• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    šmankokote si to přečti. navíc užs na to reagoval tenkrát :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: nekde si prekopiruj celou tu slozku co uvadeji a zapni hru. Melo by se ti to sosnout znovu a uz v poradku. A teda uz to mas ok jo, chapu to spravne? :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: co mám zkusit? dyť tam píču, že to funguje :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: Aha super. Tak zkus prosim pak a dej info, diky.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    zrejme sa neda tomu uplne vyhnut, ale uz z toho potom chytam tiky do oka jak pri wotku, zvlast ked som mal vcera taku statistiku ze 1 vyhrata PvE a 0/5 vyhratych PvP :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    DZODZO: nejde o víc spotterů, stačí jeden s mozkem. Když ti na Pipelines stojí oba tvoji swingfajři v rohu za šutrem, zatímco jeden nepřatalský je někde na duně na středu a svítí celý tým, tak je ti hovno platný, že máš o spottera víc.

DZODZO: tohle už jsem potkal, zrovna jako artyna a měl jsem dost času ho pozorovat, když se kolem mě při svých "kolečkách" motal. Když na něj najeli enemáci, tak se ani neobtěžoval střílet.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: Mno jo, ja to ale taky nekdy delam kdyz sem moc nakaleny :D ALe verim tomu, ze jsou taci co to zkousej. Ja zatim potkal jen bota co dal rr a vrazil klacek do klavesy D a jezdil furt dokola, tedy do doby nez na nej prijelo 10 enemaku.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: dokaz ze to bol bot? no okrem toho ze sme ho vsetci nareportovali, tak MBT ti normalne asi nebude popojizdat dopredu-dozadu a tocit vezou vzadu na spawne u artyny :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jen tak pro zajimavost :) http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?39595-1-hour-comparison-of-PvP-to-PvE-credit-earnings. Shrnuti pro lenochy...

I recently completed 1 hour in PvP and 1 hour in PvE, using my Tier 6 premiums.

In 1 hour, I played 8 PvP battles, of which I won 5, lost 3, for a 65.25% winrate
    In 1 hour, I played 5 PvE Hard missions, of which I won 3, lost 2, for a 60% winrate

What I actually made in PvP: 946,408 credits
    What I actually made in PvE: 291,810 credits

What I actually made in PvP: 22,887 XP
    What I actually made in PvE: 21,070 XP
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: mas nejaky dukaz? :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    tyvole boti su uz aj v tejto hre, to je mor a vyhry su vacsinou jasne dopredu podla toho kto ma v time viac spotterov
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SOLNAKAR: vyresils to? Imho spis nejaky problem s ram/hdd pac je to HOOOODNE narocne na pc kdyz instaluje..
    MADDOGCZ: jen za posledni mesic to mam nahozeny na 4tych woknech (7/10/7/10 vse 64bit) a s nicim sem se nesetkal.. vse jak po dratkach.

Kdyz se objevi problemy, pres launcher ve druhe zalozce vymazte komplet vsechny data, a stahnete znova..
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Dvakrát po sobě spotnutí enemákama mělo za následek istakill... Asi vážně nemají rádi TD....
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Našel jsem teorii, že je to způsobeno přeinstalací Windows (což mám i já). Zkusím přeinstalovat hru a uvidíme.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SOLNAKAR: tak se to dotáhlo, instalace se sekla na 86,7% a blue screen. Wokna odmítali naběhnout. WTF kurwa? Co je tohle za zprasenej kus SW.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Je zajímavé, že instalace modů (stroje) funguje bez problémů ..
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Což znamená?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam