• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Souhlasim, je to urcite moc :) Taky mam pocit, ze to obsidian nejak resi a vsechny tyhle hodnoty jsou predmetem zkoumani statistik.

LIQUIDFREAK: Chcipam naprosto presne stejne :)

btw tady pozoruju stejnou vec s artynama jako ve wotku, ocividne je totiz pritahuju jak magnet :)

vcera nejdriv wot, e50m a prokhorovka, jezdim po stredu a ani na vystrely moc nestojim a samozrejme BUM -1000 hp :) BUM garaz :)

pustim AW, ze si tam krapet pohnu s progresem a samozrejme INCOMING ARTILLERY :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: kdyz si v mbt70, necekas ze mzikem prijdes o pulku hp :D Kazdopadne se podivej na view range a dpm u 7-8 AFV.. A bude ti jasne ze je tu neco spatne. Kdy DPM ukazuje DPM kanonu, s raketama kery vesmes maj se nepocita. Ty rakety maj ale pene 1000 a dmg 1000 :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: To je slusny :)

Urcite tam jsou OP veci, ale myslim ze se vsechno jeste zmeni. Je to prece jen novinka a to srovnani s WoT, ktery ma za sebou pet let vyvoje, je imho trochu mimo. Dal bych jim aspon rok prace, nez bude jasnejsi co z toho vyleze.

Za me mi to zatim prijde spis pozitivni, po poslednich patchich mam pocit ze mapy nejsou uz tak preplacany (nebo jsem si zvyk) a celkove se gameplay dost zlepsila. Pokud neudelam curakovinu, tak nechcipnu. Nestalo se mi mockrat, ze bych se divil jak me moh dostat. Spis vetsinou stojim debilne (mapy jeste nemam tak najety jako ve wot) a dostanu ji za plnej.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: pockej na petky sestky.. a vyse. Vcera sem dostal tendle darek od bmd4, byt jsem byl uplne schovany.. Byl ode mne 700 metru. Za tri minuty dal 6k dmg a deklasoval pulku naseho teamu.
    Nemluve o tom, ze dobrej hrac ti neumozni abys ho trefil naslepo
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    _HUNT3R_: Musim teda rict, ze neviditelny tanky tady potkavam vyrazne mene nez ve WoT. Napriklad vcera po me z dalky palil myslim xm800 nebo jak se to jemnuje (ja v obj155) a toho jsem samozrejme videt nemoh. Jenze je krasne videt, odkud to lita :) tak tam jednu posles a mas ho :)

myslim ze to nechce hrat jako wotko, sidescraping nema moc cenu. Jedina pozice (u mbt) kde neco muzes dingnout je hulldown, nebo primo cumakem k nepriteli. Kazdopadne vetsina ran dela dmg. Jenze jsou to moderni tanky, a ty asi delaj dmg pokazdy .) Tak ci onak i v hintech je napsano, ze se nemas nechat trefit :) Takze krejt se, krejt se a krejt se :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: haha no ja som sa vcera do chatu stazoval, ze chcem hrat za red team pretoze oni vzdy vyhraju (1/12 vyhratych), tak mi tam hned zacali pisat, ze ci to nie je mnou, no a potom umreli este predo mnou, tak jako kde sme :)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    A stejně je ta hra divná . Proste nemám rad neviditelné a neprustrelne tanky. Mam pocit ze ať si vezmu co chci tak jen každého lechtam na brisku a sedím v piskotu místo tanku. Stačí jen vzít klacek a hned je tam díra hrozny
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak to ja dnes naopak uspesny vecer :) urcite vetsina vyher, nejaky novy tanciky, dobry :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ach jo, dneska to vubec nejde :-( Sem z 15 bitev vyhral snad dve..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: 3 sekundy by to mely byt, kazdopadne je tam dycky sekunda dve prodleva pac server atd.. Mno uplne optimalni to neni.. Ja treba ted s nejvetsi pravdepodobnosti prisel na jeden bug..
    S RDF/LT zkousim zaroven optiku a dohledovy interface a jak se zda, po bitvach mi i pres to ze enemaky spotuju a team je dmguje nedostavam zadnou spot dmg. Zatim to nemuzu potvrdit na sto pro, testuju.. kazdopadne to vypada ze spot system je dosrany este vic nez se zdalo :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: jo tym by sa to dalo vysvetlit, bolo to u reaktoru jak je tam taky kopecek ku capu na encounter a vyjizdal som spoza kamena hore kopcekom
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DZODZO: Řekl bych, že to má zpoždění. Ale nemyslím, že při prvním spotu by tě takhle osolili. Nevyjíždíš pořád na stejným místě a o ni jsou připravený?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ako je to s tym spotovanim, ked sa mi zjavi to oko ze som spotnuty, tak to uz ma enemy nejake 2-3 sekundy vidia ne? inak si neviem vysvetlit ako na mna mozu v momente ked sa to zjavi pristat 2 strely od 2 roznych tankov naraz :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ammo in Armored Warfare - HEAT vs AP vs HE vs ATGMs...a quick ammo guide - Armored Talk, an Armored Warfare blog
    http://armoredtalk.com/...0/14/ammo-in-armored-warfare-heat-vs-ap-vs-he-vs-atgms-a-quick-ammo-guide/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: Jaja, nebo ja wohl, nebo ja vůl? Dopln dle nalady :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: však se známe :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: smankote sorry, nebyl poradne cas. Jsem na tebe reagoval ve chvili kdy sem si vysaval kolem stolu :D Tak nebyl cas premyslet nad nejakyma spojitostma :D Ok teda, prasek jede a vsichni jsou spoko :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    šmankokote si to přečti. navíc užs na to reagoval tenkrát :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: nekde si prekopiruj celou tu slozku co uvadeji a zapni hru. Melo by se ti to sosnout znovu a uz v poradku. A teda uz to mas ok jo, chapu to spravne? :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: co mám zkusit? dyť tam píču, že to funguje :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: Aha super. Tak zkus prosim pak a dej info, diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam