• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: Mno ja tez ne ale dlouhe roky presvedcovani sebe sameho ze nejaky mam delaji sve :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: já zatim žádnej nemám :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SOLNAKAR: Mno ja uz sem z toho pve tak otraveny, ze pak vlezu do pvp a hraju uplnou tuzku :D Pointa zni, nehrajte pve, kazi to vas skill :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: V PvE se sice neplatí munice a opravy, ale taky se úplný hovno vydělá i když nastřílíš 10k. Rozjel jsem tradičně všechny lajny a s PvE je to k neuživení. V PvP mám za bitvu s t5 (Chieftain, Leoprd, T72) i 170k za třetinu času stráveného PvE.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Custom game, new decals, spot warning, and new sound screenshots form Armored Warfare 0.11 update - Armored Talk, an Armored Warfare blog
    http://armoredtalk.com/...s-spot-warning-and-new-sound-screenshots-form-armored-warfare-0-11-update/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: ale jo, ja to tu mel rozepsany nejakou dobu taik sem to odpalil mno :D to vis, kalime
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: PRAASHEK: PRAASHEK:
    Opravy munici v pve neplatis, avsak ten doplnek kteri ti prida 20% hp a reloadne komplet ammo neco stoji, tier 4 - 4k, tier 5 - 12k, tier 6-7 - 20k a tak dale. Kdyz to pouzijes v prehledu to moc videt neni pokud si nezaskrolujes dolu v tabulce xpu kreditu
    Vono je pruser, ze jak chcipnes je tam velky postih na xpech takze se to vyplati vozit.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ani opravy, pošlu skříň shot
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Pokud vím, tak v PvE se munice nespotřebovává....
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a kde je to napsaný? já mám v resumé dycky jenom ressuply toho opravárenského bazmeku za 4000,- když ho v PvE použiju
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PRAASHEK: praveze platis a tym ze tam zarabas menej tak obcas vie byt cisty prijem aj v cervenych cislach, stalo sa mi teraz s t-72 ze som bol -24000 v cistom
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: jj alatsia je bugla bohuzel :-( ja koupil predevcirem palmarii a vse ok.. teda az na tu dmg :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Ve hře nemám taky nic
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak teď mi to v garáži ukazuje plný 2., 3. a 4 slot. V okně je to prázdný a ten 1. slot nejde obsadit.

Asi nějaký bug.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Koupil jsem akatsiy, mám ji ve stocku a mám problém s kitama. jednek je tam jen jeden slot a nemohu do něj dostat opravy, hasičák, nic. Nějaká rada?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    v PvE neplatíte repair ani ammo resuply? jsem to doteď neřešil, ale zrovna jsem koupil první čtyrku a peníze začínají docházet :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: to byl celkem fajn klucina cece :) Znam ho od pocatku wt, chvili pusobil i jako WTPC, tedy byl v tom jejich snemu na komunikaci s vyvojari..
    V posledni dobe je ale "liquidovsky toxicky", je asi fakt extra nasrany na gamesy a vse kolem nich.. Jako ja
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    toto bude nejaka kvalitna fetka https://aw.my.com/en/forum/member.php?201711-Gargamelko

do chatu posiela fake pozicie svojich teammates a ked sa pytam ci si nedal trochu viac pika tak mi vynada do kokotov, no ale dalo sa cakat ze z wotka do aw neprelezieme len my dobri a slusni hraci :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam