a že jediná věc, která pro mne měla hodnotu byl diář, kde byly fotky zesnulého kamaráda a Kyliána. vrátila jsem se před dům, sedla si na zápraží a přemýšlela k čemu jim ten diář může být. pak jsem se probudila.