úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co práve teď čtete? Nebo co jste nedávno zajímavého četli a doporučili byste ostatním?
ALIQUPISO
---
---
12:05:30 12.3.2015
Konečně jsem se dostala k tomu přečíst si Kulhánka a Lovecrafta, zatím jsem u obou na začátku, ale vypadá to nadějně.
Stroncium - Jiří Kulhánek | Databáze knih
http://www.databazeknih.cz/knihy/stroncium-1063
Sebrané spisy Howarda Phillipse Lovecrafta: Hrobka - Howard Phillips Lovecraft | Databáze knih
http://www.databazeknih.cz/knihy/hrobka-58059
WRYKOLAKAS
---
---
23:28:45 11.3.2015
+2
Štěpán Kopřiva - Zabíjení
Zabíjení - Štěpán Kopřiva | Databáze knih
http://www.databazeknih.cz/knihy/zabijeni-7685
dobrá úchylárna, ale pro fanoušky kulhánkovin fakt nářez
OFFINKAA
---
---
1:02:20 10.3.2015
Marek Sindelka - Chyba
KUBLAJ
---
---
9:24:20 9.3.2015
Konecne dozral cas a pustil jsem se do velkyho sousta a to sice The song of fire and ice od G.R.R. Martina. Zamerne jsem ignoroval veskery serialy a ten humbuk kolem a jdu do toho s vedomym niceho. Jsem na to zvedavej a tesim se.
FOSSY
---
---
9:25:12 5.3.2015
Tak další králík, Most Slz, taky nadchnul...
Teď dám asi něco písmenkového, mám trochu resty a nepřečtené kousky v knihovně mě znervózňují... :)
MERMAIDA
---
---
22:06:40 4.3.2015
Včera jsem se pustila do knihy Jen jeden den... až se tím prokoušu, tak se snad konečně dostanu ke swingers od Kotlety...
SEVERINE
---
---
20:29:16 4.3.2015
+2
LOBOTECH
: zrovna čtu Muže kteří nenávidí ženy, jako komix ,-)
ALIQUPISO
---
---
17:32:30 4.3.2015
Soumrak od Paul S. Kempa jsem přečetla do půlky a pak jsem si uvědomila, že čtu prázdné dialogy, takže zklamání.
Soumrak - Paul S. Kemp | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
https://www.kosmas.cz/knihy/174052/soumrak/
Egypťana Sinuheta jsem přečetla také do půlky a pak mě přestal bavit.
LOBOTECH
---
---
13:31:43 4.3.2015
+1
FOSSY
: Tak to ja mam nejradeji co po pribehove strance Lobo se zvraci :) Ale Kostej nesmrtelny ma lepsi ilustraci :) A co si budem povidat, kazdej Lobo je dobrej a kdo tvrdi neco jinyho zaslouzi hakem pod zebra.
FOSSY
---
---
13:30:07 4.3.2015
1 odpověď
+1
LOBOTECH
: Ani ne. Volně střídám a prokládám :)))
Z Loba u mě vede Kostěj Nesmrtelný a jeho epizoda v Hitman: Pár vražd navíc :)
LOBOTECH
---
---
13:27:36 4.3.2015
2 odpovědi
+1
FOSSY
: A hele nejaky komixovy obdobi :) Ja si vzal dneska na cestu tri dily Loba :) Soukromy ocko naprosto super :)
HITMAN
---
---
13:23:58 4.3.2015
+1
FOSSY
---
---
13:14:08 4.3.2015
1 odpověď
Tak zase komixy...
Thunderbolts; Víra v monstra - moc povedené, ale takové, jako by někdo po úvodu ustřihl. Asi jako první kapitola bez pokračování.
A Příběh Tomoe, osvědčený Usagi Yojimbo od Sakaie. Standardně super, pro tohohle králíka mám prostě slabost... :)
WRYKOLAKAS
---
---
20:29:01 2.3.2015
Flashforward - Robert J. Sawyer
výborný scifi, prej předloha pro stejnojmennej seriál, ale s tim seriálem to nemá vůbec nic společnýho...
Hezky popsaný jak to chodí v CERNu, dobře a jednoduše vysvětlovaný základy kvantový fyziky a těch věcí okolo... a hodně dobrej a překvapivej závěr....
Ale hlavně: s tim seriálem to má společnej fakt jenom ten námět, že lidi na necelý dvě minuty uviděli záblesk budoucnosti, a to je asi tak celý... knížka tisíckrát lepší a bez otevřenejch otázek
ORPA
---
---
17:05:58 2.3.2015
Strážkyně pramene (Emmi Itaranta). Po Psích hvězdách (Peter Heller) další čtivá dystopie, takže pokud vás baví tahle tematika, jděte do toho. První je o tom, že pitná voda je jenom na příděl, druhá o životě poté, co populaci minimálně v USA zkosila chřipka.
LOBOTECH
---
---
23:18:19 27.2.2015
Já čtu momentálně Valhalu od Františka Novotného. Docela zajímavé propojení druhé světové války a mytologie germánských bohů. Poměrně ponurá atmosféra plná perverze. Má to nádherně velký formát a nenudí mne to, jsem zvědav co z toho vyleze, zatím jsem tak v první pětině.
OFFINKAA
---
---
23:02:45 27.2.2015
OFFINKAA
: PO dlouhe dobe me zase neco dojalo ;)
Jinak aktualne Petra Hulova - Macocha a je to trosku tvrdsi orisek.
FOSSY
---
---
16:33:26 27.2.2015
Zmije, Sapkowski. Netypické, zvláštní. Chytlavě napsané, ale ne tak silné jako třeba Zaklínač. Spíš pro militanty (Sovětský kontingent v Afgánu), lehce mysteriózní. Pěkné, bohatý jazyk, "dobré řemeslo", ale ne nezapomenutelné...
MYSTERIOUS_GIRL
---
---
16:18:36 27.2.2015
Dočetla jsem Hranu Touhy od Eve Berlinové a byla to děsná romantická slátanina. čekala jsem od toho lehce červenou knihovnu, ale tohle fakt nee..
Vůbec nevím na čem se teď odreaguju a čím si spravím náladu. Mám tu Zlodějku knih a Billie oboje od Vánoc.
KUBLAJ
---
---
12:12:30 23.2.2015
+2
Začínám číst třetí díl Mycellia Vilmy Kadlečkové. Na konci dvojky jsem začínal být celkem zmatenej (částečně proto, že jsem to četl dost roztěkanej a asi mi nějaké drobnosti unikly). Nicméně jsem zvědavej kam se to posune.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam