Hledal jsem něco jako svatý grál, nějaký magický předmět, který měl všechno vyřešit a zachránit.
Sám jsem se probil přes tři stráže na vrcholcích kopců a moje armáda porazila zbylé čtyři, takže jsem mohl i se svou družinou vstoupit na dvůr elfího krále, který grál měl. Měl jsem dokonce i pakt s entitou, která mi měla umožnit grál zvednout a odnést. Stačilo jen porazit b souboji šampiona dvora.
Začal turnaj a já jsem se skutečně přes několik oponentů (včetně jednoho člena mojí družiny, který chtěl grál taky získat) dostal až k šampionovi. Toho porazil, a už to vypadalo, že grál skutečně získám, než mi z posledních sil před smrtí podrazil nohy a já spadnul do jakéhosi soukolí, které mi za hurónského smíchu celého dvora hrozilo rozmačkat hlavu. Zkoušel jsem se z toho všemožně dostat, až jsem se musel obrátit na onu entitu a směnit pakt, který jsem nutně potřeboval k získání grálu, za záchranu mého života.
Probral jsem se ve svém rodném domě u své matky a sourozenců a vůbec nic jsem si nepamatoval, a oni se hrozně divili, kde jsem byl tolik let.
A mohl jsem s hledáním grálu začít od začátku.