• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: vono mu to jednou dojde :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    SAINTANWAR: Jestli jsi si nevšiml, nevytahuji se úspěchy, ale ukazuji na chování týmu. To jen tak na okraj.
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    (zapomněl jsem, jak se tu dělá přímá odpověď)

DZODZO: ano, né vždy je to jen snadný hon na kachny... ale proti lidem, je zajímavější :) Co mě překvapilo, že se mi lépe expí na PVE (pro jednoho více snadných terčů), u PVP to jen víc vydělává. Teď jsem v PVE měl dmg 6,2K, spot dmg 4,8K... a nic moc odměna teda :) exp pod 1K a prachy pod 20K (bez prémka)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SAINTANWAR: jako nie je to ziadna prdel, vcera som 2x prehral na medium obtiaznosti :) ale nastrielat tam 5k dmg nie je problem to zas jako jo
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    mno vytahovat se úspěchy v PVE je docela veselé :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: to je hrozny sfinak ten stroj :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: Pico dat s dvojkou 5k dmg to je vostry
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: To je nuda, sou horsi :D

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Ať žijí vyžírači kilů !! :-)

Jinak kombo PTŘS a předvolený HEAT je dost účinné, než raketa doletí, máš nabito na dorážku. Dneska už mně chtěli 2x nahlásit, že mám cheat na reload :-)

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DZODZO: Podle mapy a situace. Na hulldown tanky s raketama je blbost, protože je to včas upozorní. A když už se motaj blízko tak rakety a) nabíjejí dlouhu a b) musíš stát při výstřelu.
    Já na začátku hry dám nabíjet raketu a předvolím HEAT. Když je fofr mám tam rovnou náboj, když je čas změním předvolbu.
    Navíc na kompozit a reaktivní pancíř se rakety moc nechytají... (HEAT taky)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    sheridana hrat asi iba s tymi raketami ne? vsak to ostatne je nepresne a nic moc dmg
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Bmp naprostej brutal.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Tak jsem teď také začal a su zvědavý na TD. :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Co to hraje za kretény?
    4 medium PvE v řade prohra, většinou na enemy cap. Proboha !!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Docela prca to pve v peti, sem zvedavej pak na hard se ctverkama. Tam uz je to horsi, ale zas expy skacou pekne. A aspon si budes moci od srdce zanadavat jak to ti tvi spoluhraci zas podelali :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    lol tak prave sa mi podarilo prehrat prvy medium PvE, vsetci tam vychcipali a ostal som sam na 5 tankov

nejako podvihli obtiaznost asi, ved tie medium to boli take projizdky po venkove...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    tie xm800t su strasne op, to si vyskumam
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: Mno jo, vona to neni zachrana vod debilniho wotka, pac je to kolikrat este horsi :D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    LIQUIDFREAK: mě to baví vždycky jen chvilku :( .nevydržim u toho
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak prvni komanderka na M109 v posteli, dneska mne ceka este komander na sheridanovi a mozna i na gvozdice.
    Kazdopadne jsem jedinej komu prijde ta posloupnost nekterych skillu difna?

Hele nedame nakou spolecnou pozejdenici dnes ci zitra? Je nas online furt dost takze proc ne co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam