• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak to ja dnes naopak uspesny vecer :) urcite vetsina vyher, nejaky novy tanciky, dobry :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ach jo, dneska to vubec nejde :-( Sem z 15 bitev vyhral snad dve..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: 3 sekundy by to mely byt, kazdopadne je tam dycky sekunda dve prodleva pac server atd.. Mno uplne optimalni to neni.. Ja treba ted s nejvetsi pravdepodobnosti prisel na jeden bug..
    S RDF/LT zkousim zaroven optiku a dohledovy interface a jak se zda, po bitvach mi i pres to ze enemaky spotuju a team je dmguje nedostavam zadnou spot dmg. Zatim to nemuzu potvrdit na sto pro, testuju.. kazdopadne to vypada ze spot system je dosrany este vic nez se zdalo :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: jo tym by sa to dalo vysvetlit, bolo to u reaktoru jak je tam taky kopecek ku capu na encounter a vyjizdal som spoza kamena hore kopcekom
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DZODZO: Řekl bych, že to má zpoždění. Ale nemyslím, že při prvním spotu by tě takhle osolili. Nevyjíždíš pořád na stejným místě a o ni jsou připravený?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ako je to s tym spotovanim, ked sa mi zjavi to oko ze som spotnuty, tak to uz ma enemy nejake 2-3 sekundy vidia ne? inak si neviem vysvetlit ako na mna mozu v momente ked sa to zjavi pristat 2 strely od 2 roznych tankov naraz :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ammo in Armored Warfare - HEAT vs AP vs HE vs ATGMs...a quick ammo guide - Armored Talk, an Armored Warfare blog
    http://armoredtalk.com/...0/14/ammo-in-armored-warfare-heat-vs-ap-vs-he-vs-atgms-a-quick-ammo-guide/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: Jaja, nebo ja wohl, nebo ja vůl? Dopln dle nalady :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: však se známe :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: smankote sorry, nebyl poradne cas. Jsem na tebe reagoval ve chvili kdy sem si vysaval kolem stolu :D Tak nebyl cas premyslet nad nejakyma spojitostma :D Ok teda, prasek jede a vsichni jsou spoko :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    šmankokote si to přečti. navíc užs na to reagoval tenkrát :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: nekde si prekopiruj celou tu slozku co uvadeji a zapni hru. Melo by se ti to sosnout znovu a uz v poradku. A teda uz to mas ok jo, chapu to spravne? :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: co mám zkusit? dyť tam píču, že to funguje :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: Aha super. Tak zkus prosim pak a dej info, diky.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    zrejme sa neda tomu uplne vyhnut, ale uz z toho potom chytam tiky do oka jak pri wotku, zvlast ked som mal vcera taku statistiku ze 1 vyhrata PvE a 0/5 vyhratych PvP :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    DZODZO: nejde o víc spotterů, stačí jeden s mozkem. Když ti na Pipelines stojí oba tvoji swingfajři v rohu za šutrem, zatímco jeden nepřatalský je někde na duně na středu a svítí celý tým, tak je ti hovno platný, že máš o spottera víc.

DZODZO: tohle už jsem potkal, zrovna jako artyna a měl jsem dost času ho pozorovat, když se kolem mě při svých "kolečkách" motal. Když na něj najeli enemáci, tak se ani neobtěžoval střílet.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: Mno jo, ja to ale taky nekdy delam kdyz sem moc nakaleny :D ALe verim tomu, ze jsou taci co to zkousej. Ja zatim potkal jen bota co dal rr a vrazil klacek do klavesy D a jezdil furt dokola, tedy do doby nez na nej prijelo 10 enemaku.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: dokaz ze to bol bot? no okrem toho ze sme ho vsetci nareportovali, tak MBT ti normalne asi nebude popojizdat dopredu-dozadu a tocit vezou vzadu na spawne u artyny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam