• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: rpg růže k lásce schůdeček...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Aha, napisu tedy na support :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: zkaoupenými balíčky raději nerozbalalajuji julie
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Dam vedet, predpokladam ze se zucastnime tak akorat okresniho mistrovstvi v judu a nakreslime nejake miniatury. Mozna by jeste sel recital basni od Bedy Hudecka .)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: takže máš nejlepčí předpoklady stvořit klan, když přitáhneš pár kompaňeros jako nelli apod, tím lépe. count me in
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: By SilentStalker -
    Dnešním dnem skončila možnost pro hráče se zkaoupenými balíčky si zaregistrovat si vlastní jméno standartním způsobem kvůli exportu databáze. O možnost zaregistrovat si nick ale nepříjdete:

- pro ty, co si zakoupili balíček dříve než dnes a registrovat nick si nestihli, o svůj vybraný nick nepříjdete: možnost registrace bude formou ticketu na support, oni to zařídí za vás.
    - pro ty, co si zakoupili balíček dnes nebo to hodlají udělat, o možnost zaregistrovat si svůj nick taky nepříjdou - v rámci Head Startu (čili prvního týdne OBT) tu možnost budou mít přímo ve hře
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Fakt jo? Zil jsem v tom ze se me na to nick zepta po wipu a pri prvnim loginu....? Tak budu trapne Pather no. Stejne mi kazdej pak rika Panter :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Jsem clenem na steamu a dokonce jsem dostal elitni pullitr s logem STS Chvojkovice Brod - zrejme slusnej oddil :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: no nick uz si nevyberes, pokud si to neudelal
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    možná? :) sts chvojkovice je nyxí grupa na battlefieldu btw
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo jo .)

Premejslim ze si vyberu nick Koudelka a zalozim klan STS-CHB:D

no nic... mozna jsem popil
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: Mno jasny. Ono stejne pro majitele founderpacku premko pojede az od obt takze to je fuk.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo mam z toho podobnej pocit :) Ale vzhledem k tomu ze misto v garazi je gratis, tak si nejaky lowtiery necham :)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    mm tejden na headstart mi prijde moc.. Novacky pak v open bete budem vitat s otevrenou naruci 4-5tek :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    The Open Beta phase will consist of two parts

Head Start - 1st of October to 7th of October, 2015
    Open Beta - 8th of October and onwards

Introducing the Open Beta | Armored Warfare - Official Website
    http://aw.my.com/us/news/general/introducing-open-beta
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Vsak ja to taky nesvadim na my.com :D Osobne se take domnivam ze problem je v lidech :)

Nicmene po vsech fazich EA mam z AW dobrej pocit. Gameplay je jina nez WoT a pritom vicemene stejna. Co me hodne bavi jsou dyleri a nikoli narodni stromy. Prijde mi pak jednodussi se preorientovat na jinej tank bez nutnosti zacinat od zacatku. Na svy plecce (i5, gtx660, 8gb ram) mi to jede na very high na prijemnejch 50-60fps. Mapy jsou takovy jiny, chtelo by to nejakou otevrenou, ale celkove poskytujou vicemene vsechny moznosti pro vsechny druhy taku. Tzn jak ostrelovani, tak boj z blizka. Takovy ty obecny narky ze neni nic videt, to mi prijde mimo. Jsou to moderni tanky, nevidim zadnej duvod pro plochy mapy s viditelnosti na x stovek metru. Taky nemam pocit ze jsou ruzne tridy nevyvazeny. Ten "feeling" z hrani je pro me osobne mnohem min arkadovej nez u WoT. To neni ani vytka, ani pochvala. To je proste fakt :)

Lip udelanej mi prijde i spotting, nezazil jsem v pozdejsich fazich syndrom neviditelnyho tanku. (vcera jsem mel hru ve WoT, kdy po me z 80m strili batchat a neni videt).

Na druhou stranu je tady par neduhu. Ty se pro me taky tykaj paradoxne map, rozhodne by to chtelo ubrat na travnatem porostu, protoze viditelnost na blizko je opravdu mizerna. Trochu me taky mrzi ze je zbytecnej sidescraping :) No nasel bych toho asi vic, ale jsou to vicemene kosmeticky sracky.

Jo jeste me imponuje odmitnuti modu a implementace jejich nejvic oblibenejch fci ingame.

tl:dr; myslim ze to ma potencial, urcite to bude zabavny ale wot to nepolozi. Cili to na spis pokrocilejsi hrace a "noob" si tuhle hru urcite nebude uzivat. Osobne tomu urcite venuju nejakej cas a uvidim, zatim jsem spis pozitivne naladen:)

DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: ten mm bude mozno sposobeny aj tym nedostatkom hracov, predpokladam, ze az sa to ustali a bude dost hracov, tak to bude lepsie, napr. pocas toho crazy vikendu s 8 boli losy ze som tam strielal tier 4 :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: mno ale to neni chyba ani my com, ani rychlosti internetu obecne ale chyba lidi, ze uz jsou tak kurevsky lini az skoda mluvit :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Nejde o data imho, podle me de o to ze se vetsine lidi nechce na dva dny neco instalovat, aby to za tejden museli zase reinstalovat. A ze to urcite bude lepsi. Takze si myslim ze vetsina lidi si proste pocka na spusteni OBT a to bude teprve pravej stress test :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: JJ, bohuzel se ukazuje ze todle wot 2.0 nebude konkurenci wotku ani nahodou.. Dominuji rychle sfine s autoloadem, extremnim dohledem a raketama co davaj za stovky dmg. PVE je dobry tak max na vyzkouseni novyho tanku nebo pro uplny zoufalce co nevi kera bije a kdyz ti dava osmickovej tank bomby za 800 ve chvili kdy mas vytopovanou osmicku s 2500hp, to proste ztraci smysl se tomu venovat dlouhodobe. Jako pro mne osobne je to hra zabavna avsak stale znacne nevyrovnana. Nemluve o jeste horsim MM, kdy ve wotku potkavas +/-2 tady te to hodi klidne +/-3 nebo i vyjimecne 4.
    PRAASHEK: tak jsou extremni pripady jako napr ty, ale vem si ze dneska instalacka singlovky ma 50-60GB (gta V - 65GB) a zahrajes si ji tak 10 hodin. 20gb je fakt hovno na vcelku rozsahlou hru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam