• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: no hrál jsem s tím jednu PvP hru a skorem hned mě sestřelili :) příště zkusím HEčka
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Hmmm v EA daval i ten kanon pekny slupy :) Raketam jsem na chut jeste moc neprisel, zpravidla nemam tolik casu abych zamiril a jeste navigoval :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: mně ten sheridan taky spíš sral. begleitpanzer má zásobník s osmi 57mm nábojema + ATGM, ale v PvP jsem s tím moc nezruloval teda, apčkama hovno probiješ, pokud natrefíš na MBT
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Tomu samozrejme rozumim :D

Taky se obcas potrebuju uklidnit u kvalitniho singlu :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: jo to ja vesmes taky, ale proste nak sem asi prehrany nebo co..

Ono je to hlavne o tom, ze proste mam tak akorat dost tech wot like her.. Fakt nemam zapotrebi se nekde furt rozcilovat jen kvuli tomu, ze hrajes proti 29 kokotum.. Je spousta jinych her, ktery zajistuji mene nervovani se.. Proste f2p hra = zpravidla samej mamrd. :D Snad chapete jak to myslim
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Hraju TD aktivne, jsou rychly jak svine a mapu objedu :) Kempeni me obecne nebavi, i s artynou cestuju
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SAINTANWAR: duvod je jednoduchy, mbt sou prilis weak a afv/td/atd apod mne proste neberou
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: mam rad aktivni gameplay, ne nekde sedet v kraku a cekat kdo prijede bliz na ranu :)
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    LIQUIDFREAK: a důvod? kromě tvých obvykle extrémně náročných požadavků? :D

TD mě tu hodně baví, ikdyž se někdy až moc nechávám strhnout starými zvyklostmi a jsem naivně smeten z povrchu nebo dohrávám s 3-5HP :D
    u některých AFV mám problém s koordinací pohybového ústrojí a okolními předměty :)))

já jsem teď několik týdnů pořádně nehrál, nebyl čas, ale teď končí fotbalový podzim, poslední výjezd (do vítkovic) a zase bude víc času i na AW :P
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: MBT jsou nejslabsi casti hry urcite, o duvod vic hrat ty zbejvajici tridy :) i artyny sou zabavny :)

nejlepsi jsou asi TDcka .)

jeste nejak nemuzu prijit na lighty, ten Sheridan je takovej divnej. Ale jsem zvedavej na ten potom (nejakej bg panzer nebo co). Ten me v EA hodne bavil :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: taky sem si dal ale nekde u lvlu 20 sem to zapich, hlavne teda kvuli reinstalu sejvy nainstaleny mam ale po prvotnim nadseni zas vyprchani. Hra je to ale super.
    FRK_R23: mno ja sem spis na ty mbt a vys je to o hovne, kdyz hrajes proti 10 hracum oc maj rychly neviditelny sfine co ti davaj za 500-900 :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak to ja musim rict, ze me to teprve bavit zacina :) Za sebe muzu rict, ze nejmin me bavej MBT, protoze mi to pripomina WoT :) Za to TD, nebo AFV jsou super a je s nima prdel jak svine :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ja mam teraz taku odbocku k fallout 4, tak ten ma plne zamestnava :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ja sem v modu "away", prestalo bavit.. totalne
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    Je v plánu nějaké společné bláznění? PVP či PVE(hard) :)))
    Vím, že je "občas" více lidí online, ale komunikace/organizace v klanu vázne.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: cca 200
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: a kolik her celkově?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    50% WR!!!
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Já jsem tam celý den