• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: vsak ja te jen popichuju :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: vycházím ze zkušenosti z jiných f2p, kdy mě to právě bavilo mnohem delší dobu. tady to tak nějak ustalo už po těch pár bitvách (přičemž mi to pořád přišlo zábavnější, než wot, nicméně tam mě zas nejvíc bavil tier 5-6)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CARB6N: ja myslim ze je to zabavnejsi jak wotko, tak do 7-8 tieru, pak zjistis ze grind je az extremni
    PRAASHEK: tvuj nazor nelze brat v potaz pac ty si hrozna dupa :D tier 3 je par desitek bitev, to se neda brat jako agrument opreny o zkusenosti ;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CARB6N: neboj, ono tě to přestane brzo bavit :) já už to citil na tom třetím tieru
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    shit, tak ja uz jsem to taky stahnul a nainstaloval a to jsem si rekl, ze zadny tanky uz hrat nebudu:)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Originally Posted by Silentstalker View Post
    Open Beta (Head Start) begins today at 6 PM

Hello guys,

just letting you know that the Open Beta (the Head Start phase for FP owners) will start today at 6 PM CEST (which is 11 AM PDT). As you have no doubt noticed, the client is also available for download already (the 0.9.1451) version.

Please note that while anyone can download the client now, only Founder's Pack owners will be able to play today.

See you on the battlefield or in a pub or... somewhere.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: rpg růže k lásce schůdeček...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Aha, napisu tedy na support :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: zkaoupenými balíčky raději nerozbalalajuji julie
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Dam vedet, predpokladam ze se zucastnime tak akorat okresniho mistrovstvi v judu a nakreslime nejake miniatury. Mozna by jeste sel recital basni od Bedy Hudecka .)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: takže máš nejlepčí předpoklady stvořit klan, když přitáhneš pár kompaňeros jako nelli apod, tím lépe. count me in
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: By SilentStalker -
    Dnešním dnem skončila možnost pro hráče se zkaoupenými balíčky si zaregistrovat si vlastní jméno standartním způsobem kvůli exportu databáze. O možnost zaregistrovat si nick ale nepříjdete:

- pro ty, co si zakoupili balíček dříve než dnes a registrovat nick si nestihli, o svůj vybraný nick nepříjdete: možnost registrace bude formou ticketu na support, oni to zařídí za vás.
    - pro ty, co si zakoupili balíček dnes nebo to hodlají udělat, o možnost zaregistrovat si svůj nick taky nepříjdou - v rámci Head Startu (čili prvního týdne OBT) tu možnost budou mít přímo ve hře
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Fakt jo? Zil jsem v tom ze se me na to nick zepta po wipu a pri prvnim loginu....? Tak budu trapne Pather no. Stejne mi kazdej pak rika Panter :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Jsem clenem na steamu a dokonce jsem dostal elitni pullitr s logem STS Chvojkovice Brod - zrejme slusnej oddil :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: no nick uz si nevyberes, pokud si to neudelal
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    možná? :) sts chvojkovice je nyxí grupa na battlefieldu btw
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo jo .)

Premejslim ze si vyberu nick Koudelka a zalozim klan STS-CHB:D

no nic... mozna jsem popil
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: Mno jasny. Ono stejne pro majitele founderpacku premko pojede az od obt takze to je fuk.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo mam z toho podobnej pocit :) Ale vzhledem k tomu ze misto v garazi je gratis, tak si nejaky lowtiery necham :)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    mm tejden na headstart mi prijde moc.. Novacky pak v open bete budem vitat s otevrenou naruci 4-5tek :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam