• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TYRAELStarbound
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Každopádně, pokud to ještě někdo hraje, pochlubte se svými "domečky" a případně vypíchněte módy, co používáte. Dobrých modifikací ve hře není nikdy dost a rád se přiučím ;)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Koukám, že už se tu dlouho nic neobjevilo, tak se podělím o pár screenshotů mé levitující farmy. Vše je velmi ekologické, obzvlášť kadibudka, která bombarduje planetu podemnou ;D
    Jinak Fluffala, slepice, robo-slepice i krávy se dají normálně koupit v Terramartu. Včely a růžová kráva jsou z Frackin Universe - asi největšího módu pro Starbound co existuje. Pokud ho ještě nemáte, velmi doporučuju, stejně jako všechny ostatní módy z "Frackin" kolekce. Obzvlášť mód Frackin Races, co přidává rasový schopnosti podle toho za jakýho emzáka hrajete (a obsahuje i spoustu Workshopových alieních ras) mi velmi zlepšil zážitky ze hry a divím se, že to není součást původní hry.



    XAKROO
    XAKROO --- ---
    TYRAEL:
    Zatím jako zdroj peněz mám farmaření, nejvíc mi vydělává zatím čokoláda.
    O včelách vůbec netuším že jsou ve hře.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    XAKROO: Je to o štěstí. Vím, že už jsem párkrát na Hyollí vesničky narazil i v jezírkách na ne-vodních planetách, ale ve výsledku je to jen otázka štěstí. V mezičase mohu doporučit věnovat se například včelařství. Je to supr zábava :D
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    Zdravím, tak jsem objevil na steamu Starbound, a musím říct, klobouk dolů je to naprostá pecka.
    Momentálně řeším quest se scanováním Hylotlích věcí, akorát je pořádně na těch vodních planetách nemůžu najít. :D
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Tak konečně vyšla 1.0 Congratz Starbound! Změn je spousta, nemám teď čas to tu vypisoval, ale za jednu z nejdůležitějších považuju Steam Workshop, takže všechny mé oblíbené techy jako velcí roboti, včelařství a Avali rasa budou snadno stažitelné pomocí pár kliknutí :D

    Starbound 1.0 Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=-O6PUh3reG0


    Starbound - Starbound 1.0 is out now!
    http://playstarbound.com/starbound-release/
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Nějakou dobu jsem teď Starbound nezapnul a koukám spousta novinek za posledních pár měsíců.

    Nový systém výtahů a kolejí, které vám umožní přesouvat se po lodi, nebo planetě svižně a jednoduše.



    Nové Random Questy na planetách - konečně budou přátelská NPC na planetách mít nějaký smysl



    Posádka - Ano, konečně si můžete odehrát svbé Star Trekovské fantazie. Jedna loď a její posádka, odvážně se pouštějící do neznáma. Nyní nově i smožností vybrat si uniformu a barvy jednotlivých oddělení. Redshirts FTW!



    Dále jsou tu též podmořské základny



    A také Archeologii. Teď když najdete v podzemí kostru dinosaura nemusíte ho jen rozložit na pár kostí, můžete ho pečlivě vyhrabat a pověsit si ho na zeď jako trofej.





    To jsou podle mě nejdůležitější novinky, pokud jste Starbound dlouho nezapli, doporučuju to zkusit, ta hra se vyvíjí ďábelskou rychlostí :)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    kdyby tu nekdo dokazal poradit bylo by to uzasne
    stuff gets uninteractable | Chucklefish Forums
    http://community.playstarbound.com/threads/stuff-gets-uninteractable.110807/
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Zase máme jeden nový update na Stable: Glad Giraffe: http://steamcommunity.com/games/211820/announcements/detail/75796918425086444

    Mezi nejzajímavější body patří:

    Předělané zbraně - obouručky maj konečně na pravém tlčítku něco zajímavého



    Vozidla - Hoverbiky a lodě



    Nové Biomy



    A možnost provádět ve svém obydlí deratizaci - chci říct chytat roztomilé Critters a vyhazovat je na mráz.



    Navíc slibují i možnost postavit výtah. Uvidíme, jak to bude v praxi fungovat...
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Dneska vyšel nový update. Nic extra důležitého, spousta opravených bugů a nově taky můžeme spáchat sebevraždu použitím commandu /suicide takže kdyby jste se někde přeci jen zasekli tak už existuje i jiné řešení než "nová postava."
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Tak nám 2. vyšel nový UNSTABLE a přináší teleportéry, které by měly nahradit domovské planety. Plus teleportace bude mít novou cool animací, zatímco hra loaduje planetu. Dále budou teleportéry u vchodu a východu z dungeonu a dungeonům potrvá 10 minut od momentu kdy poslední hráč umřel/opustil dungeon, než se restartují. Což je podle mě supr a odpadá tím otravné vraždění creep 5x po sobě jen abychom umřeli u bosse pádem z plošinky 5 sekund po vstupu do místnosti.





    Více informací zde.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    MATHEZ: jj, tučňákova armáda je pěkně drsná! Ale nakonec jsem našel místo na pravým kopci odkud se dá ustřílet na férovku muž proti tučňákovi bez těch jeho otravnch minionů :)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    dneska v noci sme to dali, pal sel i tucnak :)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Tak už jsem prolezl prakticky celou měsíční základnu a teda, je to drsný. Obzvlášť proto, že tam člověk leze jen s ocelovou výbavou, protože minimálně mě se na žádně ze začátečních planet nepodařilo najít titan. Každopádně spousta srandy a jednoduchých puzzlů. Kdyby někdo potřeboval pomoc, řekněte si. Jedna rada kterou dám je koukejte na strop po větracích šachtách.
    Jinak bos pěkně drsnej. Zpočátku nic pohodička, ale jak se objeví 3 chapadlo tak to začne jet...
    Celkově kupa zábavy a odnesl jsem si parádní raketomet. Jen bacha když umřete, začínáte celou misi znovu. Což může být pěkný vopruz.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Only in starbound
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Pro ty co netuší, dneska vyšel Major update, který přenáší téměř vše z nightly buildu do plné hry. Lodičkyy, outposty kde se dá kupovat, prodávat a získávat questy, vylepšitelné lodě, AI lodě rozdílné podle ras a s "vlastní osobností" a tuny a tuny dalšího: http://steamcommunity.com/games/211820/announcements/detail/159085165359951726
    Dále je taky Starbound na Steamu ve slevě takže kdo ho ještě nemáte doporučuju ulovit. Tolik zábavy za necelých 300,- jen tak neseženete :)

    Co se savů týče, srry Mathez, ale je to prakticky nová hra. Byl bych brutálně překvapený, kdyby ti postavy nesmazali, obzvlášť proto, že spousta high-end equipu ze starší verze už neexistuje, jelikož se změnily rudy a taky funguje jinak lítání po vesmíru. V soustavě to máš zadarmo a dál musíšš najít radioaktivní palivo. Ted žádné lítání na uhlí :D (a zrovna v momentě kdy přidali Novakidský vlak :P)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    tak nejak tajne sem doufal, ze pri updatu nesmaznou chary...:(
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    MATHEZ: No, on to není přímo vesmír, ale jo, když poletíš kdekoliv nahoru dost dlouho narazíš na kameny vznášejíc se ve vzduchu :)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    to sem nevedel ze z planety je mozny takhle preletet do vesmiru...to v systemu musi byt asteroidfield aby to šlo nebo to jde všude? nebo to je specialita nightly buildu?
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    A dneska jsem v nightly našel "Boat Tech" a kdo nezkoušel, doporučuju, je to děsná sranda na planeteách co mají vodu :)
    Boat Tech - Starbound Nightly Build
    https://www.youtube.com/watch?v=D6O617Q0Zvc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam