Tenhle sen nějak nepobírám. Jako že, byl dost řekněme žánrově odlišný. A hlavně si myslím, že je to zase jeden z těch co mi něco jasně naznačuje a já nemám vůbec tušení co?
Reálný kamarád ve snu (z části číňan i když vypadá spíš jak arab) mi daroval zvláštní letenku do Číny nebo Vietnamu či tam někam.
Ta letenka vypadala jako ten hranolová jednorázová e-Vap cigareta řekněme barvy ananasu? Něco mezi žlutou a oranžovou.
Na ní černým elektronickým inkoustovým písmem byly nějaké údaje jako, že kategorie, doletová vzdálenost. Sotva jsem to přečetl. 7700km nebo tak něco. A pak ještě nějaké údaje ještě drobnějším písmem.
Mělo se jednat o nějakou speciální, hodně drahou letenku na nějaký luxusní let a i s ubytováním nevím na jak dlouho.
Vážil jsem si toho a zároveň i cítil obrovské napětí, enormní stres a zodpovědnost abych neselhal.
Pak se ten sen tak nějak časově jakoby v jeden okamžik dvě až tři časové události od sebe v sobě.
Ten kamarád volá, že letíme a že čeká na nějaký červený vlak co je na letiště nebo od letiště, ale jako spíš už někde v Asii.
Do toho mu video hovorem ke kterému mě připojí, volá nějaký hodně bohatý kamarád a influencer. Kterého osobně neznám ani nevím kdo to je a nabízí nám, že tam je zrovna také jen o něco dál a nabízí, že můžeme být ubytováni u něj v nějakém ještě luxusnějším ubytování a delší dobu. V tom videohovoru se vznáší v beztížném stavu a vypadá to že je jako na nějaké palubní párty.
Ale na to ta speciální letenka s ubytováním nestačí. Ale ten kamarádův kamarád v tom hovoru říká, že tohle už podle tvaru je speciální elektronická kreditová letenka a že se dá upravovat. A její kapacita je 10 000km, když se zruší to ubytování. A dá se měnit její parametry prakticky dle libosti do toho maximálního kreditu a že na prodloužení o dalších 700km bohatě stačí a ještě zbyde něco na útratu a že to bydlení nemusíme řešit a budeme bydlet u něho. A že by to zní moc fajn. A tak se domlouváme, když že je tady taková možnost a že tedy proč do toho nejít. A taky když ten kamarád by se s tím bohatým kamarádem rád připojil, protože ho hodně dlouho neviděl.
Pak si nějak klasicky voláme, ale jako každý v jiné situaci. Kdy kamarád si myslí, že už jedu na letiště. A že on už čeká na ten červený vlak a že už ho vidí jak jede.
Jenže já zjistím že vlastně nemám ani zabaleno a nejsem ani připraven k odchodu a byl jsem v domnění, že plánujeme a připravujeme se. A ve skutečnosti já absolutně nějak nestíhám.
Takže tak trochu nezvykle na mě až jako freakout ale takový klidový nebo vnitřní. A že se na to chci vykašlat vzdát to a toužím víc po klidu než po před cestovním stresu. A nechat ten hodně drahý dar co bych si v životě nemohl dovolit, prostě propadnout. A to i když jsem nikdy neletěl letadlem a jako rád bych si zkusil ten zážitek. A tohle navíc by byl extra zážitek nejen pro mě, ale pro většinu lidí co by většina z nich ani neváhala. I když i on ty letenky s ubytováním také dostal od někoho zdarma.
Ale při té konečné komunikaci byl trochu naštvaný-zklamaný, že nemám ani sbaleno a že dávno nejsem na cestě a že jsme se měli potkat na té stanici a vydali se na letiště.
A teď to ještě stále už hodinu zkouším vydejchat a přijít na to co asi bude? Jestli jsem na něco zapomněl a bude z toho průšvih? A nebo jestli to nějak nesouvisí že mám jet za fotrem do Brna a pak ještě před tím ten kamarád by chtěl dát vodní dýmku. Ale do obojího se mi moc nechce a hlavně do toho prvního už vůbec, kdy nemám nějaký záložní plán v tom Brně se aspoň s někým z nyxu potkat ať už s někým s kým jsem se už dířve potkal a nebo novou osobu. Obvykle jsem to měl tak vždy.
No a tak nějak doufám že když jsem se takhle vypsal, že mi to pomůže rychleji se zbavit těch nepříjemných pocitů.