• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    BIO23
    BIO23 --- ---
    ajajaj jsem kokot...tak odznova
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    nie, to by si musel liezt hodne hlboko do analu nejakemu spravcovi databazy, aby tvoju databazu premigroval z NA na EU server :)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    jsem si přehodil hru na server v evropě a všechno v americe vyhraný je fpiči... nedostanu to nějak na evropský server?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    jj ja som to hladal az dodatocne, ked som sa divil preco mi na ucte pristalo 1000 goldov, ale tak ked bola wolfli gold rush tak este by mala byt shishkin gold rush az je to spravodlive
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    aha, good old news everyone! :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    Wölfli’s Gold Rush bude od 15. do 20. února. Každý den v určenou hodinu dostanete bonus 400% do reputace a 100% do kreditu. A to konkretně:

Pondělí - EU server: 19:00 – 22:00 CET, NA server: 6:00pm – 9:00pm PST
    Úterý - EU server: 19:00 – 22:00 CET, NA server: 6:00pm – 9:00pm PST
    Středa - EU server: 19:00 – 22:00 CET, NA server: 6:00pm – 9:00pm PST
    Čtvrtek - EU server: 19:00 – 22:00 CET, NA server: 6:00pm – 9:00pm PST
    Pátek - EU server: 19:00 – 22:00 CET, NA server: 6:00pm – 9:00pm PST
    Sobota - EU server: 19:00 – 22:00 CET, NA server: 6:00pm – 9:00pm PST

Ale pozor, to nění vše!
    V pondělí, 22. února, hráči, kteří se zúčastní této události tím, že splní úkol (odehrají 5 PVP nebo PVE bitev), tak budou odměněni podle následujícího klíče:

Za splnění jednou (5 PVP / PVE) - 100 goldů
    Za splnění dvakrát (10 PVP / PVE) - 300 goldů
    Za splnění třikrát (15 PVP / PVE) - 600 goldů
    Za splnění čtyřikrát (20 PVP / PVE) - 1000 goldů
    Za splnění pětkrát (25 PVP / PVE) - 1500 goldů
    Za splnění šestkrát (30 PVP / PVE) - 3000 goldů

Poznánka:
    EDIT: Úkol je prostě odjezdit 5 PVP/PVE bitev za den. Tenhle úkol lze splnit jen jednou za den. (V tom smyslu, že pokud odjedete dalsich 5 bitev, tak se vam uz nic nepocita.). Takze pro splneni a ziskani tech 3000 goldu musite jezdit kazdej den 5 bitev.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mě ten link švihl na úvodní stránku AW, co tam bylo konkrétně?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    kurna skoda ze som toto nevedel skor

https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?61202-W%C3%B6lfli%E2%80%99s-Gold-Rush

by som odjazdil este 2 dni vyse a mohol som mat 3x viac goldov, ale tak aj 1000 goldov potesi :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TIGERLOVER: jenomže ty převážně hraješ PvE a to si můžu rovnou pustit nějakou singleplayer hru :) mě baví střílet na internetu i tyhlety lidi. i když jsou dost často taky debilně naprogramovaní ;)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: Já právě hraji převážně MTB.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    TIGERLOVER: Udajne jen zmena modifikatoru side armoru u vetsiny MTB , takze misto 1.55 bude mit najednou 1.05 ale tloustka 120 se znemeni, cili efektivni bude najednou 130 misto 190. Pry kvuli AFV a TD. Teda to jsem aspon zaslechl a nekde na redditu cetl v preliminary Patch Notes
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já hevieky skoro nehraju, do pvp mám nejradši právě TDčka
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Aha. Takže nerf? To mě moc netěší.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PRAASHEK: napriklad dohlad a camo, ten pocit ked to spokojne solis do chieftaina a on nevie odkial...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DZODZO: zhalo je boží. a taky amx 10p 90, asi nic mě nebaví víc :) i když se swingfire je taky veliká sranda, ale zas dost jiná :) to amx mám radši kvůli pásům, zhalo má zas jiný výhody, ale už nevim, co to je, jsem to nějak dlouho nehrál!
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    bez premiaku je to rovnaky grind ako wotko, som teraz bez premka na 6. tiere a zarobit 2 mega jazdenim stingraya to je do ojebania, lebo v pve nezarobis nic, resp. velmi malo a v pvp nieco viac, ale pri tom zasa budes penit od nervov, lebo hras 90% casu s rovnakymi debilmi jak vo wotku :)

takze odporucam okrem premia kupit este nejaky premiovy tank, ja som so zhalom maximalne spokojny (imo je stale OP), ked uz som s nervami na konci tak si dam zo 2 hry a tam vzdy cosi na strielam a aj za prehru zinkasujem nejakych 100k
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BRUKEV:
    Ano premium ucet jemne levnejsi a jde budovanim specifickych budov dale zlevneny.
    Dealeri jsou zatim dva treti pristi tyden, cinsky.

Tady ti davam neco na kukajdu jestli ti to neco rekne.

http://1drv.ms/1Rvi0Mm

Momentalne je Prehnane mnozstvi MTB protoze jsou nejflexibilnejsi, ale maji v patchi pristi tyden upravit bocni armory MTB takze pujdou snaz okousat TDckama atd.

Zkus bez premia, nedas za to nic. Tam kde WoT konci AW zacina.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Premium ucet je (na poslednim screenshotu je videt vlevo nahore), co se penez tyka urcite to vyjde levnejc nez wot. Da se myslim pohodlne hrat i bez premiaku, projed si tu par screenu a uvidis ze kdyz das dobrou hru, tak je vydelek i pres prohru. Obecne ten system maj trochu jinej.

Osobne myslim ze se to da bez premiaku hrat vic v klidu nez wotku.

Linie narod ani ne, jsou tam dva dyleri (ted mel pribejt treti, ale reinstaloval jsem si pocz a nepustil jsem to jeste) a dobry je, ze nemusis kupovat garagesoty, takze neni nutnost nic prodavat :)

i ten postup je tam jinej, jakoby odemykas urovne spis nez postup jednim typem tanku narodni vetvi

urcite to vyzkousej, osobne me nejmin bavej MBT (ve WoT HT) a super sou skauti a TDcka :) i artyna je dobre udelana

naroky na HW jsou vyrazne vyssi
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Pár otázek od potencionálního nového hráče AW:

je tam něco jako premium účet? Kolik stojí, co nabízí? (WoT bez premiáku je pro mě ztráta času)

nějaká všeobecně preferovaná/doporučovaná linie, národ existuje?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    lol co sa mi teraz stalo, idem si tak v obj155 a vidim ze ku mne cuva bmp co ma 18 health, tak zabrzdim ale on cuva dalej a rozjebe sa o mna... hlaska je bmp killed bmp a fialovy nick... chudak ten musel nadaaavat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam